واقعا متاسفم برای همچین آدم بی مسئولیتی
واقعا متاسفم برای همچین آدم بی مسئولیتی
سلام دوستان
۲ روز رفتم مسافرت همه چی قاطی شد!
سرور هاست داون شد و مثل اینکه ۲تا از وی پی اس ها هم مشکل پیدا کرده بودند که همشون درست شدن و خسارت هم داده شد!
با یکی از دوستان هم واسه همکاری صحبت کردم که اینشالا دیگه از این اتفاقات نمی افته.
حالا جواب چندتا از دوستان رو بدیم ببینیم چه خبره!
خیر خود ما گواهی صادر می کنیم و از هیچ جایی کمک نمی گیریم
سرور وی پی اس که همیشه به راه بوده و هست. فقط چندتا مشکل توی سرور هاست بود که برطرف شد
ممنون. با یکی از بچه ها به توافق رسیدیم. انشالا بهتر بشه
ممنون از اینکه در نبود من جواب دوستان رو دادید. طبق فرموده شما اون آی پی بلاک شده بود و آی پی جدید به ایشون داده شد.
تو این مدت تمام تلاشم رو می کردم که سایت بالا بیاد. شرمنده!
الان دیگه درسته!!! دفعه اول کی بود؟! به بزرگی خودتون ببخشید.
افت سرعت که سراسری بود و دست من نبود. قطعی هم نداشتیم به غیر از بلاک شده ها
ممنون از ابراز تاسفتون. شما کدوم یوزر هستید؟ مشکلتون حل شده؟
باسلامخیر خود ما گواهی صادر می کنیم و از هیچ جایی کمک نمی گیریم
شما خودتون اس اس ال ولید صادر میکنید؟!!
شرکتی که ازش اس اس ال میگیرید چه شرکتی هست. GeoTrust COMODO ...?
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
نمی دونم چه قدر در مورد گواهی های ssl می دونید. اما فرق معتبر با نا معتبر در اینه که شرکت هایی که گواهی معتبر صادر می کنند قبلا با دادن هزینه به شرکتهایی مثل مایکروسافت فایرفاکس و ... CA خودشون رو داخل Trusted root certificates گذاشتن و این یعنی هر گواهی که این شرکت صادر کنه واسه محصولات شرکتهایی که این CA رو اضافه کردن معتبر می شه.
حالا ما خودمون گواهی رو صادر می کنیم و CA خودمون رو هم به یوزر می دیم تا به Trusted root certificates خودش اضافه کنه. اینجوری گواهی های صادر شده از طرف ما هم معتبر می شه. همه این کار ها رو تو ویندوز اون فایل اجرایی انجام می ده
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلام
آپتایم سرور ها تون چه قدره؟
سرعت هر پورت vps چه قدره؟
برای vps ها sstp هم فعال می کنید وبه ibsng وصل کنید
کانفیگ رایگان؟
واقعا ممنون دوست گرامیممنون از ابراز تاسفتون. شما کدوم یوزر هستید؟ مشکلتون حل شده؟
اینه رسم پاسخگویی به مشتری؟ شما بعد از سه روز که حتی یه سایت خشک و خالی هم برای پشتیبانی نداشتی کلا همه چیز رو منکر میشی؟ میخوام بدونم این پشتیبانی که همه ازش تعریف میکنن اینجوری هست؟ یا اینکه من بیکارم یا با شما پدرکشتگی دارم که هر روز بیام اینجا دنبال شما بگردم؟ شما که اینقدر ارزش برای مشتریتون قائل نیستین که ازش یه عذر خواهی خشک و خالی به خاطر سه روز کار نکردن سرویسش بکنید دیگه چیزهای دیگه بماند پیشکش...
بله تا آخر تابستون رایگان هست
خب حق با شماست اما من یه شماره تلفن نوشتم تو یکی از پست ها واسه ساپورت. اگه تو این چند روز بازی می کردم بحث چیزه دیگه ای بود اما مشغول تعمیر سایت بودم. چیزی رو هم انکار نمی کنم حرفهای شما درسته. یه کارمند هم برای ساپورت استخدام کردم که امیدوارم دیگه از این اتفاقات نیوفته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)