صفحه 6 از 12 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 120

موضوع: افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت

عضو انجمن princeserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    281 پست

پیش فرض افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت

سلام خدمت همه دوستان
    تصمیم داریم از سرور کلوکیشن شده به نحو دیگه متفاوت افر بدیم و استفاده کنیم منابع و قدرت اصلی سرور به شرح زیر

Server Brand : Supermicro
    CPU : Intel Xeon E5-2620 ِDual 12 Cores/24 Threads 2.00 GHz, 7.20 GT/s 30MB
    RAM : 160 GB DDR3 ECC
    SSD : 2x 2TB Samsung Pro SSD
    HDD : 3 x 6TB Western Digital Data Center 7200RPM 128M cache
    UpLink : 1Gbps Dedicated
    Data Center : Ice Colo
    مجازی سازی KVM
    پنل مدیریت سرور ویرچوالیزور

این فقط قدرت سرور اصلی هستش

حالا بریم سر افر ما

رم 2 گیگ با هارد 250 گیگ 14 تومان
    رم 4 گیگ با هارد 500 گیگ 15 تومان
    رم 16 گیگ با هارد 1 ترابایت 20 تومان
    رم 24 گیگ با هارد 2 ترابایت 25 تومان
    رم 32 گیگ با هارد 4 ترابایت 35 تومان
    رم 64 گیگ با هارد 8 تربایات 55 تومان

اصلا هر چی میخوایی پیام بزن تلگرام بدم بهتون افر بیخیالش چی دوست داری چقدر پول داری بیایید کنار میاییم با هم
    موفق باشید.

ویرایش توسط princeserver : March 25th, 2017 در ساعت 10:38
    (KVMVirtualizor (https://t.me/KVMVirtualizor@
    09332099911-نجیمی

2. تعداد تشکر ها ازprinceserver به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت

سلام عزیز
    سرویس خالی شده یا خیر؟
    اگه هست مشخصاتش رو بفرمایید
    فوری نیاز هست

تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    281 پست

پیش فرض پاسخ : افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت

نقل قول نوشته اصلی توسط wiki96 نمایش پست ها
    سلام عزیز
    سرویس خالی شده یا خیر؟
    اگه هست مشخصاتش رو بفرمایید
    فوری نیاز هست
    تلگرام در تماس باشید افر باشه اعلام میشه چون افر مدام پر و خالی میشه کسی تمدید نکنه کسایی که به من تو تلگرام اعلام امادگی کردن افر بهشون گفته میشه سریعا واگذار میشه چون تعداد افر ها محدود هستش
    09332099911-نجیمی

تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    281 پست

سلام به همه دوستان به زودی رم 4 و 8 موجود خواهد شد دوستان رزرو یک بار پیام بدن تشکر تعداد بسیار محدود درخواست بسیار بالا
    09332099911-نجیمی

7. تعداد تشکر ها از princeserver به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

سلام و درود.
    من بهتون پیام دادم.بر نداشتیم.
    رم 4 یا 8.با هارد 500 یا 1 ترا
    امنیت,پشتیبانی کامل,آپتایم و آنتی دیداس سخت افزاری واسم خیلی مهمه.خیلی خیلی.
    فوری هم میخوام.
    لطفا قیمت رو برای من یا sms کنید یا pv بدین
    منتظر هستم
    من سر پشتیبانی مجبورم سرور رو عوض کنم.
    بلانسبت شما,بعضی ها,از کاربرا کارهایی رو میخوان که اونجا آقا حسابت میکنن.بعضی وقتها کاربرها به مشکل میخوردن,اسم یوزرشونو عوض میکنن و اصلا به حرف گوش نمیدن.میگن به ما ربطی نداره.
    کاش رفاقتی بین مشتری و مدیر سرور وجود داشت.اینطوری مشتری بیشتر جذب میشه
    حالا از شما میخوام تست کنم.لطفا آفرهارو برام sms کنید یا pv
    sms بهتره.
    تا فردا نیاز دارم
    09363102411
    بدرود.

