ولی دور از این مسائل اگه آقای داوری ماژول هارو رایگان کنن هم مشتری راضی تر میشه, هم سیستم خودشون توسعه پیدا میکنه
ولی دور از این مسائل اگه آقای داوری ماژول هارو رایگان کنن هم مشتری راضی تر میشه, هم سیستم خودشون توسعه پیدا میکنه
آقا محسن میشه بگید داستان این باگ چیه؟
با سلام
به نظر من Arte جان بيخيال باش بگير رو اسكريپت هاي خارجي كار كن بهتر كنار ميان تا بچه هاي ايران
انگاري افت داره واسه برنامه نويس ايراني (فقط منظورم به برنامه نويسا نيست به همه كساني كه تو اينترنت هستند هست) كه تو زمينه امنيت كار مي كنند بها ندند!
آقاي داوري به نظر من شما كه به قول حرف خودتون فتوشاپ رو به دليل كپي رايت كركي نصب نمي كني رو سيستمت، سيستم هات بالا نيومده به قول بچه ها ريپ مي شن و مشكلات ديگه
براي پيشرفتت يكم از ايراني بازي دست بكشي و يكم به كساني كه حداقل ميگيم يك ساعت وقت گذاشتن باگ پيدا كردن بها بدي؟ شما 10 تا 120 تومن بفروشي ميشه 1200000 تومان كم كم 100 تومان دادن بابت يك باگ اصلي داخل اسكريپت دادن خيلي افت داره؟
پس بهتره برنامه نويسي رو بزاري كنار چون امنيت مهمتر از ظاهر،بروز بودن كد ها،امكانات و... هست براي كساني كه حداقل تو اين فروم هستند و هزينه مي كنند.
در ضمن سيستم سيگما و ادونيس اين باگ رو داره درست ميگه Arte جان و حتا 2-3 تا ديگه مشابه اين نوع باگ هست كه به دلايلي اسم اون سيستم هارو نمي گم ولي ما كه از كار امنيت فعلا اومديم بيرون ولي بده يكم به بچه ها كه تو اين ضمينه كار مي كنند بها بدين
پ.ن: من منظورم فقط به آقاي داوري نبود به تمام برنامه نويسان و ديگر افراد بود، ولي آقاي داوري با كد نويسي خوبشون امنيت كارشون پايينه و دلسوزي داره كسي كه راه پيشرفت براش بازه چرا بايد براي دلايل نمي دونم چي كيفيت كارشو پايين بياره
با تشكر و شرمنده كه زياد حرف زدم ته دلم گير كرده بود:ي
ویرایش توسط Arte : January 30th, 2011 در ساعت 14:50
شما ی خوبشو بنویس ><
الان این تاپیک رو دیدمشما ی خوبشو بنویس ><
Whmcs
به نظر من خوبش نوشته شده ، ایرانی نیست ولی واقعا ساپورتش عالیه و سریع پاسخ می دن
امکانات خوبی هم داره ....
Arte جان واقعا ممنون.....
آقای داوری تنبلی نکنید یه تاپیک بزنید و ورژن جدید رو با توضیحات قرار بدید ماژول هایی که اضافه هستن + قیمت طراحی قالب و ساختن ماژول اختصاصی و ... را در پست بعدیش بزارید .
من می خوام بخرم اما می خوام بدونم چه چیزهایی به ورژن جدید اضافه شده
با سلام
دوستان توجه کنید. یک هفته پیش سایت هاستینگ من هک شد و کلا تمام فایلهای را بجز دیتا بیس هرک حذف کرد. من با این اقای به اصطلاح محترم داوری تماس گرفتم ایشان گفتند هزینه نصب مجدد 10 تومن است من همان روز به حسابشون واریز و براشون میل کردم. تا الان که نزدیک به 5 روزه ایشان نتنها سایت ما رو درست نکردند بله تمامس تماسهای تلفنی ما رو رد تماس میکنند و جواب اس ام اس و ایمیل ما رو هم نمیدن. این حرکات بنظرتان چه معنی میده ؟ کسانی که با ایشان تماس دارند لطف کنند بگند همین جا تشریف بیارن و علت اینکارای خودشون رو توضیح بدن. الان در این مدت کلی ضرر و زیان کردیم کی باید پاسخگو باشه؟ دوستانی که هنوز به دام این فرد نیا افتادند پیشنهاد میکنم طرف این شخص و این سیستم نیان چون بنده به شخصه تجریه کردم و دیدم جطور ادمی هستند. و سیستم اصلا امنیت نداره چون براحتی هکر وارد شده بود!!!
با احترام
اقای داوری به شدت بد قول هستند !
خیلی راحت زیر حرف خودشون میزنن ! تا هزینه میخوای بدی همه چیز ردیفه تا ریختی دیگه باید التماس کنی و...
** بعد هم میگه به نظرت 5000 تومان ارزش نصب مجدد داره ** (هرچقدر پول بدی اش میخوری) *** کلا همه حرفش همین میگه
چند بار سر بنده هم کار در اورده خوب اگر واست نمی صرفه چرا این قیمت میدی * وقتی این قیمت میدی باید پشتیبانی هم بکنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)