صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 23456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 60

موضوع: دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

از نظر بنده باید یک اتحاد بین همه ما ها باشه و قیمت ها رو باهم به اشتراک بگذاریم و قبل از انجام هر کاری باهم مشورت داشته باشیم به طوری که همه به یک شکل باشن ولی اگر هم بخواهیم قیمت را پایین بیاریم قبلش در اون گروه که ایجاد میشه اعلام بشه که به وضعیتش برسی بشه کلا ساماندهی این کار حداقل قیمت و حداکثر معلوم شود و طبق همون آفرهامون رو ببندیم که اینطور مشتری فقط دنبال ارزونی نباشه حداقل بخاطر اون مبلغی که پرداخت میکنه بتونه کیفیت و پشتیبانی بگیره از نظر من یکسری قوانین هم باید داخل اینجا باشه مثلا هاستینگ های که حداکثر باید یکسال از فعالیت شان بگذره یا حداقل طبق علم و دانش طرف و منظور بنده حداقل ها رو داشته باشه برای ورود به جامعه هاستینگ اینطور فکر میکنم بتونیم کمی از این وضعیت بد در بیاییم و بتونیم اون احترام و اتحاد رو داشته باشیم 100 درصد دوستانی هستن که مشکلاتی دارن که می تونیم با کمک هم دیگه حل کنیم و حداقل هوای هم دیگه رو داشته باشیم از نظر من این بهترین راه حل هست فعلا و بلخره باید از یکجا شروع بشه این کار
    ویرایش توسط ourweb : February 17th, 2017 در ساعت 03:13
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

2. تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن alimosavi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    658
    تشکر شده در
    392 پست

خیلی سخت می گیرید. تجربه شخصی خودم اینه که برای بالا بردن کیفیت مجبوری قیمت رو در حد معقول بالا ببری ممکنه اولش مشتری کمتر بیاد ولی با پشتیبانی خوب کم کم مشتری ها موندگار می شن. یه بنده خدایی بود ۵ دفعه کنسل کرد رفت جای دیگه به دو ماه نکشید برمیگشت الان هم دو سال هست که موندگاره .
    البته اگر بشه ارزانی و کیفیت رو با هم داشت که دیگه یک بازار می شی.
    خلاصه بنظرمن باید سرویس دهنده درپیت باشه تا قدر سرویس دهنده خوب رو بدونند .
    ولی این انجمن هم ضعف هایی داره که مهمترینش نداشتن قسمت ارسال نظرات درباره شرکت هاست مثل wht . این انجمن تا اینجا رشد کرده ولی درصورتی که یکم اصلاح نکنه روش هاشو زمین می خوره.

5. تعداد تشکر ها از alimosavi به دلیل پست مفید

عضو جدید MrFox آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    11 پست

درود بر شما.
    صحبت های خوبی انجام دادید،بحث های خوبی بود.
    ولی ای کاش بشه که سرویس دهنده ها خودشون بیان در وهله اول کیفیت سرور/آپ تایم/پشتیبانی و سپس قیمت رو افزایش بدن.یعنی همه این ها باهم.
    دیدم اینجا سروری هست که ماهیانه 6 هزارتومنه.آخه رم 2 گیگ رو بدن 6 تومن؟خدا خوشش میاد؟پروایدر خوشش میاد؟
    مگه شما تو بازار نیستید؟مگه شما تو خط بیزنس نیستید؟چرا دارید این قیمتارو میدید؟
    رم 2 باید حداقلش 25 تومن باشه.نه 6 تومن.
    کاری به مسئولین این انجمن نداشته باشید.
    از خودتون شروع کنید.
    آقایی که پروایدر ایران سرور هستند حرف جالبی زد،گفت که آقا چرا ما تا حالا نیومدیم اینجا پست آفر بزنیم و آفر به مشتری ها ارائه بدیم؟گفت:چون که ما این قیمتایی که دوستامون تو انجمن آفر میزنن معدمون تعجب میکنه و میخوایم خشتکارو بدریم و سر به بیابون بزنیم.
    واقعا شما با 5 6 تومن سود میکنید؟
    حاضرم شرط ببندم که جز ضرر چیزی ندارید.
    نکنید این کار رو...نمیگم مسئولین انجمن دخیل نباشند...مسئولین هم باید دخیل باشن...طبق فرمایش دوستان باید یه نرخی توسط مسئولین ثبت بشه در این انجمن.
    رنک کاربری نباشه/اینطور به قول دوستان یهویی میبینیم داستان پولدار نفهم و بی پول همه چیز دان میشه.
    ما خودمون باید از خودمون شروع کنیم.
    قیمت هارو باید درست نرخ گذاری کنیم...آقا هر چی میخواد بشه..مشتری کم بشه...سازمان دهی وب هم کم میشه و اصلا این همه سایت هم بالا نمیاد.باور کنید شاید ماه اول یکم ضرر پشتش باشه..ماهه بعد خبری از ضرر و زیان نیست.
    من میگم بیاید از سر این برج/اسفند/شروع کنید و قیمتارو درست کنید.
    یا علی

