صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 62

موضوع: سوال در مورد دیتاسنتر ******

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    88
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    45 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد دیتاسنتر ******

سلام
    میخواستم تاپیک جدا بزنم دیدم این تاپیک هست همینجا تجربه کار با ****** رو میگم به دوستان شاید مفید باشه براشون

من تقریبا دوسال کار کردم با ****** که یک سالی بود یک سرور دادیم بهشون برای کولو

قبل از کولو کردن تمام شرایط رو تلفنی و از طریق تیکت ازشون پرسیدم و یک معیار مهم و اصلی من این بود که ترافیک یک به ده رو رایگان محاسبه کنند که گفتند همینطور هست.

تا اینکه تقریبا سه ماه پیش دیدم سرعت پورت لیمیت شده و به بخش فنی تیکت دادم و تقریبا دو روز ما با بخش فنی درگیر بودیم که بفهمند قضیه چیه و بعد کاشف به عمل اومد که سرعت پورت رو بدلیل مصرف ترافیک لیمیت کردن
    و یک فاکتور برام صادر کردن که این رو باید پرداخت کنید تا محدودیت پورت برداشته بشه
    چک کردم دیدم مصرف ترافیکم اون ماه یک به ده نشده و بهشون حق دادم و بعد از تخفیفی ک دادن فاکتورو پرداخت کردم

تا اینکه یک ماهه پیش باز بدون اطلاع قبلی سرعت پورت رو لیمیت کردن و طی تماس گفتن شما به مدت نیم ساعت از حداکثر سرعت پورت داشتین استفاده می کردین چک کنین دلیلشو بگید تا از لیمیت خارج کنیم.
    چک کردم و دلیل رو بهشون گفتم (یکی از همکارا روی یک سرور و اپارات داشته فایل انتقال میداده!) تا از لیمیت خارج کنند. که یهو دیدم یک فاکتور صادر کردن که مصرف ترافیک شما بالاتر از یک ترای رایگان بوده و بقیه رو باید بابت هر یک ترا 200هزار ت پرداخت کنید

چک کردم دیدم مصرف ترافیک بیشتر از یک به ده بوده به بخش فروش اعلام کردم که از جوابشون نزدیک بود شاخ درارم!
    گفتن ما روی سرویس هامون همچین آپشنی (ترافیک یک به ده رایگان ) نداریم ، گفتم پس چطور این هزینه رو طی یکسال گذشته از من نمی گرفتید ؟ و چطور دو ماهه قبلش بابت یه به ده نشدن مصرف من هزینه رو پرداخت کردم که متاسفانه هیچ جواب قانع کننده ای نداشتن

بعد گفتن شما ثابت کن که ما همچین حرفی رو یکسال پیش زدیم گفتم بارها با همکاراتون صحبت کردم و گفتن این موضوع رو که درجواب گفتن اسم همکار رو بگید تا توبیخش کنیم!!!

خلاصه بعد دوسه روز سروکله زدن باهاشون رفتم تیکتای یکسال پیش رو نگاه کردم و خوشبختانه دیدم داخل یک تیکت این مورد رو ذکرکردن و تونستم بهشون ثابت کنم تا فاکتورو پرداخت نکنم و بعد چند روز هم از ****** نقل مکان کردم!

نکاتی که خلاصه وار در مورد ****** میتونم بگم:

1- حرکت بسیار بسیار غیرحرفه ایشون که قبل از اطلاع دادن پورت رو لیمیت میکنند و اصلا به این قضیه توجه ندارند ما اینطرف به چندصدتا کاربر باید پاسخگو باشیم

2- عدم هماهنگی بین کارمندان شرکت و نداشتن یک ساختار مشخص در پشتیبانی ، بطوری که پورت من دوروز لیمیت شده بود و نه هیچ کی به من میگفت قضیه چیه نه بخش فنیشون میتونست متوجه بشه

3- عدم توانایی ارتباط با مدیریت (بطوری که با بخش فروش صحبت کردم گفتم با مدیریت میخوام صحبت کنم گفتن شما میتونید به سرپرست تیکت بزنید و ایشون باز به خود من ارجاع میدن که بررسی کنم!!)

