بهتره دوستان همکاری کنند . اگر اتک بوده یه آدمی مریض داره یه خرابکاری میکنه . تحمیل کنید موارد حل گردد .
بهتره دوستان همکاری کنند . اگر اتک بوده یه آدمی مریض داره یه خرابکاری میکنه . تحمیل کنید موارد حل گردد .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
متاسفانه ما ایرانی ها چشم دیدن پیشرفت هم نوعمون رو نداریم
آقایی دیداس میزنی شما به کجا میرسی با این کار ؟وقت اضافی داری یا سنت زیر 18 سال هست !
سایت بالا میاد منتها زیر حملات هست
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
باسلام، دوست عزیز اگر مدارکی داری حتما پیوست کن در غیر این صورت خودت از نتیجه این تاپیک اطلاع داری! شما وقتی گفتی ایشون همان آقای محسن یوسفی هستند این مسئله برای بنده هم جالب شد و کنجکاو شدم و با کمی جستجوی به نتایج جالبی رسیدم که از مدیران تقاضا دارم حتما پیگری کنند، با جستجوی ایمیل زیر هم در انجمن به نتایج جالبی خواهید رسید.
کد:info_cloudu@yahoo.com
کد:http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188454&p=1682491&viewfull=1#post1682491
ویرایش توسط T.Toosi : April 28th, 2018 در ساعت 20:20
از نکته بینی شما کمال تشکر رو دارم.
جنابعالی یکی از قابل تحسین ترین افراد انجمن هستید که شخص من همیشه از برنامه های ارایه شده توسط شما سپاسگذار بوده ام. کاش این انجمن رو مدیران طوری درست میکردند که افرادی مثل شما برگزیده باشند و مشتریان بدونند از کی باید سرویس بگیرند.
همیشه دعا گوی شما هستم برنامه هایی که پابلیش می کنید کلی کار من رو راه میندازه.
@T.Toosi
خیلی وقته تابلو شده ، این اکانت شم بن بشه میره یکی دیگه میسازه کمی فعالیت میکنه تا برسه به 100 تا پست ،روز از نو، روزی از نو.
من کاری ندارم کی دروغ میگه کی راست ولی خوده شما بهتر نبود میزبانی شرکت مهمتون رو به یه سایتی بدین که چندین و چند ساله تو این کار شناخته شده ؟
البته همونطور که خودتون و نظراتتون نشون میده خیلی به این کار واردین ، کلا خیلی رفتارتون عجیبه :|
بر اساس یک اشتباه
زیردست من مدتی پیش از ایشون چند سرویس گرفته
سرویسهای مهم رو انتقال دادیم و من ایشون رو به اندازه کافی توبیخ کردم و از مسئول آی تی بردمش دم انبار ماشین شرکت.
اما امروز از شانس من یک vps ویندوزی لود نمیشد که 10 مگ دیتا رو بردارم.
20 نفر منو تحت فشار گذاشتند به صورت خیلی بد
و من به این آقا زنگ زدم چرا vps لود نمیشه میگن سایت
سایتشون دان هست بعد تلفن رو قطع کردند بعد گرفتند خوابیدن
الانم با کمال پر رویی میگن به خاطر این آبرو ریزی و تاپیک من به هیچ قیمتی دیتا رو نمیدن
یاد یه وقتی افتادم که یه بچه 16 ساله میخواست منو خراب کنه
اعتبار یه شرکت اعتبار یه برند
به حرف بی سند یه یوزر تازه وارد از بین نمیره
نمیخوام بگم این یوزر دروغ میگه یا راست میگه
ولی بحث اینه اگر واقعا حقی ازت طرفین زایه شده برید دادگاه شکایت کنید
خداروشکر الان خلوت سریع به کارتون رسیدگی میشه
بعد با مدرک پیش قاضی حرف بزنید
اگر دنبال این هستید کسیو تخریب کنید بدونید اول باید خودتونو تخریب و نابود کنید
یه جمله رو یه بنده خدایی گفت :
ابرو رو خدا اورده به وقتش هم خودش میبره
پس بنده عددی نیست بخواد غلطی بکنه
ویرایش توسط xphost : April 28th, 2018 در ساعت 20:26
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
متاسفانه با کمی جستجو به منابع زیر دست یافتم T.Toosi
screenshot-forum.persiantools.com-2018-04-28-20-35-09.png
و
screenshot-www.webhostingtalk.ir-2018-04-28-20-33-47.png
و
screenshot-www.webhostingtalk.ir-2018-04-28-20-55-07.png
و
screenshot-www.webhostingtalk.ir-2018-04-28-20-58-35.png
حالا چون نشد عکس زیاد بذارم همینارو گذاشتم .
فقط یه سوالی برام مهمه چرا ایشون از هر جایی که بودن بن شدن؟!
دوستان استارتر تایپیک تنها کسی نیست که از آقای نیک کلاد ضربه خورده اینم بگم اگه ایشون ریگی به کفش ندارن چرا همه موارد به اسم یک زن ثبت شده ؟ نکنه قضیه پیچوندنی در کار بوده و ما زود فهمیدیم؟
داستان اون زن رو هم بعدا میگم خدمتتون.
این همون آدمه
میاد کمی پول از فامیل و خونواده میگیره به هوای رفتن کلاس زبان و خرید جنس که بره جلو مغازه عموش عسل طبیعی دستفروشی کنه
میاد چند تا سرور میگیره میده کانفیگ کنند براش
یک شبه چند سرویس عامه پسند میده مشتری میگیره بعدش فلنگ رو میبنده
با توجه به تاپیکها هم موفق بوده
انجمن هم همیشه با روی باز میزبان این آدما هست
کاری نداره که یه اکانت جدید میسازی میای دوباره
==========================
نیک کلاود یا نیک کلود عزیز که هر جور راحتی بنویس اینو
بک آپ رو تو آدرسی که گفتی نزاشتی
مرتیکه احمق فکر کردی پیج بدی من ببینم میتونی آی پی رو با آی پی لاگری که خود من پابلیش کردم بگیری؟
واقعا؟
اوک.
اون دیتا رو میدی یا نه؟ باید دیتابیس whmcs ات رو پابلیش کنم همینجا؟ حساب کتاب و درگاه بانکتو بزارم اینجا؟ مرتیکه بربری فروش
قدیری بهت گفت. من میرم شام شب برمیگرم سراغت تا اون تایم کاریو که ادم عاقل میکنه بکن
وقتی داشتی گوشی رو روم قطع میکردی و گفتی دیتا رو حذف میکنی نمیدی بهت گفتم گرون تموم میشه برات
ویرایش توسط takchinco : April 28th, 2018 در ساعت 21:16
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)