صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 75

موضوع: فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com

نقل قول نوشته اصلی توسط softsky نمایش پست ها
    سلام
    هزینه آموزش نصب میکروتک را برای بنده پخ کنید
    پ.خ شد

2. تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    17 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com

دوستان آقای مسعودی 100% قبول دارم و پشتیبانی هم که حرف نداره

اوایی که شک در خرید دارند

نداشته باشند

4. تعداد تشکر ها ازpedram.sistani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    73 پست

سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.

6. تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ironman2 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.
    سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
    سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
    تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
    یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟
    بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
    خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!

8. تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
    سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
    تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!

---------- post added at 12:17 am ---------- previous post was at 12:15 am ----------

بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
    خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!
    کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!‌سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!‌اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
    ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!

10. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
    کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!‌سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!‌اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
    ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!
    بله بله ! منم.... باور کردم! زشت اینه که .................
    در مورد شبکه خصوصیتون هم اینجا جای صحبت نیست! تاپیکی جداگانه بازکنید و توضیحاتی بدید در این مورد!
    سوالتون ببخشید اصلا با منطق جور نیست ، مگه میشه جایی سرور اختصاصی از دیتاسنتری بده بعد بگه قوانین من جدا از قوانین دیتاسنتر هست؟!

12. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟

14. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    73 پست

سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .

16. تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ironman2 نمایش پست ها
    سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .
    سلام
    هزینه های ویندوز سرور برای بنده نیست دیتاسنتر هزینه رو دریافت میشه!بهتر میدونید که هزینه ویندوز سرور خیلی بیش تر از میزانی هست که گفته شده!
    نرم افزارهایی که نیاز دارید رو تیکت کنید هزینه آن اعلام شود.

18. تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    73 پست

خوب با این شرایط من چکار کنم لیومکس بگیرم به مشل بر نمیخورام برای نصب چیز هایی که لازم دارم.

20. تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)