4- پایین اومدن کیفیت بطوریکه در چند ماه اخیر سرورم فکر می کنم دوسه بار به مدت دوسه روز خاموش شده بود

5- عدم شفافیت در ارائه سرویس(مثلا ملاک محاسبه ترافیک رو مشخص نمیکنن و هرموقع دلشون خواست گزارش میگیرن ازشون سوال کردم ملاکتون کدام یکی از این موارد هست : ابتدای ماه میلادی، ابتدای ماه خورشیدی یا ابتدای فاکتور که جوابی ندادند)

تمام این موارد نه برای تخریب و صرفا جهت دیده شدن احتمالی مطلب توسط مدیران شرکت هست که شاید یه فکر اساسی برای خارج کردن شرکت از این سیر نزولی (حداقل برای منکه مشتری دوسالشون بودم اینطور به نظر میرسه) داشته باشند. چون به شخصه علاقمند به این شرکت هستم و حیفه که به این صورت پیش بره...

ضمنا (اسکرین شات از تمام تیکت ها گرفته شده و تمام این موارد قابل اثبات می باشد)
    ببخشید پرحرفی شد
    به امید اینکه روزی همه شرکت های ایرانی به حقوق مشتری احترام بگذارند.

2. تعداد تشکر ها ازonlinedays به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    13 پست

سلام خدمت شما دوست عزیز.
    جواب شما را در یک جمله کوتاه خلاصه میکنیم.
    ***اینجا ایران است و تمامی اینها طبیعیست نگران نباشید***

4. تعداد تشکر ها از persiangulf به دلیل پست مفید

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bertina_public نمایش پست ها
    باسلام
    عزیزانی که تمایل دارند می توانند جهت بازدید از دیتاستر ****** و امکانات آن با شماره های بخش فروش تماس حاصل نموده و در تور دیتاسنتر ****** شرکت نمایند.
    این تور شامل بازدید از مکان، امکانات و تجهیزات دیتاسنتر می باشد.
    لازم به ذکر است تنها تجهیزات دیتاسنتر ******(بدون محاسبه ساختمان) به ارزش حدود 20 میلیارد ریال توسط شرکت بیمه ایران بیمه شده است.

ویژگی های دیتاسنتر ****** در ذیل معرفی می گردد:
    General:
    . Tier-4 Datacenter
    . 99.9% up-time for both up-link and power SLA Guarantee services
    + 24/7 Physical access for customers
    . More than 1 Million USD (equivalent in IRR) investment in first phase

Network & Security:
    + Full redundant internet links (two full separate internet link from two major providers)
    + Offsite Backup storage & Disaster Recovery service
    . Advanced monitoring system (Network Operation Center - NOC & Monitoring SMS)
    . Multi-layer Firewalls and IDS/IPS and WAF (Based on customer services)
    . Backup Storages/Servers
    . Traffic analyzer & monitor systems
    . 80ft rooftop air tower for air direct connect (more than 130ft height from ground)

Power:
    . Redundant power supply (UPS(s), Main Generator, Backup Generators and backup fuel onsite)
    . Green Energy in development (by solar energy near soon)

Physical Security & Insurance:
    + Physical protection (live 24h high-security personnel direct from IRAN-POLICE guard)
    + Located near Fire station (less than 500 meters far from)
    + Biometric electronic door lock system
    + Fingerprint electronic protected racks
    . Fire protection system (Fire detection alarm & fire extinguishers)
    . 24/7 building monitoring with about 50 surveillance cameras
    . Fully insured by Iran-Insurance company
    . About 500.000$ (equivalent in IRR) insurance coverage from Iran-Insurance company

Environmental Control:
    . Redundant cooling system
    . Advanced network based environment monitoring system (humidity & temperature)

Support:
    . English support
    . Live 24h NOC resident staffs
    . Live 24h support staffs onsite (24h Telephone Support)
    . Free KVM/IP is 24/7 available on-demand for 3 hours period
    . 24/7 Remote hands available (Based on customer service)

Standards:
    . World-Class standards (ISO9001 - ISO27001(isms) - ISO10002 from SGS & TUV Nord)

Services:
    + Can host Rackmount & non-rackmount devices (Desktop Case, …)
    . Can rent private, secured and closed space dedicated room separated by hard wall and biometric door lock
    . Powerful servers & processing infrastructure
    . Rental of Dedicated Rooms, Cages, Full Racks, Half Racks, Shared Racks, Dedicated Servers, VPS, Shared hosting, ...

