صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 77

موضوع: شبکه پرداخت انلاین ملت خراب شد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید sanjeshpc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : شبکه پرداخت انلاین ملت خراب شد

این شرکت تجاری از بزرگترین معایبش به نظر من عدم تشخیص هویت هست یعنی من افرادی دیدم 13 سالشونه درگاه دارن...
    نگاه کنید این که نشد دلیل، چون به یک فرد 13 ساله هم درگاه میده پس درگاهش باید اینجوری باشه... یک شرکت یا یک خدماتی میده یا نمیده دیگه حد وسطی وجود نداره... خوشبختانه من تازه درگاه گرفتم و توی همین چند روز اول تجربه بدی با این درگاه داشتم...

حالا ریس این شرکت خوش اخلاق هست و بچه خوبی و ... که جای بحث نیست. من الان از دیشب تا حالا چند بار آزمایشی یک مبلغ با کارت پرداخت کردم برگشت خورده انگار عید هست درگاه هم رفته تعطیلات... این که اسمش نشد درگاه بانکی ... . خب میشه نتیجه گرفت اصلا نمیشه روش حساب کرد.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

در مورد اينکه به هر کسی درگاه ميدن که توش شکی نيست.
    الان يکعالمه سايت ميشه اينجا ليست کرد که همگی موارد ممنوع عبور از ******** رو از اين درگاه ميفروشن.

3. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

عضو انجمن taghi.karimi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    237
    تشکر تشکر شده 
    1,618
    تشکر شده در
    1,255 پست

رسیدگی شان که میشه گفت افتضاح شده است!
    10 روز است مشخصات ارسال شده است .چوابی داده نشده است به ایمیل شخصی به نام نوری میل زده شد که جوابی ارسال نشد!
    بهتر است اصلا تهیه نشود با این رسیدگی تا در صورت بروز مشکل التماس رسیدگی کنیم!

Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596
    Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
    ...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taghi.karimi نمایش پست ها
    رسیدگی شان که میشه گفت افتضاح شده است!
    10 روز است مشخصات ارسال شده است .چوابی داده نشده است به ایمیل شخصی به نام نوری میل زده شد که جوابی ارسال نشد!
    بهتر است اصلا تهیه نشود با این رسیدگی تا در صورت بروز مشکل التماس رسیدگی کنیم!
    دوست عزیز شما احیانا ایران تشریف دارید؟؟ اگر ایرانی هستید که در در این کشور چیزی به نام نوروز و تعطیلات نوروز وجود دارد! اگر ایران تشریف ندارید در ویکی سرچ کنید . شرکت به پرداخت دارای پشتیبانی 24ساعته تنها برای مشکلات در پرداخت و .... آنهم از طریق تلفن می باشد ! کارهای اداری مانند تائید مدارک ، تست فنی سایت شما ، ارسال ترمینال و ..... را معمولا در تعطیلات انجام نمی شود . 10 روز هم که فرمودید احتمالا از 26-27 اسفند ماه تا امروز را 10 روز محاسبه کرده اید. در هر صورت از روز 29 اسفند تعطیل رسمی بوده است همچنین از چند روز قبل طبق روال معمول در ایران ادارات نیمه تعطیل هستند . این موضوع هم مختص شرکت به پرداخت نیست .، در سراسر ایران همین گونه بوده است و می باشد

6. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    277
    تشکر شده در
    204 پست

والا دوستان بند خدا به پرداخت توی سرچی که زدم دیدم فایل صوتی دعوا پیدا شد ترسیدیم جلوتر برم فیلمش هم دربیاد !
    یعنی درگاه های دیگه هیچ موردی ندارند ؟!
    ایشالله منم بگیرم تجربه کنیم :دی

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    277
    تشکر شده در
    204 پست

سلام به همه دوستان
    من تازه میخواستم بعد از عید درگاه بگیرم از ملت ای خدا! یعنی بخیال بشم کلا ؟
    دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میکنم برای درگاه های دیگه باید شرکت ثبت کنم ؟

عضو انجمن bepad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    936
    تشکر تشکر شده 
    2,112
    تشکر شده در
    1,630 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط B.Z نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من تازه میخواستم بعد از عید درگاه بگیرم از ملت ای خدا! یعنی بخیال بشم کلا ؟
    دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میکنم برای درگاه های دیگه باید شرکت ثبت کنم ؟
    اگر صبر ایوب پول بیل گیتس و... رو داری بگیر
    صبر ایوب چون بخوای ای پی عوض کنی 1 سال طول میکشه
    پول بیل گیتس چون باید از جیب سفارش ملتو اکتیو کنی

عضو انجمن 0060 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    826
    تشکر تشکر شده 
    1,020
    تشکر شده در
    586 پست

واقعا نمیدونم قصد بعضی ها چیه که جزئ بد گفتن از این شرکت کار دیگه ای ندارن چندماه پیش منم میخواستم درگاه بگیرم یه حرفایی میزدن که......