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

سلام و عرض ادب.
    اینکه اکثر دوستان انجمن رو در مورد پایین بودن تعرفه خدمات مقصر میدونن واقعا در نوع خودش جالبه!
    اگر به سرویس دهنده‌های بزرگ کشور و تعرفه خدماتشون دقت کنید متوجه خواهید شد که در هر سرویس‌دهنده قیمت‌گذاری با توجه به کیفیت خدمات انجام شده.
    تعارف نداریم با هم! اصولا درصد خیلی خیلی بالایی از افراد وقتی به دنبال سرویس ارزون قیمت و نه چندان مهم هستند تو بخش درخواست یک تاپیک ایجاد میکنند! شما یک دونه از سرویس‌دهنده‌های بزرگ کشور رو که با ساختار سازمانی مشخص و در ابعاد بزرگ فعالیت دارند رو میبینید که بیان در تاپیک‌های درخواست سرور مجازی ۱۵ هزار تومانی عرض اندام کنند؟!

8. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب.
    اینکه اکثر دوستان انجمن رو در مورد پایین بودن تعرفه خدمات مقصر میدونن واقعا در نوع خودش جالبه!
    اگر به سرویس دهنده‌های بزرگ کشور و تعرفه خدماتشون دقت کنید متوجه خواهید شد که در هر سرویس‌دهنده قیمت‌گذاری با توجه به کیفیت خدمات انجام شده.
    تعارف نداریم با هم! اصولا درصد خیلی خیلی بالایی از افراد وقتی به دنبال سرویس ارزون قیمت و نه چندان مهم هستند تو بخش درخواست یک تاپیک ایجاد میکنند! شما یک دونه از سرویس‌دهنده‌های بزرگ کشور رو که با ساختار سازمانی مشخص و در ابعاد بزرگ فعالیت دارند رو میبینید که بیان در تاپیک‌های درخواست سرور مجازی ۱۵ هزار تومانی عرض اندام کنند؟!
    سلام

مهندس سلطانی، انجمن شما شده بازار خراب کن بیزنس ما

تو هر صنفی کسی بخواد بازار خراب کنه، با مقاومت یا واکنش اعضای اون صنف مواجه میشه، حالا اینجا دنیای مجازی هست، زیاد انگولک نمی کنند، مگه شما تو بازار می تونید عرف رو زیر پا بزارید؟

لازمه بدونید که برطبق قوانین کشوری، فعالیت بخش بازارچه شما غیر قانونی هست، و ...

منبع خیلی از کلاه برداری ها، سو استفاده ها، بخش بازارچه شماست که اگه سر و سامون نگیره دودش تو چشم همه ما میره...

رفتار این فروشنده های تازه کار ضربات زیادی به شرکت های میان رده زده، که از جزییاتش میگذرم، ولی کلیاتش اینه که تمامی دوستان این مطلب رو قبول دارند.

حتما باید یک چهارچوب و قوانین جدیدی برای ادامه فعالیت در بخش بازارچه تعیین بشه.

موفق باشید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    به ریالم اگه باشه،زیاده !