Structure:
    + Located in easy accessible place (In Tehran Business Center out of LEZ & traffic limit zone)
    . Multi server rooms (physically separated rooms by fully dividing wall)
    . About 3500 sq.ft structure area size

(+) Special advantage
    سلام دوست عزیز

امیدوارم خوب باشید. نه قصد تایید دارم و نه تخریب ولی یک چیزی دیدم تو نوشته های شما که برق ۳ فاز ازم پرید. گفتم شاید غلط تایپی باشه. ممکنه منظور شما رو از Tier 4بدونم؟ ما تو ایران به ویژه تهران حتی دیتاسنتر Tier 2هم به دلیل دولتی بودن شرکت برق نداریم. همینطور اگر از این موارد بگذریم من شخصا علاقمند هستم ازتون سرویس بگیرم. اگر ممکنه عکس و اطلاعات بیشتر Tier فنی دیتاسنتر رو شیر کنید.

ممنونم

Sent from my SM-P585 using Tapatalk

6. تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

باسلام
    علاوه بر ****** دیتاسنترهای tier4 دیگری نیز در ایران وجود دارد
    ****** علاوه بر قرارداد با شرکت برق منطقه ای تهران به عنوان سورس اصلی برق نسبت به تامین برق خود از طریق ژنراتور دائم کار به عنوان redundant power source اقدام می نماید.
    نگهداری سوخت ذخیره جهت قطعی برق های طولانی در چندین تانک مجزا و قرارداد با موسسات تامین سوخت برای قطعی های برق بیش از 96 ساعت
    همچنین ژنراتور بک آپ جهت جایگزینی با ژنراتور دائم کار در شرایط اشکال فنی در آن
    همچنین استفاده از UPS های online موازی با سورس برق مستقل جهت تامین برق بدون وقفه سرور ها و تجهیزات شبکه به صورت dual power
    تامین لینک ارتباطی از طریق دو تامین کننده کاملا مجزا به صورت HA
    با وجود این موارد ****** در حال حاضر امکان ارائه SLA برق و شبکه 99.99% را دارد اما هماهنگونه که در ابتدای متن نیز ذکر گردیده Uptime SLA ****** جهت تامین برق و شبکه 99.9% می باشد و در حال حاضر ****** SLA برق و شبکه 99.99% که در استاندارد Tier4 رایج می باشد ارائه نمی نماید.
    جهت کسب اطلاعات بیشتر با بخش فروش تماس حاصل نمایید.
    سلام دوست گرامی من
    طبق استاندارد ANSI TIA 942 برای TIER 2 سابق و درست تر بگم Rate 2 جدید به بالا برق باید توسط دو شرکت مختلف تامین شود. ممکنه بفرمایید برق شما غیر از شرکت برق دولتی از کدام شرکت دیگه تهیه میشه؟ همینطور در صورتی که ادعا میشه که رتبه ۴ دارید مرکز داده Redundant شما کجاست و باید سرتیفیکیت هم رو ارائه بدید. باقی مسائل رو بعدا می پرسم.

لازمه عرض کنم اگر سوالی می پرسم برای اینه که خیلی خوشحالم خبر از راه اندازی دیتاسنتر جدید می شنوم اما اطلاعات نادرست دادن یکم برای سرویس گرفتن دل چرکین می کنه من رو. بنده دارای مدرک CDCP - Certified Datacenter Professional هستم و سوالاتم بی دلیل و از روی هوا نیست.

عضو جدید mparvin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    19 پست

. امکان میزبانی از تجهیزات غیر رک مونت مانند کیس های دستک تاپ (برای اولین بار در ایران)
    برای اولین بار در ایران

عضو انجمن Genral X2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    164 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mparvin نمایش پست ها
    برای اولین بار در ایران
    حتما همینطوریه دیگه :|
    بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR

-----------------------------------------------------------------------------
    Haj_Milat@

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

مزایای اختصاصی دیتاسنتر ****** نسب به رقبا شامل موارد زیر می باشد:

. استفاده از نیروی های امنیتی 24 ساعته تحت نظارت مستقیم نیروی انتظامی با سلاح های استاندارد و مجاز به جای استخدام نیروی حراست داخلی بر خلاف بسیاری از رقبا
    . امکان حضور در دیتاسنتر به صورت 24 ساعته و حتی روزهای تعطیل بر خلاف بسیاری از رقبا
    . تمامی درها به صورت بیومتریک
    . امکان میزبانی از تجهیزات غیر رک مونت مانند کیس های دستک تاپ (برای اولین بار در ایران)
    . دسترسی آسان و قرارداشتن در مرکز تجاری تهران و خارج از طرح زوج و فرد و طرح ترافیک (بسیاری از دیتاسنترها در فاصله دور از تهران و یا در طرح ترافیک و یا زوج و فرد قرار دارند و دسترسی به انها مشکل می باشد)
    ترامپ از رو رفت , ****** از رو نرفت

