صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 68

موضوع: فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط poriya_hashie نمایش پست ها
    اول در جواب بالا بگم من هیچ بی ادبی نکردم!
    2-اینکه! به جای اینکه این همه مظلوم نمایی کنید و انکار کنید یه کلمه میگفتید بله من اشتباه کردم من قبول میکرد و درخواست میدادم اون پست انتقادی پاک شه اما وقتی شما اینجور برخورد میکنی 100% سر حرفم میمونم!

شما بعد از چند روز اضافه کردید؟
    من به شما تماس نگرفتم گفتم یا امشب کامل تحویلم بدید یا دیگه نمیخوام؟
    شما تلفنت رو رد تماس نمی دادی و در آخر خاموش کردی؟
    یادم نیست دقیق فردا عصرش بود یا پس فرداش گفتید اره میخوای انجام بدید منم گفتم نمیخوام هزینه رو برگردونید!
    بله بعد از 6روز که سایتمم خوابید گفتم
    در ضمن 6 ماه پیش نبود چند ماه پیش بود !
    نه مثل اینکه من هر چی میگم شما باز حرف خودت رو میزنی . تاپیک فروش بنده رو خراب کردی و همش کردی انتقاد و من باید از اول تاپیک بزنم . ولی حالا که خراب کردی منم ادامه میدمش

خودتون قبول کردید که اون موقع اولین سرور مجازیتون بود . پس از سرور چیزی نمیدونستید . این خودش میتونه دیلیل تمام کار های اشتباهتون باشه
    من 100 بار بهتون گفتم که دوست عزیز هارد تا ویندوز عوض نشه نمیشه اضافه کرد . شما همش حرف خودت رو میزدی و میگفتی نه باید اضافه کنی
    وقتی من هر بار همین رو به شما میگفتم و شما نمیتونستی درک کنی انتظار دارید بازم باهاتون همکاری کنم ؟
    سرور بدون نقص تحویل داده شد . مشکل هارد هم اون موقع نمیدونستید الان اگه میدونید باید فهمیده باشید که نمیشد
    پیام تهدید آمیز هم فرستاده بودید که میرم شکایت میکنم و آبروی سایتتون رو میبرم . منم گفتم هر کاری دوست دارید بکنید

الانم میگم هر کاری دوست دارید بکنید . چون از خودم مطمئنم که کار اشتباهی نکردم
    با این تاپیک هم نمیتونید منو خراب کنید . همین چند دقیقه پیش از طریق همین تاپیک یه مشتری سرور مجازی سفارش داد . دوستمون هم که سرور سفارش دادن بیان اینجا تایید کنند که با این کارا سایت ما خراب نمیشه و همیشه مشتری هامون رو خواهیم داشت

عضو انجمن poriya_hashie آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ

شما هارد من رو 50 کردی ما مشکلمون دیگه هارد نبود چرا دروغ میگید؟ ما مشکلمون این بود که شما vps رو کاری نکردید برای من که بتونم برای هاست دانلود استفاده کنم و دامینم رو ست کنید

من حرفی از ابروی سایتون رو میبرم نزدم تا زمانی که دروغ بگید و قبول نکنید اشتباه کردید من به هیچ عنوان کوتاه نمیام!

بله تهدید کردم گفتم ازتون پیش مراجع قانونی شکایت میکنم
    که فرداش یکی از دوستان گفت که فایده نداره شکایت کنی برو توی انجمن اونجا با دلیل بنویس اگر خود شخص راضی باشه حاضر هستم اسمشون رو بگم ایشون شاهد بود
    ویرایش توسط poriya_hashie : June 25th, 2012 در ساعت 00:43

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

شما هارد من رو 50 کردی ما مشکلمون دیگه هارد نبود چرا دروغ میگید؟ ما مشکلمون این بود که شما vps رو کاری نکردید برای من که بتونم برای هاست دانلود استفاده کنم و دامینم رو ست کنید

من حرفی از ابروی سایتون رو میبرم نزدم تا زمانی که دروغ بگید و قبول نکنید اشتباه کردید من به هیچ عنوان کوتاه نمیام!

بله تهدید کردم گفتم ازتون پیش مراجع قانونی شکایت میکنم
    که فرداش یکی از دوستان گفت که فایده نداره شکایت کنی برو توی انجمن اونجا با دلیل بنویس اگر خود شخص راضی باشه حاظر هستم اسمشون رو بگم ایشون شاهد بود
    اگه تو سایت چیزی در مورد اینکه نصب نرم افزار ها به عهده ی ما باشه نوشته شده بود . شما حق داشتی . البته الان هر کسی سرور بخواد نرم افزار ها رو نصب میکنم براش
    حالا میگی با حجت صحبت کردید اون اصلا بخش هاستینگ دستشه سرور مجازی به عهده من بود و باید با بنده صحبت میکردید . پس عکس ها هیچ ربطی به من نداره

دوستتون هم گفت تو انتقادات مشکلت رو بنویس نه تو بخش فروش که کل تاپیک رو خراب کنی و مطمئنا ادامین سایت باید باهاتون برخورد کنند در این باره
    حاظر هم فکر کنم اینجوری باشه (حاضر)
    موفق و پیروز باشید

4. تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

خیلی جالبه! مدیران با شما برخوردی نمیکنند اما با بنده میکنند!
    واقعا جالبه!
    من از مدرن هاست خرید کردم چه شما چه اون فرقی نمیکنه! با هردوتونم صحبت کردم! دلیل و سند و تصویر هم قرار دادم
    اما 20 تومان ارزش نداره براش ادم دروغ بگه
    اشتباه کردی بگو کردم!

