بنده همین مشکل رو خوردم یک ماه سایت قطعی داشت . الانم با وجود ماندن 40 روز از اعتبار هاستم دیروز می خواستم سایتم رو منتقل کنم یه دوستی که سایت رو به جای ایشون تحویل گرفته گفت تا بعداز ظهر مشکل حل میشه خبر میده خبر نداد امروز اومدم منتقل کنم دیدم لایسنس سی پنل هم رفته هوا
متاسفانه این دوست مالک هاستینگ هم مثل موش قایم شده و جواب نمیده . حداقل اطلاعات بده من خودم هزینه تمدید لایسنس رو میدم . تا بتونیم سایت رو منتقل کنیم .
هر وقت از فروشندگان وب هاستینگ هاست گرفتم اخرش شد این . حرف اضافه هم بزنیم پست حذف میشه و ... مدیر سایت باید یا بخش فروش رو تعطیل کنه یا از فروشندگان مدارک شناسایی و ادرس و .. بگیره این طوری نمیشه که هرکسی از راه رسید چند نفر رو الاف و سرگردان کنه بعد دو ماه دیگه با عوض کردن ای دی و اسم شرکت بیاد همین کارها رو تکرار کنه !!!
ویرایش توسط hdland : September 13th, 2017 در ساعت 10:33
من هم هاست دارم هم سرور الان 2 هفته هستش هیچ پاسخی نمیدن لاینسیس سی پنل هم به مشکل خورده و سرور هاشم قطع شده
سایت نماد داره
میتونید پیگیری کنید
http://reg.enamad.ir/ApprovedList.aspx
مجید زمانی کلاهبردار هست تقصیر مشتری ها چیه مشتری دستشو بو نکرده که این مردک یه د.ز.د بی همه چیز هست.
از این به بعد باید هنگام خرید سرور مجازی برای ریموت دسکتاپ یه سرور مجازی هم برای بک اپ بگیرم![]()
ویرایش توسط m2n : September 13th, 2017 در ساعت 11:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)