محض اطلاع دوستان و مسئولین ******

از روزهای ماه مبارک رمضان تا الان شرکت محترم ****** بصورت دائم هر روز دارای قطعی های گسترده هستند , مثل همین الان که حدود 40 دقیقه هست کل شبکه قطع هست

کل سرورهای مجازی , اختصاصی , هاست و ... , تلفن هم کلا اشغال کردن

چون دیگه جوابی نمیتونن به مشتریاشون بدن

با این همه مشکل و ضایع کردن حق مشتری و بدبخت کردن کسانی که همکاری میکنن با شرکت ****** اینقدر دوستان پرو هستن در اوج ناباوری با قطعی های گسترده هنوز هم دارن اقدام به تبلیغات میزبانی سرور میکنن

مسئول محترم که پیام بنده به شما میرسه و حتی جواب هم نمیدید , شما که با اتک زدن یه کودک خردسال کل مشتریا و رنج ای پی هاتون قطع میشه چرا تو تبلیغات دروغ میزنید اپتایم و سرعت بالا !؟

وقتی جواب هم نمیتونید بدید به مردم , چطور تو تاپیک ها با پرو بازی جواب دیگران رو میدید؟

این تاپیک رو کلیه همکاران و شرکت های رقیب شما دیدن , هنوز هم نمیخواید به خودتون بیاید؟

کل رنج ای پی هاتون قطع هست 185.88.154.1 - 185.88.153.1 - 185.88.152.1

چرا تلفن هاتون قطعه ؟ چرا قایم شدید؟

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

همانگونه که شما نیز اطلاع دارید Uptime Institute یک موسسه امریکایی می باشد در حال حاضر هیچ نوع certificate در ایران ارائه نمی نماید
    به همین دلیل ****** بر خلاف بسیاری از دیتاسنترهای دیگر در توضیحات دیتاسنتر از عبارت استاندارد TIA-942 استفاده نشده است زیرا امکان ممیزی و دریافت گواهی استاندارد TIA-942 در ایران وجود ندارد و ****** نیز چنین ادعایی نمی نماید.
    بر طبق اطلاعات ما تامین برق از دو شرکت تامین کننده برق الزامی نمی باشد و امکان تامین برق از منبع ژنراتور دائم کار با ذخیره سوخت حداقل 96 ساعت در حداقل دو تانک مجزا به عنوان redundant قابل پذیرش می باشد.
    با توجه به اینکه شما می فرمایید دارای گواهی طی نمودن آزمون CDCP می باشید لطفا ادرس مستندی که در ان ذکر گردیده تامین برق از دو شرکت برق منطقه ای الزامی باشد و تامین برق redundant از منبع ژنراتور دائم کار با ذخیره سوخت استاندارد در ممیزی مورد پذیرش نمی باشد، لطفا ادرس مستند مربوطه را بفرمایید تا در صورت وجود اشکال این مورد تصحیح گردد.
    همچنین همانگونه که شما نیز اطلاع دارید بسیاری از دیتاسنتر های تجاری اروپای غربی ، کانادایی و آمریکایی از عبارت Tier برای معرفی تجاری ویژگی های خود استفاده می نمایند در صورتی که منبع اصلی برق آنها تنها یک شرکت برق می باشد و از منابع redundant دیگر مانند ژنراتور و یا solar استفاده می نمایند همچنین بسیاری از انها نیز توسط توسط Uptime Institute مورد ممیزی قرار نگرفته اند.
    .
    سلام دوست گرامی
    کلمه Tier مربوط به استاندارد TIA 942 هست. پس اگر ادعایی درباره Rating یا قدیمی تر از ۲۰۱۴ Tier ندارید از بکار بردن اون خودداری کنید که مردم به اشتباه نندازید. در مورد certificate هم بسیار ساده می توانید از CIS آلمان CERTIFICATE رو بگیرید. در مورد اینکه کجا در مورد منبع برق گفته شده می توانید annex g مستند TIA 942 رو بخوانید. وجود ژنراتور تنها میشه Tier 1 .

