ببخشید برنامه نویس تجربیات سالهای خودش رو جمع اوری کرده و در قالب seo برای شما اعمال می کنه و معمولا از 100 و 200 تومان تا چند ملیون تومان هست سئو می تونه سایت شما از تمام رقباتون جلوتر ببره و حرف اول رقابت در سطح بالاست.
ببخشید برنامه نویس تجربیات سالهای خودش رو جمع اوری کرده و در قالب seo برای شما اعمال می کنه و معمولا از 100 و 200 تومان تا چند ملیون تومان هست سئو می تونه سایت شما از تمام رقباتون جلوتر ببره و حرف اول رقابت در سطح بالاست.
شما حرف برنامه نویسی رو نزن چند دقیقه رفتی تو هاست سایت رو کامل ناقص کردی
شانس آوردم نسخه بک آپ داشتم
سئوکار اگر واقعا بخواد کار انجام بده سرهم بندی نکنه خیلی کار میکنه
کل سایت شما باید بهینه بشه جوری که در اینده در صورت نبود سئوکار سایت شما درست باشه محیط فراهم کنه
سئو علم و هنر هست که هر کسی نداره
اینقدر بزرگ هست که برای مدرک و رشته ی تحصیلی در دانشگاه های خارجی موجود هست
الحق که به ناشی ها و تازه وارد ها خوبی نیومده می خوای نمونه کار هامو بهت نشون بدم ؟ و نرم افزارهایی که کار کردم ؟
خجالت بکش من رفتم مشکل تمت رو حل کردم و سایتت و ادمین اومد بالا کامنتش رو هم خودت گذاشتی اما سرورت هنگ کرد تو یاهو هم بهت گفتم سایت های دانلود رو توی رسلر هاست نمی کنند گفتی یک سرور مجازی 6 تا 15 تومانی می خوام بگیرم بازم بهت گفتم اگر می خواهی سایت دانلود داشته باشی حد اقل باید 30 تا 60 تومان بابت vds و از 60 به بالا تا 300 برای سرور اختصاصی بدی
گفتی از یک جا سرویس گرفتم ولی اومدم بالا دیدم دایرکت ادمین توش نیست و طرف دروغ گفته و هزینه داره گفتم نه هزینه نداره طرف راستشو گفته منظورش این بود نصبش رایگانه اما استفادش لایسنس می خواد و پولیه بازم بگم ؟
ضمنا شما که نه برنامه نویسی بلدی نه سئو و نه تنظیمات هاستینگ و سرور باید مدام هر ماه 200 تومان بابت کانفیگ و غیره بدی
بشکنه این دست که نمک نداره
بله دستت درد نکنه پنل رو درست کردی ولی خود سایت رو خراب کردی
الان هم سایت رو رسلر نیست
الان رو قویترین سرویس هاای شرکت premiumhosting
البته ابیت هاست قدیم
یعنی قویترین سرویسش رو گرفتم برای سایت
گفتم میخام انتقال بدم هنوز که انتقال ندادم
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
hrh
اقا شما چند میگیری
شما با جیمیل در تماس باشید تا اونجا هم کارهایی که میکنیمو بگم
هم شرایطو بگم
دوست عزیز شما ابتدا تحقیق کنید بعد سئو کار خود را انتخاب نمایید !
الان هر کی از جاش بلند میشه سئو میکنه !
از چند سایت بزرگ که سئو شدن بپرسید چه کسی برای آنها سئو انجام داده.
در ضمن با 100 یا 200 تومان نمیشه سئو انجام داد که خیلی انجام میدن
موفق باشید
فکر کنم سئو کردنم شده خانندگی که هرکی با ننش قهر میکنه خاننده میشه
سلام
ما در خدمتیم
سئو وردپرس تا 100% تضمینی
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)