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    سلام و درود.
    من بهتون گیام دادم.بر نداشتیم.
    رم 4 یا 8.با هارد 500 یا 1 ترا
    امنیت,پشتیبانی کامل,آپتایم و آنتی دیداس سخت افزاری واسم خیلی مهمه.خیلی خیلی.
    فوری هم میخوام.
    لطفا قیمت رو برای من یا sms کنید یا pv بدین
    منتظر هستم
    من سر پشتیبانی مجبورم سرور رو عوض کنم.
    بلانسبت شما,بعضی ها,از کاربرا کارهایی رو میخوان که اونجا آقا حسابت میکنن.بعضی وقتها کاربرها به مشکل میخوردن,اسم یوزرشونو عوض میکنن و اصلا به حرف گوش نمیدن.میگن به ما ربطی نداره.
    کاش رفاقتی بین مشتری و مدیر سرور وجود داشت.اینطوری مشتری بیشتر جذب میشه
    حالا از شما میخوام تست کنم.لطفا آفرهارو برام sms کنید یا pv
    sms بهتره.
    تا فردا نیاز دارم
    09363102411
    بدرود.
    شما تا وقتی دنبال ارزانی باشید همینطور منتظر این اتفاقات باید باشید...من نه به این افر کار دارم نه استارتر عزیز اما چیزی که مشخصه چیزی جز قیمت ارزان شما را به این تاپیک نکشانده وگرنه کیفیت بالا و امنیت و..که قیمتشون کم نیست میخواستید زودتر پیدا کرده بودید!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

10. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن peym@n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    675
    تشکر تشکر شده 
    892
    تشکر شده در
    625 پست

درود
    سرویس موجوذه بزرگوار؟
    پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
    تلفن:02195119965
    پارس وب هاست

تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    شما تا وقتی دنبال ارزانی باشید همینطور منتظر این اتفاقات باید باشید...من نه به این افر کار دارم نه استارتر عزیز اما چیزی که مشخصه چیزی جز قیمت ارزان شما را به این تاپیک نکشانده وگرنه کیفیت بالا و امنیت و..که قیمتشون کم نیست میخواستید زودتر پیدا کرده بودید!
    دوست خوب من سرور که رم 160 گیگ هستش و اجاره دو دستاسنتر های خارج از ایران بالای 2 میلیون هستش همچنین این سرور کلو کیشن شده هستش دلیل اصلی ارزانی سرور هستش شخص خود شما اگر دنبال سرور فوق العاده بودید قطعا تو وب هاستینگ عضو نمیشدید تو گوگل سرچ میکردید اولین سایت با قیمت 70 ت 100 تومان تهیه میکردید پس به این بنده خدا ایراد نگیرید تو وب هاستینگ تالک همه چیز عجیبه این که اولیش نیستش

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط peym@n نمایش پست ها
    درود
    سرویس موجوذه بزرگوار؟
    تلگرام در خدمت شما هستم
    09332099911-نجیمی

