● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
ممنونم اموزش های خوبی بود
امیدوارم ادامه داشته باشه بازم ... !
سلام
ممنونم خیلی عالی بود کلی کمکم کرد
کاش ادامه میدادید بازم
تشکر![]()
بخش هایی که تکمیل نبودند تکمیل شدند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
طریقه فارسی سازی یا تغییر محتوای ایمیل هایی که سیستم برای کاربران ارسال میکند
جهت این امر پس از ورود به پنل مدریت وارد زیر بخش setup سپس Email Templates شده و بر اساس دسته بندی ، ایمیل سیستمی مورد نظر را ویرایش کنید
میتوانید ایمیل جدید نیز تعیریف کنید و تنظیم کنید هنگامیکه یک محصول ایجاد میشود ، اطلاعات در این قالب ارسال شود.که هنگام ایجاد محصول قابل تنظیم هست
نوشته ها رو خوب نگاه میکردی متوجه می شدی که برای تغییر فیمت و بروزرسانی باید تو قسمت تنظیمات واخد های پول - افزودن پول های اظافی نرخ تبدیل ارز رو ویرایش می کردی بعد هرموقع خواستی فیمت ها رو آپدیت کنی با زدن بروز رسانی نرخ مبادلات و محصولات اتوماتیک قیمت ها بروز می شدن.
دوست عزیز من نمی خوام ارز اضافه کنم که قیمت به ارز تبدیل کنم بعد قیمت ها اونجوری جالب در نمیاد
این ماژولی که دوستمون گفت خوب بود فقط بدونم چه طور باید اینارو تنظیم کنیم
من یه ماژول می خوام که وقتی کاربر موقع سفارش شد بتونه سیستم عامل رو انتخاب کنه
و بتونه کشور مورد نظرش رو هم انتخاب کنه
یعنی منو کشویی به فیلد سفارش اضافه کنم طوری که در مشخصات سرویس ها هم اضافه بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)