ولی من تجربه خودم رو از این شرکت میگم

تحویل درگاه 5 روز طول کشید اونم به خاطر ناقص بودن مدارک خودم

اولین تراکنش که انجام شد و بهشون اطلاع دادم بعد 3 روز قرارداد رو برام فرستادن منم همه رو امضا کردم واسشون فرستادم دقیقا 10 روزر بعد از ارسال مدارک یک نسخه از قرار داد برام فرستادن

توی این چند ماه 3 بار درخواست تغییر ip رو کتبی فرستادم به ایمیل آقای نساجی هر دفعه هم بعد 2 - 3 ساعت ip رو تغییر دادن

روزی حدود 70 - 80 تراکنش داشتم هر شب چک کردم اخر وقت تا حالا فقط 2 مورد نیاز به ستل داشته و هیچ مشکل دیگه ای تا حالا نداشتم هر دفعه هم زنگ زدم آقای نساجی یا آقای نوری خیلی مودبانه جواب دادن و راهنمایی کردن

فقط برای آگاهی بعضی دوستان اینو نوشتم بعضی حرفارو زیاد جدی نگیرید اگه هم برخورد یا مشکلی بوده خوب هر طور رفتار کنی همونطور باهات رفتار میشه !

موفق باشید
    12 سال سابقه ورود به سایت!

11. تعداد تشکر ها از0060 به دلیل پست مفید

عضو انجمن bepad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    936
    تشکر تشکر شده 
    2,112
    تشکر شده در
    1,630 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 0060 نمایش پست ها
    واقعا نمیدونم قصد بعضی ها چیه که جزئ بد گفتن از این شرکت کار دیگه ای ندارن چندماه پیش منم میخواستم درگاه بگیرم یه حرفایی میزدن که......

اولین تراکنش که انجام شد و بهشون اطلاع دادم بعد 3 روز قرارداد رو برام فرستادن منم همه رو امضا کردم واسشون فرستادم دقیقا 10 روزر بعد از ارسال مدارک یک نسخه از قرار داد برام فرستادن

توی این چند ماه 3 بار درخواست تغییر ip رو کتبی فرستادم به ایمیل آقای نساجی هر دفعه هم بعد 2 - 3 ساعت ip رو تغییر دادن

روزی حدود 70 - 80 تراکنش داشتم هر شب چک کردم اخر وقت تا حالا فقط 2 مورد نیاز به ستل داشته و هیچ مشکل دیگه ای تا حالا نداشتم هر دفعه هم زنگ زدم آقای نساجی یا آقای نوری خیلی مودبانه جواب دادن و راهنمایی کردن

فقط برای آگاهی بعضی دوستان اینو نوشتم بعضی حرفارو زیاد جدی نگیرید اگه هم برخورد یا مشکلی بوده خوب هر طور رفتار کنی همونطور باهات رفتار میشه !

موفق باشید
    تا حدودی باهاتون موافقم اما دوستان هم حق دارن من خودم شخصا درگاهم تمام سیستمش لایسنس دار بوده و بالای 50 تومن تا حالا پول مشتری رفته و هیچ کاری نشد انجام بدیم!حتی ستل!
    منم خودم درگاهو تابستون گرفتم اون موقعه برای ما هم کل فرایند تحویلش 1 هفته نشد اما ببینید انتقاد میتونه باعث پیشرفت باشه من به خود دوستان به پرداختم گفتم موارد زیر رو

1- به دلیل مسئله مالی شرکت ها پشتیبانی فعلی که واقعا دقیق معلوم نیست مسئول فنی کیه!مناسب نیست
    2- تراکنش نباید مورد دار باشه و شرکت پذیرنده یا مشتری ضرر کنه
    3- چرا باید به یک بچه 10 ساله هم درگاه داد!(این مورد واقعا جای بحث داره)
    4- جدیدا هم جز اقای امیری که اینجا در مورد رفتار مسئولان صحبت کردند از چند نفر دیگه از دوستان فید بک رفتار بد رو از پشتیبان های به پرداخت شنیدم

پس بهتره درباره مسائلی که دوستان ذکر کردند سریع قضاوت نکنید(من خودم دوست صمیمی خودم اونجا مسئوله اما واقعیت تلخه)
    البته این شرکتم خوبی های زیادی داره مثل واریز انی و....

اما هدف این تاپیک بحث و تبادل نظر هست نه تخریب یا...
    ویرایش توسط bepad : March 21st, 2012 در ساعت 18:26

عضو انجمن p30speed آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    422 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 0060 نمایش پست ها

موفق باشید

در مورد قرار داد جالب بدونید من 5 ماه دارم از درگاه استفاده میکنم و هیچ قردادی برای من ارسال نشده که امضا کنم و براشون بفرستم.
    حالا هم که داره کار میکنه.

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)