13. تعداد تشکر ها از princeserver به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    سلام و درود.
    واقعا؟راست میگید؟
    من روز اولم نیست که در وب هاستینگ هستم و یا آفر هارو میبینم و یا اشخاص رو میشناسم.دقیقا با قدیمیا و خیلی از هاستنگ دارا رفیقم که شماره هاشونو واسم میفرستن و در ارتباطم.حتی به صورت پیامک من سرور میخرم.
    عزیز دل.از زمانی که سرور مجازی 5 هزار تومن میدادن و نمایندگی هاست هزار تومن بود,تو این کار بودم.
    هم ارزونی رو میدونم چیه هم گرونی رو.
    یک سوال.
    چرا تمامی آفرها از تمامی شرکت ها باهم فرق داره؟حتی قیمتش از خرید مستقیم هم بیشتره؟شما هزینه کمتر رو میبینید.خیلیا مشکل دارن و به دنبال هزینه کمتر هستند.شما از دل هیچکس و از هیچ کس خبر ندارید.
    اما هستند کسایی که رم 1 گیگ رو به صد هزار تومن هم میخرن
    آفر زدم واسه سرور مجازی؛طرف میگه 90 هزار تومن رم 1 گیگ
    اون یکی دیگه رم 4 گیگ 30 گیگ از ovh
    باز اون یکی از ovh رم 2 رو 60ت میده
    اون یکی از آلمان رم 4 گیگ رو 70ت میده.
    بابا چرا یک از اینور پشت بوم میفتین,یا از اونور؟آره؟
    آره.جای من بودی.دنبال سروری میگشتی که هزار تومن باشه.اما خداروشکر جای من نیستی.جایی مثل امثال من نیستی که دنبال ارزونی هستن.
    انشالله مثل امثال ما که کم هم نیستیم,نباشی.
    اما هیچوقت گرون فروشی هم دلیل بر خوب بودن نمیشه.میخوای اثبات کنم؟دوتا سرور بهت میدم.یک ارزون.یک گرون.فوق العاده گرون.از یو دیتاسنتر و با یک مشخصات و ......
    بعد ببین فرقی هم باهم دارن یا نه.
    وقتی ما قیمت هارو بر حسب هرچی دلمون میخواد و امروز بی گولیم انقدر بگیریم یا ..... همینه دیگه.
    هیچ قیمت ثابتی روی سرورها نیست.هر کدوم هم میشه گفت یک نوع دیتاسنتر یا یک نوع مشخصات هستند.
    اما چرا یکی قیمت فوق العاده میده.یکی ارزون.
    وقتی نظارت نباشه,و اینکه مشکلات شخصی زندگی هست,خیلیا مثل من دنبال ارزونی هستند.
    پس لطفا از چیزی که نمیدونید یا اینکه از چیزی خبر ندارید,....
    من باید امشب یا فردا,یک سرور پیدا کنم و فقط 24 ساعت زمان دارم.کنترل گنلمم پریده.مشکلاتی هم هست.اینجا جای گفتن مشکلات نیست.
    فقط همینو بگم خیلیا مثل شما گولدار نیستن.یا اینکه توان خریداری سروری که 50ت هستش به 100ت میفروشن رو ندارن.دوست دارم یک سرور خوب ولی ارزون و مناسب بگیرن.
    سوء تفاهم نشه.نظر شما کاملا محترمه و قابل احترام.
    با تشکر از شما.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,435
    تشکر تشکر شده 
    1,898
    تشکر شده در
    1,328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    سلام و درود.
    واقعا؟راست میگید؟
    من روز اولم نیست که در وب هاستینگ هستم و یا آفر هارو میبینم و یا اشخاص رو میشناسم.دقیقا با قدیمیا و خیلی از هاستنگ دارا رفیقم که شماره هاشونو واسم میفرستن و در ارتباطم.حتی به صورت پیامک من سرور میخرم.
    عزیز دل.از زمانی که سرور مجازی 5 هزار تومن میدادن و نمایندگی هاست هزار تومن بود,تو این کار بودم.
    هم ارزونی رو میدونم چیه هم گرونی رو.
    یک سوال.
    چرا تمامی آفرها از تمامی شرکت ها باهم فرق داره؟حتی قیمتش از خرید مستقیم هم بیشتره؟شما هزینه کمتر رو میبینید.خیلیا مشکل دارن و به دنبال هزینه کمتر هستند.شما از دل هیچکس و از هیچ کس خبر ندارید.
    اما هستند کسایی که رم 1 گیگ رو به صد هزار تومن هم میخرن
    آفر زدم واسه سرور مجازی؛طرف میگه 90 هزار تومن رم 1 گیگ
    اون یکی دیگه رم 4 گیگ 30 گیگ از ovh
    باز اون یکی از ovh رم 2 رو 60ت میده
    اون یکی از آلمان رم 4 گیگ رو 70ت میده.
    بابا چرا یک از اینور پشت بوم میفتین,یا از اونور؟آره؟
    آره.جای من بودی.دنبال سروری میگشتی که هزار تومن باشه.اما خداروشکر جای من نیستی.جایی مثل امثال من نیستی که دنبال ارزونی هستن.
    انشالله مثل امثال ما که کم هم نیستیم,نباشی.
    اما هیچوقت گرون فروشی هم دلیل بر خوب بودن نمیشه.میخوای اثبات کنم؟دوتا سرور بهت میدم.یک ارزون.یک گرون.فوق العاده گرون.از یو دیتاسنتر و با یک مشخصات و ......
    بعد ببین فرقی هم باهم دارن یا نه.
    وقتی ما قیمت هارو بر حسب هرچی دلمون میخواد و امروز بی گولیم انقدر بگیریم یا ..... همینه دیگه.
    هیچ قیمت ثابتی روی سرورها نیست.هر کدوم هم میشه گفت یک نوع دیتاسنتر یا یک نوع مشخصات هستند.
    اما چرا یکی قیمت فوق العاده میده.یکی ارزون.
    وقتی نظارت نباشه,و اینکه مشکلات شخصی زندگی هست,خیلیا مثل من دنبال ارزونی هستند.
    پس لطفا از چیزی که نمیدونید یا اینکه از چیزی خبر ندارید,....
    من باید امشب یا فردا,یک سرور پیدا کنم و فقط 24 ساعت زمان دارم.کنترل گنلمم پریده.مشکلاتی هم هست.اینجا جای گفتن مشکلات نیست.
    فقط همینو بگم خیلیا مثل شما گولدار نیستن.یا اینکه توان خریداری سروری که 50ت هستش به 100ت میفروشن رو ندارن.دوست دارم یک سرور خوب ولی ارزون و مناسب بگیرن.
    سوء تفاهم نشه.نظر شما کاملا محترمه و قابل احترام.
    با تشکر از شما.