Tia 942 میگه دیتاسنتر که در هیچیک از زیرساخت هاش Redundant ندارد میشه Tier 1 و خود این زیرساخت ها شامل ۱ مسیر برق، ups، ژنراتور میشه. در ضمن در هیچ جای Tia942 هیچ اشاره ای به زمان و محاسبه ۹۹.۹۹ درصد نشده. عموما TIA 942 هیچ کاری به سرویس دهی اینترنت نداره و فقط مربوط به طراحی میشه.

بازهم لازم میدانم برای اطلاعات عمومی دوستان بگم کلمه Tier در ANSI/TIA942 March 2014 به بعد منسوخ شده و جایگزینش Rated یا Rating استفاده میشه.
    پس اگر برداشت من درسته شما دست کم دو ژنراتور ۲ مگاوات هم باید برای تامین برق تون داشته باشید. و تمام تجهیزات اکتیو و پسین شما دست کم 2N رو رعایت کرده باشند. همینطور لطفا کمی دو مورد سیستم اعلام و اطفاء حریقتون هم توضیح میدید ؟

ممنونم برای وقتی که میگذارید.

- - - Updated - - -

از حق نگذریم هم قیمت خوبی ارائه میدید و هم دسترسی ۲۴ ساعته شما مزیت رقابتی بسیار خوبیه . فردا حتما برای گرفتن سرویس مراجعه می کنم دفترتون

12. تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید

عضو جدید mparvin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    19 پست

لطفا نام دیتاسنترهای ایرانی را که در حال حاضر به صورت تجاری به تجهیزات غیر رک مونت مانند کیس های دسکتاپ خدمات اجاره فضا به صورت یونیتی ارائه می نماید را بفرمایید.

- - - Updated - - -

متاسفانه مشخص گردیده ظاهرا یکی از افرادی که از ابتدا در این سایت در حال تخریب و پخش اکاذیب و تهمت می باشد بیش از 1 سال پیش به دلایلی از ****** اخراج و در شرکت تازه تاسیس رقیب مشغول به فعالیت شده اند و به همین دلیل سوء نیت ایشان از تلاش برای ضرر رسانی و تخریب و تهمت کاملا مشخص می باشد.
    با توجه به محرز بودن سوء نیت ایشان ، طبق استعلام از هر دو وکیل شرکت مشخص گردید امکان ارائه دادخواست کیفری مبنی بر نشر اکاذیب و تهمت به قصد اضرار با سوء نیت قبلی جهت استیفای حقوق شرکت در رابطه با ایشان محفوظ بوده که اسناد این نشر اکاذیب در این سایت به صورت کامل وجود دارد به همین دلیل طبق دستور واحد حقوقی ما از ابتدا امکان ارائه پاسخ مستقیم به ایشان را نداشته و نداریم.
    دیتاسنترهایی مثل افرانت و پارس آنلاین شاید الان تجهیزات غیر رک مونت رو قبول نکنن ولی قبلا قبول می کردن پس نمیشه گفت اولین ارایه کننده
    این همه واژه دیگه چرا باید واژه ای بگید که میدونید حقیقت نداره!!!

در مورد اخراج هم جالب بود برام چون هنوز ایمیل درخواست قطع همکاری رو دارم خواستید بگید همینجا پیوست کنم
    در مورد همکاری با شرکت تازه تاسیس هم تکذیب میکنم درحال حاضر فقط روی افراسئو کار میکنم که هیچ گونه فعالیتی در رقابت با ****** ندارد

نشر اکاذیب هم نکردم ، گفتم میگید تنها نماینده گوگل که واقعا نیستید
    گفتم میگید تایید شده مایکروسافت که نیستید چون مایکروسافت هیچ کاری به هاستینگ اون هم تو ایران نداره

باز هم میخواید بیوفتید دنبال شکایت بیوفتید تمام چیزهایی که گفتم مدارک اثباتش رو هم دارم

بهتره بیوفتید دنبال اصلاح مواردی که گفتم
    اینجوری دید من و بقیه هم نسبت به ****** عوض میشه

اگر میگید دیتاسنتر دارید و اتاق سرور نیست ، شاید من اشتباه میکنم چون نیومدم ببینم
    از سرویس تور مجازیتون استفاده کنید برای کاربرهاتون از دیتاسنترتون تور مجازی بذارید
    برای اعتبار خودتون هم خوبه

