توی بخش Option >> Connection در یاهومسنجر میشه ****** ست کرد اما نمیدونم چرا کار نمیده ...![]()
![]()
توی بخش Option >> Connection در یاهومسنجر میشه ****** ست کرد اما نمیدونم چرا کار نمیده ...![]()
![]()
ددروود
من پیشنهاد می کنم برگردید برید همونجا!اون 6 ماه هم نیاید!
والا !
![]()
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
من دارم با s...o.c....k.s 5 استفاده میکنم
بازمیشه
الان به صورت کاملا ناخودآگاه یاهومسنجر من لوگین شد? آخرش دیوونه میشیم !
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
دوستان عزیز از روش پایین استفاده کنید مشکل حل میشه :دی البته ادرس ای پی برای اینجایی که آموزش خوندم
با سلام ، دوستان عزیز برای رفع مشکلی که از سمت مخابرات هستش و سراسری هستش و تا بعد از 22 بهمن حل میشه می تونید از روش پایین استفاده کنید، در صورت بروز هرگونه سوال با بخش پشتیبانی تماس حاصل فرمایید . این تنظیمات باید داخل مرورگر صورت بگیره
فایرفاکس :
Tools -> Advanced -> Setting
تیک Manual ***** configuration رو بزنید بعد تیک User this ***** server for all protocols را بزنید سپس HTTP رو به صورت پایین پر کنید :
HTTP ***** : 46.21.145.107 port: 11888
توجه کنید در صورت اینکه از شما یوزر و پسورد خواست و شما نداشتید با ما تماس بگیرید تا در اختیارتون بزاریم .
اینترنت اکسپلورر :
از منو بالا به مسیر پایین بروید :
Tools -> internet options -> Connection -> Lan settings
تیکUse a ***** server for your lan بزنید سپس روی Advanced کلیک کنید بعد تیک User this ***** server for all protocols را بزنید و فیلد HTTP رو به صورت پایین پر کنید :
HTTP ***** : 46.21.145.107 port: 11888
توجه کنید در صورت اینکه از شما یوزر و پسورد خواست و شما نداشتید با ما تماس بگیرید تا در اختیارتون بزاریم .
اخبار وضعیت یاهو (اخبار هواشناسی !)
یاهو کمی تا قسمتی با استفاده از ابزاری به نام esoksدر برخی مناطق کشور باز میشود
اما در برخی مناطق دیگر از امروز باز نمیشود.
در حال حاضر تنها ابزاری به نام evpenامکان دسترسی به یاهو را فراهم میکند.
به طوری که با این روش دیگر امکان دسترسی به غیر از یاهو مسنجر نیست!
بنابرین باید به صورت هدفمند از نت استفاده کرد.
برای باز کردن هرصفحه یک ابزار خاص نیاز هست!
پیش بینی میشود در 24 ساعت آینده کل ابزارها بی اثر شوند :D
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)