صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 79

موضوع: ایا Hetzner ایران رو تحریم کرده ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : ایا Hetzner ایران رو تحریم کرده ؟

"مشتریانی که در مورد کارهای فنی و پرداخت مالی یا چیزی شبیه به این رو متوجه نمی شد"----> شرکت پس برای چی داره پول میگیره؟ برای اینکه همین کارها رو انجام بده.
    "پولشو می دادم و می گفتم برو خودت مستقیم بخر" -----> پولشو رو می دادید + خسارت.
    "چون واقعا خوبی برای بعضی ها نیومده" -------> فقط باید با شنیدن این جمله افسوس خورد.

من با همین ادبیات شما مشکل دارم. شما پولی رو دریافت می کنید که به مشتری سرویس بدهید. یعنی تعهد می دهید که کار رو به درستی انجام بدهید و مشکلاتش رو هم پذیرفته اید. این وسط اگر خسارتی قرار باشه وارد بشه به سرویس دهنده است نه مشتری. یکبار دیگه پست خودتون رو بخونید تا متوجه بشید تا درست شدن چقدر راه داریم.

2. تعداد تشکر ها ازyeknafar به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

عزیزم من می فهمم چه احساسی داری همه ی ما اعصابمون خرد هست و دستمون تقریبا جایی بند نیست و ادم یه جورایی فکر اون همه زحمتی که کشیده تا یه خورده اعتبار نزد بازدید کنند های خودش بدست بیاره رو می کنه که از دست داده مغز ادم سوت می کشه ولی من از یه طرف زحمت هایی که میهن وب هاست برام کشیده رو فراموش نمی کنم مشکلات فراوانی داشتم که یه جورایی به هاست ربطی پیدا نمی کرد ولی جواب گو بودن و حلش کردن من بهشون اعتماد دارم و مطمئنم مشکل رو حل می کنن این تنها کاری هست که می تونیم براشون انجام بدیم پس یک کم خواهشا صبور باشید و اینگونه صحبت نکنید تا ببینیم چی میشه

5. تعداد تشکر ها از parsam121 به دلیل پست مفید

عضو انجمن vps-baran.ir آواتار ها
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    تشکر تشکر کرده 
    1,246
    تشکر تشکر شده 
    1,138
    تشکر شده در
    569 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yeknafar نمایش پست ها
    "مشتریانی که در مورد کارهای فنی و پرداخت مالی یا چیزی شبیه به این رو متوجه نمی شد"----> شرکت پس برای چی داره پول میگیره؟ برای اینکه همین کارها رو انجام بده.
    "پولشو می دادم و می گفتم برو خودت مستقیم بخر" -----> پولشو رو می دادید + خسارت.
    "چون واقعا خوبی برای بعضی ها نیومده" -------> فقط باید با شنیدن این جمله افسوس خورد.

من با همین ادبیات شما مشکل دارم. شما پولی رو دریافت می کنید که به مشتری سرویس بدهید. یعنی تعهد می دهید که کار رو به درستی انجام بدهید و مشکلاتش رو هم پذیرفته اید. این وسط اگر خسارتی قرار باشه وارد بشه به سرویس دهنده است نه مشتری. یکبار دیگه پست خودتون رو بخونید تا متوجه بشید تا درست شدن چقدر راه داریم.
    شده شما قبل از خرید قوانین شرکت رو بخونید ؟

فکر نکنم ؟

ولی ببینید تضمین 100 درصد بهتون دادن یا 99.9 درصد

اگه 100درصد باشه حرف شما درسه ولی اگه 99.9 درصد باشه شما نمی تونید بگید که خسارت

تا الان تو این مدت با بهترین کیفیت به مشتریانشون خدمات ارائه دادن ایشون که دوست نداشتن مشکلی پیش بیاد و اون 1 درصد برای این مواقع هست و همه ی شرکت های جهان تضمین 99.9 درصد می دن

چون می دونن اگه مشکلی باشه فردا افرادی میان طلب کار میشن

پس صبر کنید تا مشکل جل بشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

دوستان من از دیشب تا الان حداقل چند ده هزار تومن یعنی چند برابر پول هاست ضرر کردم و متاسفانه هیچ معلوم نیست سایت من اصلا بیاد بالا نیاد بک آپ چی بشه کاشکی حداقل زودتر گفته بودند پیامکی ایمیلی چیزی که من سریع بک آپ بگیر
    اینطوری پا در هوا که نمیشه ساعت دو بعداظهر هست سایت من دون هست و فکر کنم باید برم فکر یه هاست دیگه باشم چون فایده ای نداره
    ویرایش توسط internet : February 8th, 2012 در ساعت 14:09

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

ولی توقع ندارم اینطوری پاسخ ندهند(!!!!!) خداوکیلی شما به پیام زیر میگید پشتیبانی عالی؟ با اون تلفن ها یک تماس بگیرید تا متوجه بشوید!
    این بهانه 99.9 درصدی که گفتید هم از نظر هیچ محکمه ای قانع کننده نیست. و اینکه کسی اعتراض نمی کنه دلیل بر درستی کار شرکت ها نیست. به هر حال باید بپذیرید که به مشتری خسارت وارد می شود. بعضی ها کمتر و بعضی ها بیشتر.