این کارها بجای تهدید خیلی بهتره ، نشر اکاذیب یعنی طرف استعفا بده بره بگید اخراجش کردیم

------------ ادیت --------------
    با نظر دوستمون mtbirir موافقم اتاق سرور هم کار هرکسی نیست!!!!
    ویرایش توسط mparvin : April 12th, 2017 در ساعت 17:33

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

در رابطه با annex g لطفا فایل مستند مربوطه و شماره section آنرا را ضمیمه نمایید تا بررسی گردد.
    در رابطه با ارائه گواهی TIA 942 همانگونه که در قبل عرض گردید متاسفانه در حال حاضر هیچ نوع گواهی معتبری در این رابطه در ایران صادر نمی گردد.(امکان ورود به این بحث در این پست وجود ندارد)
    در رابطه با میزان uptime همانگونه که در پست مربطه نیز ذکر شده است "99.99% که در استاندارد Tier4 رایج می باشد" و نه الزامی می باشد و متاسفانه و همانگونه که شما هم قبول دارید بر اساس ذات شرایط کنونی تامین کنندگان ارتباط در ایران حتی اگر تامین لینک ارتباطی از بیش از 2 تامین کننده کاملا متفاوت هم باشد تضمین این میزان اپتایم غیر ممکن می باشد.
    در رابطه با میزان توان ژنراتور که فرمودید 2 مگاوات لطفا فایل مستند مربوطه و شماره section آنرا را ضمیمه نمایید زیرا میزان توان ژنراتور کاملا بر اساس ابعاد دیتاسنتر تعیین می گردد و هیچ محدودیت 2 مگاواتی برای ان تعریف نشده است. لازم به ذکر است که دیتاسنتر ****** همانند بسیاری از دیتاسنتر های دیگر ایران بر اساس ابعاد در مقایسه با دیتاسنتر های معروف جهانی یک دیتاسنتر با ابعاد کوچک می باشد که این موضوع در توضیحات نیز ذکر گردیده (مساحت بعضی دیتاسنترهای جهانی بیش از 150.000 فوت مربع می باشد)

با تشکر از سوالات و موارد به جای شما در رابطه با موارد دقیقتر لطفا با واحد فروش تماس حاصل نمایید.

دوست عزیز من، تکرار می کنم استانداردی به نام Tier وجود ندارد و تعریفی است در استاندارد قدیمی ANSI TIA942. در ایران هم می توانید همون طور که گفتم توسط CIS آلمان tia 942 بگیرید و هم مجموعه ای از certificate های EN50600 اروپایی. من هم دقیقا طبق گفته خود شما میگم، دیتاسنتر شما طبق شرایط کشور ما نمی تونه Tier 4 باشه. اگر هم پست قبلی من رو دقیق مطالعه کنید من گفتم استاندارد TIA 942 جایی صحبت از Uptime نمی کنه و این صحبت خود شما بود. استاندارد همیشه استاندارده و رایج و غیر رایج نداره. در ضمن من نگفتم استاندارد میگه ۲ مگاوات. تکرار می کنم برداشت من از صحبت ها و اطلاعات سایت شما بوده اما اگر همین annex g رو بخوانید در مورد 2N نوشته. پیدا کردنش هم کار سختی نیست. یکم تجربه سرچ گوگل میخواد و یکم دانش زبان انگلیسی، کلی pdf و مستند ازش هست. متاسفانه هیچ اطلاعات فنی از دیتاسنتر نمیدین که آدم بدونه باید تشویقتون کنه یا باید فکر کنه خالی بندیه. راه اندازی دیتاسنتر کار بسیار بزرگیه. شکی توش نیست حتی اگه ۱۰ تا رک باشه ولی لطفا اطلاعات درست و درمان به ملت بدین نه همینطور یه سری کلمات رو پشت هم بگید و ندونید معنای اون چیه.

منتظر اطلاعات بیشتر شما در زمینه اعلام و اطفا ء حریق هستم.

پی نوشت: برخی از صحبت های شما من رو یاد مصاحبه دکتر محمود احمدی نژاد و لری کینگ میاندازه که می پرسید شما سلاح هسته ای دارید و دکتر در جواب می گفت شما سلاح هسته ای دارید؟

Sent from my SM-P585 using Tapatalk

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)