خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
اين رو هم بگم که اين روزها تعداد کاربران 1 پسته که بر عليه زرين پال فعاليت ميکنن زياد هستش که منشاء فعاليت دوستان هم متاسفانه مشخص هستش.
به هر حال برای اين دوستان هم آرزوی موفقيت ميکنيم.
شناسه کاربری خودتون يا اسم خودتون رو بفرمائيد تا برای دوستان شفاف سازی بشه ؟
قطعا 4 روز کاری از زمان تراکنش نگذشته بوده. عنايت داشته باشيد توی قوانين ذکر شده تراکنش ها 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشن.
حالا شما بگيد 10 روز گذشته ممکنه ازين 10 روز 7 روز تعطيل رسمی بوده. در اين صورت 4 روز کاری نگذشته که واريز بشه.
در حقيقت قرار داد زرين پال با بانک ها بر همين اساس هستش که برای تضمين تراکنش ها اين وجه نگه داشته ميشه و خوشبختانه بسياری از کلاه برداری ها در اينترنت گرفته شده.
البته زرين پال سطح تاييد طلائی رو هم پيشنهاد داده که برای کاربرانی که نياز به واريز های سريعتر دارن اين سطح تاييد پيشنهاد ميشه.
با سلام
کارمزد پارس پال چقدره و از اینکه میشه از مشتری کارمزد رو گرفت یا خیر؟
با تشکر
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
بهترین وسریعترین پی لاین هست پیشنهاد می کنم از این استفاده کنید از همه بهتر.
بنده پارس پال پیشنهاد میکنم چون کارمزدش کمه و خذمات خوبی ارائه میده
برادر همینطوریشم پدر مونو در آوردین حالا وای به این که لجم بیفتین.شناسه کاربری خودتون يا اسم خودتون رو بفرمائيد تا برای دوستان شفاف سازی بشه ؟
قطعا 4 روز کاری از زمان تراکنش نگذشته بوده. عنايت داشته باشيد توی قوانين ذکر شدهتراکنش ها 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشن.
من اگه ثابت کنم سه روز از این زمانی که میگین گذشته و پرداخت نکردین چقدر حاضرین خسارت بدین؟
ماشالله به تقویم ایرانم که واقفین. دوستان من که پیدا نکردم اگه کسی 7 روز تعطیل از تیر به اینور پیدا کرد به ما هم بگه دعاش میکنیم.حالا شما بگيد 10 روز گذشته ممکنه ازين 10 روز 7 روز تعطيل رسمی بوده. در اين صورت 4 روز کاری نگذشته که واريز بشه.
جالبه من که اعتراض کردم در جواب گفتن 5 شنبه هم روز کاری حساب نمیشه!!!
البته به فواید نگه داشتن پول بهتره استفاده از سود پول ها تو این زمان 7 8 روزه هم اضافه کنید.در حقيقت قرار داد زرين پال با بانک ها بر همين اساس هستش که برای تضمين تراکنش ها اين وجه نگه داشته ميشه و خوشبختانه بسياری از کلاه برداری ها در اينترنت گرفته شده.
من غلط بکنم اونطوری بیشتر میسوزم از این دیر پرداخت نشدنا.البته زرين پال سطح تاييد طلائی رو هم پيشنهاد داده که برای کاربرانی که نياز به واريز های سريعتر دارن اين سطح تاييد پيشنهاد ميشه.
شما هم که مدیر سایت!!اين رو هم بگم که اين روزها تعداد کاربران 1 پسته که بر عليه زرين پال فعاليت ميکنن زياد هستش که منشاء فعاليت دوستان هم متاسفانه مشخص هستش.
به هر حال برای اين دوستان هم آرزوی موفقيت ميکنيم.
طوری حرف میزنین انگار حقتون ضایع شده. چقدر دیگه هم بدم حله ؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)