سلامMain >> Software >> EasyApache (Apache Update)
این مسیر آپدیت EasyApache در سی پنل است
موفق باشید
سلامMain >> Software >> EasyApache (Apache Update)
این مسیر آپدیت EasyApache در سی پنل است
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
پیشنهاد ما برای امنیت سرور و هاست های share در برابر هک چیست ؟
چه پیشنهاد و راه حلی برای جلوگیری از Symlink Hack دارید ؟
و همینطور چطور میشه شل هایی که روی هاست های کاربران ریخته شده رو یافت و پاک کرد ؟
اسکریپ eXpLoit Scanner رو خریداری و نصب کنید
این اسکریپ خودش فایل های شل رو پیدا می کنه و یک سری تنظیم داره مثلا اتوماتیک اکانتی که شل آپلود کرده رو ساسپند کنه
با درود و احترام فراوان
يه مشكل كوچك دارم اگه حل كنيد خيلي خيلي ممنونتون ميشم.
توي فاير وال اين گزينه را خطا ميدهد:
Check nameservers : WARNING : At least one of the configured nameservers:
dns2.XXX
dns3.XXX
dns4.XXX
dns1.XXX
should be located in a topologically and geographically dispersed location on the Internet - See RFC 2182 (Section 3.1)
چي كار كنم اين خطا را ندهد؟
با تشكر
1.من میتونم cpanel رو نصب کنم طبق پست اول و بعد از اینکه نسخه تریال نصب شد، در قسمتی کد لایسنس رو وارد کنم که تایید شه و لایسنس معتبر بشه ؟
2. در قسمت DNS ها، وقتی دی.ان.اس مورد نظرمون رو زدیم باید بهش آی.پی هم بدیم درست ؟ به هر دو DNS باید آی.پی سرور رو بدیم ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
مشکل حل شد.
ویرایش توسط aligoli : May 5th, 2012 در ساعت 02:58
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلاماین خطا ها رو چطور میشه برطرف کرد؟ من ترجمه کردم ولی باز متوجه نشدم![]()
کدام خطا ؟؟
اگر موردی خاصی مدنظر دارید اعلام کنید تا کاربران توضیح ارائه کنند
یا اینکه سرور خود را به متخصص واگذار کنید تا مشکلات را رفع کند
همه موارد قابل توضیح نیست و به سادگی کاربران تازه کار نمی توانند همه موارد را رفع کنند
در این تاپیک سعی شده موارد کلی توضیح داده شد و موارد خاص و تخصصی را به عهده اشخاص و همکاران سپرده شود
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلامآقای رحمان با تشکر از اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار دیگران گذاشتید.
kh
امری بود در خدمت هستم
موفق باشید
رو سرور اختصاصی اگه به جای کلکسو بخواد نصب بشه باید اطلاعات قبلی پاک بشه ؟ با چه دستوری ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)