ایرانی هستیم زیاد سخت نگیر.
---------------------------------------------------
آقا میلاد اینم قمیت و مشخصات 1 ترا از سه تا سایت:
Hard 1TB WD 32MB SATA Green هارد وسترن
Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Green ― RayanSaba - رایان صبا
Lion Computer
همینو بگیر برو حال کن باهاش ، من که راضیم.
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
تا حالا چیکار کردم؟ الاین؟ یعنی چی؟![]()
الاین نرم افزاریه که خود شرکت وسترن داده میشه سرعت هارد رو بیشترکرد
اموزش کامل هست اینجا یه سر بزن
البته واسه کسایی که خیلی حساس هستن و روی این هارد ویندوز نصب میکنن:D حساس از نظر سرعت البته با فرمت کردن درایو ها تو ویندوز 7 الاین میشه درایو ها و هارد سرعتش بیشتر میشه
forum.p30world.com/showthread.php?t=420469&page=1
خدا کنه چیزی هم که فردا واسه ما میارن خوب باشه 2 روزه گرفتار این هاردم اخر هم فکر کنم باید پشیمون شمسریال ها اپدیت شدن ولی نتونستم دانلود کنم چون هارد ندارم واقعا بدون فضا ادم میمیره انگار ادمو تو قفس گذاشتن همه چیز میز های توپ هم هی جلو چش ادم راه میره ولی کو هاردی که بشه توش جا داد
![]()
اینم خارج از بحث ببین دلت به حالم بسوزه
منم امروز و فردا میرم میگیرم(فعلا مجبورم سرور بخرم)
Woooo.jpg
درایو سی هم مجبور شدم کلی برنامه پاک کنم تا بتونم دانلود هام رو جا بدم.
مجموع 3.5 ترا ، 90% فیلم و سریال
داداش امیدوارم مشکلت حل شه ، خبرش رو بده.
خلاصه مشکل حل شد ؟؟؟
با سلام خدمت شما....
به صورت کلی هاردهای Seagate تولید صراشون نسبت به بقیه بیشتر هست ما صدای عادی هست که به هنگام خواند دیتا هست و صدایی نیست که اذیت کنه.
اما این صدایی که شما میگید رو آشنایی دارم و مربوط به مشکل هد هست !
روی 2 مدل لپ تاپ HP 6070 و HP 6080 که یکیش هارد 500 گیگ Hitachi 7200 rpm و دیگری Toshiba 5900 rpm با طرفیت 750 بود وجود داشت که روی Toshiba به صورت دائمی این صدا هست که مطمئنا در آینده مشکل ساز میشه. اما Hitachi در مواردی که خاص که دقیقا نمیدونم چه مواقعی هست این مشل ایجاد میشه. به همین دلیل هیچ اطلاعات ارزشمندی روی لپ تاپ نگه نمیدارم !
اما بهترین آپشن های خرید WD در درجه اول Black و بعد Blue هست. Green ها در صورتی که مدام باهاشون کار بشه یا به عبارت دیگر به عنوان Primary باشند و ویندوز روی اون نصب بشه و کارهای به غیر از افیس و اینترنت روش انجام بدید به احتمال زیاد با مشکل Crash و از بین رفتن اطلاعات مواجه میشید. چون این هاردها دورشون (RPM) بر اساس میزان مصرف تعیین میشه و حداکثر 4900 هست( دقیقا خاطرم نیست)
موفق باشید.
کاملا حرف شما در مورد سیگیت صحیحه اقای HyperServer من 2 تا عوض کردم همه هم مشکل سیلندر داشتن حالا به هرحال پس دادم
سری جدید هارد های سیگیت که وارد شدن همه مشکل دارنهارد فقط وسترن 2 روزه کامل روشنه حتی موقع خوندن اطلاعات هم این هارد صدا نمیخوره با توجه به این که سیگیت حتی در حالت بیکاری هم بود هی تیک تیک صدا میداد من خاویار گرین الان بستم و کاملا ازش راضی هستم 64 مگ کش هست و برای ارشیو فایل دارم استفاده میکنم سرعت انتقال اطلاعات در پایین ترین حالت ممکن 68 مگ در ثانیه هست و در بالاترین ممکن 125 مگ در ثانیه البته بخاطر این که مادر برد من قدیمی هست اینا سرعت یکم پایینه واگر نه همین هارد گرین بالاترین حد ممکن خوندن اطلاعاتش 215 مگ در ثانیه هست البته با ماردبرد قوی و راید0
در اخر هارد میخواین بگیرین فقط وسترن بگیرین درسته خیلی کم گیر میاد من همین سبز هم رشت با بدبختی پیدا کردم دنبال مشکلی بودم ولی پیدا نکردم سبز رو گرفتم ولی واسه ارشیو فایل عالیه هم سرعتش خوبه هم از صدای تیک تیک خلاص شدم :D
(یعنی دیدم رو هارد زده سرهم شده تایلند خیالم راحت شد اخه سیگیت مال چین بود ولی این مال تایلنده)
راضی ام از وسترن خاویار سبز به شما هم پیشنهاد میکنم بجا این که سیگیت بگیرین وسترن بگیرین واسه ارشیو فایل
ویرایش توسط milad221 : May 27th, 2012 در ساعت 13:50
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)