آقا من به خاطر پانل هم که شده شما رو دیدن می کنم:دی
آقا من به خاطر پانل هم که شده شما رو دیدن می کنم:دی
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
خدایی جدی حدی بیام 11:30؟
اومدیم و نبودی زنگ بزنم به موبایلت؟ :دی
در ضمن کسایی که میان رو یک لیست جمع آوری کنید که 100% میان بفهمیم کی میاد و کی نماید!!!
توی ساعات نهار که همه میان،ما که 4-5 نفر هستیم
بقیه رو نمیدونم
رحمان که گفته بود ناهار کوش پس؟!:دی
آقا نیایم اونجا گرسنه بخویام برگردیم خونمون!!!!
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
taft بابت یادآوری ممنونم
ممنون که پاسخ دادین
الان فرقش با نمایشگاه کامپیوتر چی می شه؟
تو نمایشگاه کامپیوتر هم همین شرکت ها می یان که![]()
الکامپ چیست؟
الکامپ (ELECOMP)،خلاصه نام Electronics, Computer & E-Commerce نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیک است. که همه ساله در ایران برگزار میشود. این نمایشگاه زیر نظر شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود. این شرکت وابسته به وزارت بازرگانی میباشد و اساسنامهی آن در ۲۹ام فروردین ۱۳۷۸ به تصویب و تایید رسیده در اجرای اصل ۱۲۳ از مرکز توسعه صادرات جدا و بطور مستقل از آذر ۱۳۷۸ فعالیت میکند.
این نمایشگاه تابحال در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شدهاست. محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در سال ۱۳۴۳ تاسیس، و از سال ۱۳۵۵ نیز به عضویت اتحادیه نمایشگاههای بینالمللی (ufi) درآمدهاست.
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
اساتید محترم به عنوان یه پیشنهاد هاست رایگان هم چیز خوبیه ها! احتمالا گرمی خاصی به محفل وب هاستینگ تاکی ما میبخشه :دی
حالا جدا از شوخی مکان و زمان رو کامل اعلام کنید ما جوون تر ها هم بیایم زیارت کنیم اساتید رو
آره آقا....من که جمعه عصر حرکت میکنم که صبح شنبه اونجا باشم...انگاری دیگه همه قراره روز 21 بیان...کسی شنبه اونجا نیست یه آفریبهمون بده
![]()
این تاپیک منو برد به خاطرات زمانی که اینجا فعال بودم
آقا رحمان دستت درد نکنه که تاپیک زدی
آخرین باری که برای میتینگ تاپیک زدیم و همه جمع شدن درست حسابی فکر کنم دو سال پیش بود که چیزی در حدود 20 تا از بچه های wht دور هم جمع شدن
البته رده بندی سنی بالایی هم نداشتن و نداشتم میانگین بین 18 تا 20 بود
عکساش هنوز موجوده :دی
----------------------
امسال من بعد دو سال میام
آقا رحمان و آقا محسن هماهنگ کنید بتونیم زیارتتون کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)