دوستان آقای مسعودی 100% قبول دارم و پشتیبانی هم که حرف نداره
اوایی که شک در خرید دارند
نداشته باشند
سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.
سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!
کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!
بله بله ! منم.... باور کردم! زشت اینه که .................
در مورد شبکه خصوصیتون هم اینجا جای صحبت نیست! تاپیکی جداگانه بازکنید و توضیحاتی بدید در این مورد!
سوالتون ببخشید اصلا با منطق جور نیست ، مگه میشه جایی سرور اختصاصی از دیتاسنتری بده بعد بگه قوانین من جدا از قوانین دیتاسنتر هست؟!
یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟
سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .
خوب با این شرایط من چکار کنم لیومکس بگیرم به مشل بر نمیخورام برای نصب چیز هایی که لازم دارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)