دوستان انتخاب من شد دیتا گستر - www.datagostar.com - به دلیل پشتیبانی خوب ، قیمت های مناسب و اعتبار
لطفا نظراتتون رو در مورد این سایت اعلام کنید
با تشکر مجدد
دوستان انتخاب من شد دیتا گستر - www.datagostar.com - به دلیل پشتیبانی خوب ، قیمت های مناسب و اعتبار
لطفا نظراتتون رو در مورد این سایت اعلام کنید
با تشکر مجدد
؟![]()
با سلام
من شرکت Parsdev.ir رو معرفی میکنم . کارشون حرف نداره.
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
یه کم بیشتر خرج کن ولی از شرکت های معتبر خرید کن تا خیالت راحت باشه :
Hostiran.net
Parsdata.com
Iranhost.com
Parsdev.ir
Mihannic.com
Mihannic.com مدتهاست که هاست نمیده رفیق!
مرسی ولی خب نظرتون رو در مورد دیتا گستر نفهمیدم ...![]()
نخری بهتره عزیزم من دارم هر روز می رینه تو ایران هر کی از مادرش قهر می کنه هاتسنیگ میزنه.
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
شما پارسال داشتین من دوماه آشنا شده بودم.ماه اول که خوابید دو روز. ماه دوم هم که خوابیده خدا می دونه اطلاعات رو چطوری بردارم.
...تو...تش
ویرایش توسط ms313 : September 8th, 2011 در ساعت 15:58
دوست من اگه میخوای از جای مطمئن بگیری که پشتیبانیش تا صبح بیدار بمونه پای کارتو همه جوره ساپورتت کنه و سرویسش عالی باشه به نظرم از datagostar بگیر حتما..من همین الانشم با دیتا گستر همکاری میکنم و پشتیبانی بهتر از دیتا گستر ندیدم
سلام
اومدی این همه نظرخواهی کردی و وقت مردم رو گرفتی آخرشم هیچی به هیچی... خدا میدونه قصدت چی بود!!!
اینو ندیده بودم، طرف همون لحظه ثبت نام کرده و همون لحظه ام این پست پرطمطراق و پرمغز و پر مضمون رو زده، از ادبیاتشم کاملاً معلومه بچه مدرسه ایه، حاضرم شرط ببندم خود محمد دلفروز د ز د فراری و کلاهبرداره یا از رفیقاشن.
آقا این دیتا گستر / datagostar سرورهاش خاموش شده و سایتشون خوابیده و چند تا دیگه از بچه ها هم که ازش سرویس گرفتن دنبالشن، اگر کسی پیداش کرد یه خبری بده، پول ما رو که برد، شما مراقب باشید
پاسخ : انتخاب سرویس هاست از بین این گزینه ها ...
سلام .
امروز این تاپیک جالب رو دیدم.
در مورد پشتیبانی . لینک در صفحه اصلی کار نمیکنه.
در مورد گفته شما که گفتین :
westserver.co این دامنه هم مطلق به ماست که میتونید . الان رو این سایت کلیک کنید. و همچنین اون قسمت رو عوض کردیم که بنویسه irserver.com که فکر کنم تا 48 ساعت بعد اعمال بشه.ایشون خودشون سرور دارن و سرویس میدن
و نمایندگی چند دیتاسنتر هستند برای فروش سرور های اختصاصی... لطفا شما سرویس دهنده هاست چندتا از مشتریاشون رو چک کنید
در سایت:
who-hosts.com
لیست مشتریان:
نواندیشان
community.mybbiran.com
jd-qom.ac.ir
qomcustoms.ir
و در مورد مشتری عزیزمون Atilnic که چند تا سرور از ما دارن . انتظار دارن مشکل abuse ها بستن پورت سرور ها و مشکلات داخلی vps هاشون رو هم ما حل کنیم !!! واقعا سروری که بدون مدیریت ارائه میشه ، این انتظارات درسته ؟
---
موفق باشید
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)