سلام آریا جان
ممنون میشم که هر زمان آنلاین شدی یک پیام تو جی تالک به من بدی
به قول دوستان دیتاسنتر که بچه نیست و مشکل از طرف منه و باید خودم فکری به حال مشکل خودم کنم
ممنون
منتظر هستم
سلام آریا جان
ممنون میشم که هر زمان آنلاین شدی یک پیام تو جی تالک به من بدی
به قول دوستان دیتاسنتر که بچه نیست و مشکل از طرف منه و باید خودم فکری به حال مشکل خودم کنم
ممنون
منتظر هستم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام.
مشکلی پیش اومده ؟ بنده در gtalk شما رو online نمی بینم.
با تشکر.
سلام
تشکر آریا جان تا چند دقیقه دیگه مزاحمت میشم
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
ببخشیدا این تاپیکو بالا اوردم !
چون مشکلشون حل نشده
یه چیزی هم به ذهنم رسیده
گرچه من در مقابل اقایون عددی نیستم و من خاک زیر پای همه ی شما هستم
شاید سرور ویروسی باشه یعنی امکانش هست فایل ویروس درون سرور باشه؟
سلام
آریا جان
خیر مشکل ما حل نشده و بدتر هم شده
من از همون روز که به شما اعلام کردم برای کمک تیکت زدم در پشتیبانی توکاسرور برای دسترسی به kvm ولی دوستان اصلاً با من همکاری نکردن و به ما دسترسی ندادن و تنها کوروش عزیز دیروز یا پری روز جواب تیکت را دادن که دارن پیگیری میکنن
هنوز منتظر هستیم
نمی دونم واقعاً وقتی با یک همکار اینطوری همکاری میکنن با بقیه چطوری برخورد خواهند کرد
از بابک توقع نداشتم
بگذریم مهم نیست
فقط با آبرو اعتبار من باز کردن
هنوز منتظر دسترسی برای kvm هستم که به شما تقدیم کنم
موفق باشید
با سلام و تشکر از آریا عزیز
فعلاً سه مورد را ایشون از طریق ssh رفع کردند (( چون هنوز دسترسی به kvm نداریم ))
منتظر هستیم ببینیم با این تغییرات در 72 ساعت آینده چه پیش خواهد آمد
حتماً مجدد اطلاع خواهم داد
در صورتی که ایشون خودشون صلاح بدونن در مورد موارد رفع شده بعداً توضیح میدن تا دیگران نیز استفاده کنند
موفق باشید
سلام.
تکنولوژی kvm سالها پیش کشف شده ... انشالاه دیتاسنتر شما هم به این کشف مهم دست پیدا کنند ...
اگر مشکل حل شده بود، موارد به صورت کلی بیان میشه (در صورت رضایت کاربر چون هزینه کار توسط ایشون پرداخت شده) که دیگر همکاران هم استفاده کنند.
با تشکر.
سلامتکنولوژی kvm سالها پیش کشف شده ... انشالاه دیتاسنتر شما هم به این کشف مهم دست پیدا کنند ...![]()
فعلاً از تاریخ و ساعت :
27/10/2011 - 07:10
درخواست برای دسترسی به kvm ارسال کردیم به ....
ولی هنوز درخواست انجام نشده است
بعد خیلی ها ادعا دارند که سینگل هاپ بهترین هست
یک زمان 7 روزه آریا عزیز تعیین کردن که اگر در این مدت مشکلی پیش نیامد من هزینه را تقدیمشون کنم
ولی اگر در 96 ساعت آینده یا همان 4 روز آینده مشکل پیش نیاد , خودم زودتر برای فاکتور مورد انجام شده مزاحمشون میشم
موفق باشید
سلام
1- البته کاری با دیتاسنتر singlehop ندارم ولی این احتمال هم در نظر بگیرید که درخواست دیر ارسال شده باشه (مساله درخواست خود شما نیست!)
2- فکر کنم رحمان جان شما اگر یه سرور دیگه توی این مدت گرفته بودی و این رو کنسل کرده بودی از هر لحاظ بصرفه تر بود برات
3- اون مورد استفاده از یک رنج آی پی دیگهبرای سرور اصلی که من گفتم رو تست نکردید؟
@ PDhost
دوست عزیز، جواب هر دو سوال شما توی تاپیک هست.
شما اگر تاپیک رو میخوندید، نیازی نبود برای بار دوم سوالتون رو تکرار کنید.
1- دیتاسنتر ایشون SingleHop آمریکا هست و از Mac Address استفاده نمی کنن.
2- ایشون فعلا دسترسی به KVM ندارند.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)