انسان شریفی هستند تو اون برخورد های کوتاهی که داشتیم راحت اینو میشد فهمید ... امیدوارم بهبودی کامل پیدا کنند
انسان شریفی هستند تو اون برخورد های کوتاهی که داشتیم راحت اینو میشد فهمید ... امیدوارم بهبودی کامل پیدا کنند
یک دنیا ارزش داره ....ولی خوشبختانه کاملا به هوش هست !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
انشاالله خدواند سریعتر شفای عاجل عنایت کنند
نمیدونم چی بگم ....
محسن یکی از بهترین دوستان من هست این خبر رو که دیدم اول باورم نشد آخه محسن خیلی شوخه گفتم شاید کار خودش باشه ولی یکم برسی کردم دیدم واقعی هست بد جور حالم گرفت امیدوارم هرچه زود تر خوب بشه
دوستان كسي ازش خبر جديدي داره حتما بزاره!
Coming soon
انشالله که بزودی خوب بشه و پیش ما برگرده
برای سلامتی آقا محسن گل صلوات بفرستید.
با تشکر
ابنشالله که این یاز و همراه همشگی فروم هرچه زودتر شفا پیدا کنند
با دعای خیر همه عزیزان
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خب معلومه محسن سالمهخب دنگ کمپوت هاتون رو رد کنید من آرش بریم ملاقاتش عکس هم بگیریم
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلامتی این دوست عزیز ، به نیت سلامتی امام زمان ( عج ) یک حمد تنها و 3 صلوات ختم کنید
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
دوستان کسی خبر جدیدی نداره ؟؟ اگه خبری دستتون اومد اینجا بزارید ( با آرزوی سلامتی برای محسن جان )
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)