امروز در برخی سرور ها قطعی مشاهده شده که طبق هماهنگی های انجام شده با مرکز داده دلیل قطعی عدم تایید پرداخت ارزی عنوان شده
    هم اکنون بخش پشتیبانی در حال هماهنگی های لازم برای رفع مشکل است با توجه به مشکلات ارزی و اتمام ساعات اداری ، در برخی بانکهای اروپایی پیگیری مشکل با کندی
    روبرو است و مدت زمان رفع مشکل مشخص نیست لطفاً منتظر بمانید تا مشکل بر طرف شود
    *ضمن عذرخواهی به دلیل قطعی چند ساعته ، 4 سرور هم اکنون در دسترس است مابقی هاست ها هم تا ساعتی دیگر در دسترس خواهند بود

تلفن تماس در صورت لزوم :
    01312251390 - 01312255103

چند ساعت دارد می شود 24 ساعت، که با پایان ساعت اداری می شود 48 ساعت.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    108 پست

هنوز هم خبری نیست؟
    اگر میخواست انجام بشه تا الان انجام میشد
    یکی دو ساعت دیگه ساعت کاری آلمان تموم میشه برای امور مالی و احتمالا چند روز آینده مشکل برطرف میشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام هادی جان
    دیروز که با هم صحبت کردیم فکر نمی کردم اینقدر وسیع باشه این مشکل

به این دلیل مزاحم شدم که یک نکته ای رو به منتقدان گوش زد کنم
    در یک ماه و نیم گذشته آیا یکی از شماها از هادی پرسیده چقدر ضرر کرده برای اختلاف ارز ؟؟
    برای مثال شما سرویستون را در تاریخ 26 میلادی با قیمت روز ارز پرداخت می کنید
    اما هادی 1 هر ماه میلادی هزینه سرویس ها را به صورت کلی یا در ماه با چند حواله واریز میکنه
    در اکثر مواقع که اقدام به پرداخت میکنه قیمت دلار بین 30 تا 100 تومان تغییر کرده با اون چیزی که شما در اون روز پرداخت کردید
    خوب این هزینه را مجدد نمی تونه از شما دریافت کنه و باید خودش از سود و ... کم کنه و هر طور شده پرداخت را انجام بده
    کسی هست به این موارد دقت کنه ؟؟
    دیروز که باهم صحبت می کردیم بنده خدا میگفیت که کلی از جیب دادم برا حواله ها و به کاربر هم وقتی میگیم , باید تفاوت هزینه را پرداخت کنه , قبول نمی کنه
    هرجند که تا امروز اگر هر پرداخت سرویسی داشتیم ما , از هادی چند بار قیمت را سوال کردم و سعی کردم به صورت کامل مازاد هزینه اختلاف دلار را هم بدم که حتی 1 ریال به خاطر ما از سود خودش کم نکنه

دوستانی هم که ادعایی دارند و فکر می کنند پرداخت ها به همین سادگی هست و در صورتی که توان خرید دارند , خودشون مستقیم خرید کنند
    در کل این عادت هممون هست , اگر از یکی هزار بار خوبی هم ببینیم , فقط یک بار بدی کنه بهمون , دیگه خوبی هاشون نادید میگیرم
    منظورم با شخص خاصی نیست , مقداری منطقی برخورد کنید , همیشه , همه جا مشکل هست

موفق باشید
    رحمان جان والا سرور تا الان تو این ماه 80 هزار تومان گرون شده!!! در صورتی که کمتر باید گرون بشه!!‌ولا ما جاضریم بهش یورو بدیم!

عضو انجمن vps-baran.ir آواتار ها
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    تشکر تشکر کرده 
    1,246
    تشکر تشکر شده 
    1,138
    تشکر شده در
    569 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yeknafar نمایش پست ها
    ولی توقع ندارم اینطوری پاسخ ندهند(!!!!!) خداوکیلی شما به پیام زیر میگید پشتیبانی عالی؟ با اون تلفن ها یک تماس بگیرید تا متوجه بشوید!
    این بهانه 99.9 درصدی که گفتید هم از نظر هیچ محکمه ای قانع کننده نیست. و اینکه کسی اعتراض نمی کنه دلیل بر درستی کار شرکت ها نیست. به هر حال باید بپذیرید که به مشتری خسارت وارد می شود. بعضی ها کمتر و بعضی ها بیشتر.

شما زمانی که از این شرکت سرویس گرفتید یعنی تمام قوانین این شرکت رو قبول کردید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

من که فکر نکنم فایده داشته باشه و الکی داریم وقتمون رو تلف می کنیم اگه نمیشه لطفا اعلام کنید که من سریع دی ان اس ست کنم ir هم هست تا ست بشه عمر نوح می خواهد
    بک آپ دو هفته پیش هم ریستور کنم بدبختی داریم به خدا

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

به نظر من کسایی که سرویس ندارن از آقای قنبری هی نیان اینجا قوانین توضیح بدن!!!‌صبر کنین خود آقای قنبری مشکل رو حل میکنه

14. تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 2345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)