رفاقت در عرصه هاستینگ ووجود نداره! شما هم توقع نداشته باشید ، طرف 5 ماه بهتون سرویس بده هزینه ایی هم نگیره، به دیتا سنتر سرویس دهنده هم ماچ نمیده!
    پشتیبانی هم هر کسی در حد توانش ارائه میکنه! ، بنده با پای عمل کرده در انجمن امروز فعال هستم!، پس شما هر چقدر پول بدی همون میزان آش میخوری!
    استارتر عزیز میتونه به هر قیمتی که خواست سرویس ارائه کنه! به ما یا بقیه که دخالت میکنن ارتباطی نداره!

16. تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farssub نمایش پست ها
    رفاقت در عرصه هاستینگ ووجود نداره! شما هم توقع نداشته باشید ، طرف 5 ماه بهتون سرویس بده هزینه ایی هم نگیره، به دیتا سنتر سرویس دهنده هم ماچ نمیده!
    پشتیبانی هم هر کسی در حد توانش ارائه میکنه! ، بنده با پای عمل کرده در انجمن امروز فعال هستم!، پس شما هر چقدر پول بدی همون میزان آش میخوری!
    استارتر عزیز میتونه به هر قیمتی که خواست سرویس ارائه کنه! به ما یا بقیه که دخالت میکنن ارتباطی نداره!
    صددرصد.استارتر به هر قیمتی که بخواد میتونه ارائه بده.و هیچ ربطی به هیچکس ندارههم
    چنین هر کسی هر میزان بودجه و توانایی هم داره,به خودش فکر کنم مربوطه.یکی میخواد سرور هزار تومنی بگیره.یکی 1000000 تومنی.اینم ربطی به من یا بقیه نداره.رفاقت رو زمانی ادم میفهمه,که بدونه چه کارهایی کرده و بدونه ارزش رفاقت چیه.شاید من نمیدونم.امیدوارم.سعی میکنم بیشتر در موردش تجربه کسب کنم.اما سرمو توی برف نکنم.
    برای یک تاپیک و یا جواب دادن یک تاپیک وقت هست.برای سایت نیست.حالبه.دست کار میکنه.منم زیاد کارم به بیمارستان میخوره.چظور موبایل بعد از پست من به دست شما رسید نمیدونم.اما از صبح که درخواست دادم و چیزی گفتم به دست شما نرسید.کارهای خداست احتمالا.یادش بخیر.میگفتیم یک جایی هستیم که هیچی نداریم,اما وقتی یکی تاپیک میزد,زود جواب میدادیم.اما بعضی چیزارو میگفتیم نمیشه جواب داد و واسطه داشتیم.حالا نمیخوام بحث باز شه.
    انشالله هرچه زودتر خوب بشی برادر.به امید سلامتیت.دعا میکنم انشالله خوب بشی دادا
    تاپیک رو ادامه نمیدم.
    فقط در مورد افر صحبت میکنم و در مورد ارسال استارتر.
    -------------------------------
    رم 4 و 8 تموم کردین؟چون نوشتین که میخواین اضافه کنید.

18. تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 12 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)