کاش کاناداتونم کوپن تخفیف داشت
کاش کاناداتونم کوپن تخفیف داشت
برای سوییس هم اگر کوپن تخفیف بدید عالی هست یدونه 512 میخوام
هم سرویس خوب و هم پشتیبانی بسیار خوبی دارن
ویرایش توسط sabavps : June 28th, 2012 در ساعت 21:45 دلیل: اشتباه در نگارش
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام دوست عزیز
از اینکه ما رو قابل دونستید و انتقاد کردید ممنونیم. خوشحال می شدم نام کاربری خودتون و سرویسی که مشکل داشت رو حداقل برای من پیام خصوصی می کردید تا ببینیم واقعا مشکل از کجا بوده. اینجوری که شما فرمودید که پشتیبانی ضعیف و عدم وجود احترام به مشتری بدون ارایه توضیحات لازم نمی تونه چاره ساز باشه. تمام تلاش ما حفظ رضایت مشتری هست و فکر می کنم در این زمینه تقریبا موفق بودیم چون توی بخش ساپورت سایتمون هم تا به حال نه کسی با تندی با ما برخورد کرده و نه ما با کسی.
در ضمن ما به تمام مشتریانی که از کیفیت خدمات راضی نباشند خسارت می دیم و در صورت درخواست اونها هزینه اشون رو برگشت می زنیم. بهتر بود حداقل اون موقع که از خدمات راضی نبودید یه تیکت می زدید و از ما انتقاد می کردید تا هم جبران خسارتتون می شد و هم ما تلاش می کردیم که مشکل حل بشه
با تشکر
با تشکر از شما دوست عزیز
من هم از ایشون خواستم مشخصات سرویسشون رو پیام خصوصی کنند. حق با شماست و این مسایل باید توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح بشه نه اینجا
در ضمن ایشون به کسی توهین نکردند!
من از شما پوزش میخوامپست من کاملا اشتباه بود!!!!!
من از سرویس این دوستمون کاملا راضی بودم و پشتیبانی خوبی هم داشتم، همینجا اعتراف میکنم که تشابه اسمی باعث شد که من این اشتباه بزرگ رو بکنم و ازیشون و همکارانشون صمیمانه پوزش میخوام. پستم رو هم ویرایش کردم راه دیگه ای برای جبران اشتباهم نمیبینم و بسیار متاسفم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)