اما من نمی گم موفق باشید و هنوز منتظر ایمیل هایی که به مدیرت زدم میمونم

راستی مرسی که غلط املایی منو گرفتی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

خیلی جالبه! مدیران با شما برخوردی نمیکنند اما با بنده میکنند!
    واقعا جالبه!
    من از مدرن هاست خرید کردم چه شما چه اون فرقی نمیکنه! با هردوتونم صحبت کردم! دلیل و سند و تصویر هم قرار دادم
    اما 20 تومان ارزش نداره براش ادم دروغ بگه
    اشتباه کردی بگو کردم!

اما من نمی گم موفق باشید و هنوز منتظر ایمیل هایی که به مدیرت زدم میمونم

راستی مرسی که غلط املایی منو گرفتی
    مدرن هاست خودش چند بخشه . شما الان وقتی بخوای شکایت کنی از بنده تو این سایت به ادمین قسمت شکایات پیام میدی به مدیر اصلی سایت که نباید پیام بدی . اگه به مدیر اصلی پیام دادی به شکایتت رسیدگی نکرد پس نباید ناراحت بشی

غلط املایی هم قابل شمارو نداشت . بازم داشتید بیاید میگیرم

7. تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

اتفاقا من هم به مدیریت کل این سایت درخواست دادم هم بخش مربوطه
    پس اینجور که شما میگید مدرن هاست که هیچ مدیریتی نداره نمیدونه همکارش چی گفته!
    حرفش 2تاس میگه من نبودم دستم بود! بخش که چی بگم بند انگشتم هم نیست
    تا زمانی که شما به بحث ادامه بدی من هم ادامه میدم!

منتظر واکنش و برخورد مدیران هم هستم
    البته میدونم نباید پست میدادم در بخش فروش اما وقتی میبینم به این شخص هنوز اجازه فعالیت داده میشه مجبور به این کار میشم
    شب خوش

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

اتفاقا من هم به مدیریت کل این سایت درخواست دادم هم بخش مربوطه
    پس اینجور که شما میگید مدرن هاست که هیچ مدیریتی نداره نمیدونه همکارش چی گفته!
    حرفش 2تاس میگه من نبودم دستم بود! بخش که چی بگم بند انگشتم هم نیست
    تا زمانی که شما به بحث ادامه بدی من هم ادامه میدم!

منتظر واکنش و برخورد مدیران هم هستم
    البته میدونم نباید پست میدادم در بخش فروش اما وقتی میبینم به این شخص هنوز اجازه فعالیت داده میشه مجبور به این کار میشم
    شب خوش
    تا الان که هم مدیریت داشته . هم مشتری خوب داشته . اگه یه نفر دیگه بیاد شکایت کنه معلوم میشه که سایت ما مدیریت نداره و کلاهبرداره

poriya_hashie((البته میدونم نباید پست میدادم در بخش فروش))
    جالبیش اینجاست که شما همه چیز رو میدونید ولی بازم انجامش میدید
    سرور رو میدونستید - هارد رو میدونستید - قوانین رو میدونستید . نمیدونم حالا مشکل کجاست . الکی واسه خودش مشکل پیش میاد . چقدر عجیبه واقعا . من که میدونم چرا انجام میدم :-؟
    مشکلات رو ایجاد میکنید بعد یه چیزم طلب کار میشید

10. تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

دیگه بحثی باتون ندارم منتظر مدیریت می مونم
    شما هم به دروغ گویی و مظلوم نماییتون ادامه بدید شاید مشتریاتون بیشتر شد

عضو جدید hojjatele آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    26 پست

من نمی دونم مشکل این آقا چیه؟؟
    ما که تا حالا مشکلی سر مدرن هاست با هیچ کس نداشتیم
    مشتری هم اینقدری داریم که گیر یکی دوتا یوزر نباشیم
    چند بار هم به شما گفتم که شما میبایست قبل از سفارش پنل خودتون و تیک زدن قسمت قبول داشتن قوانین ، قوانین رو مطالعه می کردید. وقتی مطالعه نکردید و چیزی بر خلاف اون می خواید کمکی از دست ما بر نمیاد
    تو بخش سرور مجازی که تا حالا خداروشکر عالی پیش رفتیم و دم مهدی گرم که برای این قسمت داره خیلی وقت می ذاره تا کسی تاراضی نباشه. قسمت هاستینگ و دامنه هم خداروشکر خیلی خوب بوده و تا حالا هیچ یوزری ناراضی نبوده. سایت و مشتری هم خداییش زیاد داریم. از یوزر معمولی گرفته تا یوزر شرکتی و یوزر با سایت بازدید بسیار بالا
    ممنون از تمامی کاربران مدرن هاست
    حجت
    مدیریت هاستینگ مدرن هاست

تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

خیلی جالبه! واسه خودشون نوشابه باز می کنند
    قوانین چیه همه چی رو ضمینه کردم!
    دروغ گفتن تا کی! !
    چرا مدیران پیگیری نمی کنند؟

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)