سلام
من چند هفته پیش پکیج شما رو تهیه کردم و بنا به مشکلات نتونستم از پکیج استفاده کنم
مشکلی که این پکیج داره اینه که به درد میتدی نمی خوره ! یعنی این که شما اومدین یک سری فیلم های آموزش رو گذاشتید و تمام !
من مبتدی نیاز به توضیح و توجیه در مورد نرم افزاری که نصب می کنم دارم که اصلا این چیه ؟ این آموزش انجام بدم برای چی خوبه ؟ فقط شما آموزش نصب گذاشتید و آموزش کارهای جانبی
مثلا من برای نصب سنت او اس باید دارای چه سیستمی باشم ؟ پارتیشن بندی چطوری ؟
مثلا من این برای سنت او اس 1 ساعت تو نت داشتم سرچ می کردم که چطور اینو رو سیستم در کنار ویندوز نصب کنم و یا کلا این سیستم عامل چیه .
یا نرم افزار که من همین جدیدا باهاش آشنا شدم VMware.Workstation شما معرفی نکردید ، که خیلی به درد می خوره برای منه مبتدی
و یک مشکل دیگه اینه که مطالب طبقه بندی نیست ، در هر دی وی دی فیلم گذاشتید و من مبتدی که میام اون میزارم در داخل پی سی نمیدونم اصلا باید از کجا شروع کنم به نگاه کردن ، بلاخره هر چیزی پیش زمینه یک چیز دیگه اس
شما بخواید اچ تی ام ال آموزش بدید هر فصل رو طبقه بندی نمی کنید ؟ یا فقط فیلم ها رو میزارید و احتمال داره اول فرد مبتدی بره فیلم آموزش جدول رو ببینه و بعد بیاد آموزش ساختار اچ تی ام ال !
در مورد کیفیت هم که نمی تونم نظر بدم چون نه رسیدم نگاه کنم چون هنوز سنت او اس نتونستم نصب کنم و در شرایطی نیستم که بتونم نظر بدم و کسی می تونه نظر بده که در این زمینه حرفه ای باشه .
لطفا اگه میشه فیلم های این پکج رو طبقه بندی کنید و به صورت ورد در بیارید و برام ایمیل کنید ، تا حداقل از این سردرگمی دربیام
ممنون