باسه من پارس پاله
یعنی طبیعیه؟؟؟
درگاهمو بکنم بانک ملی درست میشه؟؟؟
باسه من پارس پاله
یعنی طبیعیه؟؟؟
درگاهمو بکنم بانک ملی درست میشه؟؟؟
سلام
خسته نباشید
بعد از نصب این اسکریپ این پیغام بالای سایت ظاهر شده
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(../install) is not within the allowed path(s): (/home/paeezdan/public_html/vip:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in/home/paeezdan/public_html/vip/include/prepare.php on line 52
سلام دوستان , وقتی که خرید انجام میشه و پرداخت صورت میگیره به صفحه سایت منتقل نمیشه و یوزر و پس دیده نمیشه و یه صفحه ای میاد که نوشته 404 Not Found
The resource requested could not be found on this server!
Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
اینم اون صفحه ای که منتقل شده http://khafanshop.ir/callback.php?gateway=mihanpal&au=452308arewcwer&or der_id=368231715
لطفا کمکم کنید ضروریه
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
سلام دوستان - من freer دارم ظهر ساعت 3 ok e ok بود ولی الان میرم تو بنل ادمید یوزر بس رو که میزنم وارد شم با این ارور مواجه میشم
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request
ggsuport.ir
سلام دوستان
چند وقت پیش بنده از یکی از دوستان که ادعا کرد نماینده فریر هستش اسکریپت ارسال ایمیل یاداوری را از ایشان + اموزش نصب گرفتم که متاسفانه بعدا فعمیدم ریپ شده هستش
آیا اگر الان از خود فریر سفارش بدم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
و میتونم اسکریپت را اوکی کنم ؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
ریپ شده از اصلی باشه باید کار کنه//کلا دوست عزیز این پلاگین نصبش مشکل داره و روی خیلی از هاست ها جواب نمیده /جز اینکه از smtp جیمیل استفاده کنید/- اگر نمونه اونی که کاربر cooper در همین سایت ساختن رو خریدین یه کم مشکل داره و از هاست میفرسته/ولی اونی که فریر خودشون نوستن از جیمیل هم میفرسته
سلام
من رمز عبور مدیریت فریر رو فراموش کردم
چطوری میتونم ریکاوری بکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)