سلام
کانفیگ PPTP و L2Tp و userman بر روی میکروتیک رایگان انجام میشه؟
برای SSTP به غیر از میکروتیک 5 به مورد دیگه ای نیاز هست؟
سلام
کانفیگ PPTP و L2Tp و userman بر روی میکروتیک رایگان انجام میشه؟
برای SSTP به غیر از میکروتیک 5 به مورد دیگه ای نیاز هست؟
در حال حاضر فقط برای نت تک بصورت راگیان انجام میشه
برا ی میکروتیک فعلا تحویل سرویس بصورت خام هستش یعنی میکرتویک کانفیگ نشده تحویل میدم ولی تا چند روز اینده اینشاله سعی داریم که میکرتویک هم بصورت کانفیگ شده تحویل بدیم
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
مشخصات سرویسهای شما و دیگر دوستان که سفارش داده بودن ارسال شد
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
روی سرورهای لینوکس نصب و کانفیگ Open---vp بصورت رایگان اضافه شد
پهنای باند نامحدود؟ خیلیا اینو نوشتن...
من در ماه 8 ترابایت مصرف دارم و اگه واقعا پهنای باند نامحدود میدین مشکلی نیست یک میکروتیک ازتون بگیرم؟
سرور ویندوز کارت صدا هم داره؟
لینک وب سایت؟ یا خرید
یه متنی هست فرستادم براتون پرش کنید بفرستید که شماره حساب حساب براتون فرستاده شود
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
روی ویندوز ایکس پی اگر خواستید بصورت کامل فعال هست روی ویندوز 2003 اگر تنظیمی داره با خودتون هست هر کدومش خواستید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
من میخوام اگه کارت صدا داره و مدیا پلیر توش اجرا میشه
مشکلی نداره داخل ایکس پی خواستید نصب میکنم تست میکنم اوکی بود بهتون میگم که هزینه سرور را پرداخت کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
باشه تنظیمات کارت صدا رو برام انجام بدین و برام ایمیل کنید . میخوام مدیا پلیر موزیک اجرا کنه و من صدا موزیک رو داشته باشم
guilanmusic@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)