قابل توجه دوستانی که می گفتند تو خارج هم این قیمت ها نیست:Capture.PNG

10. تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

سلام
    وقت بخیر

به طور کلی همه مهندس های نرم افزار و شبکه این کشور خدمات خودشون را هر روز ارزان تر می کنند و این درحالی است که گروه های دیگر هر روز گران تر از دیروز، مشکل اصلی نیز از این جا شروع می شود که یک سری از افراد که توانمندی کامل ندارند و صرفا یک چیز های روتین را یاد گرفتند شروع به کار می کنند و قیمت شکنی می کنند و باعث می شوند سایر افراد دچار مشکل شوند.

من برای خودم یک بار اتفاق افتاد که به خاطر اینکه تعداد پروژه هایم زیاد شده بود مجور شدم یک کار را برون سپاری کنم ولی وقتی کار را تحویل گرفتم میشه گفت هیچ کاری نکرده بود فقط یک پول گرفته بود و بر اساس یک خودآموز کار را انجام داده بود این در حالی هست که بسیاری از ریزه کاری های اساسی را انجام نداده بود.

به نظرم باید یک روندی یا یک نظامی تشکل شود و بر اساس آن امور قیمت گذاری شود و کسانی که اصلا تخصص ندارند و اصول اولیه (بخصوص پایه های درسی) را بلد نیستند حذف شوند دقیقا مثل نظام مهندسی ساختمان.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    115
    تشکر تشکر شده 
    85
    تشکر شده در
    54 پست

مگه جنگه ؟

با این اقتصاد ایران کی(اغراق) حاضره چنین مبالغی بپردازه؟

13. تعداد تشکر ها ازhoster به دلیل پست مفید

عضو جدید MrFox آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hoster نمایش پست ها
    مگه جنگه ؟

با این اقتصاد ایران کی(اغراق) حاضره چنین مبالغی بپردازه؟
    کسی که برای کسب و کارش احترام قائل باشه.

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

درود...مشکل هاستینگ های کشور اینه که به مشتریان خارجی خدمات ارایه نمی کنن و ارزی آوری برای ایران داشته...این همه درگاه پرداخت خارجی ایران پشتیبانی می کنه و حتی بیت کوین که مشکلات تحریم مالی از بین می ره...
    بیشتر هاستینگ هایی که با با قیمت پایین محصولات شروع به کار کنه بهش میگن جوجه هاسیتنگ...
    البته خودم هاست ۱ گیگ با قیمت ۴۰۰۰ تومان ماهانه توی سایتم دارم اما من کارم جدی شروع نکردم که هاست گران بخرم و سایت قوی راه بندازم...

همون هاست با قیمت ۴۰۰۰ تومان ارایه میشه برای ایجاد سایت موقتی بدرد می خوره که صاحب آن امتحان می کنه که آیا کارش رو می گیره یانه...

در ضمن به هاستینگ های ایرانی توصیه می کنم به بازارهای خارجی وارد شن و مشتریان خارجی جذب کنن و ارز آوری به ایران داشته باشن ...

اگه خودم محصولی ارایه کنم دیگر با ارایه قیمت پایین خداحافظی می کنم و مثلا یه پوسته وردپرس حدود ۵۰۰۰۰ تومان ولی از این پس با قیمت ۱۵۰۰۰۰ تومان میدم که قیمت های پوسته های وردپرس تم فارست نزدیک کنم...
    ویرایش توسط Raymvnd : February 17th, 2017 در ساعت 11:36
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    سلام

مهندس سلطانی، انجمن شما شده بازار خراب کن بیزنس ما

تو هر صنفی کسی بخواد بازار خراب کنه، با مقاومت یا واکنش اعضای اون صنف مواجه میشه، حالا اینجا دنیای مجازی هست، زیاد انگولک نمی کنند، مگه شما تو بازار می تونید عرف رو زیر پا بزارید؟

لازمه بدونید که برطبق قوانین کشوری، فعالیت بخش بازارچه شما غیر قانونی هست، و ...

منبع خیلی از کلاه برداری ها، سو استفاده ها، بخش بازارچه شماست که اگه سر و سامون نگیره دودش تو چشم همه ما میره...

رفتار این فروشنده های تازه کار ضربات زیادی به شرکت های میان رده زده، که از جزییاتش میگذرم، ولی کلیاتش اینه که تمامی دوستان این مطلب رو قبول دارند.

حتما باید یک چهارچوب و قوانین جدیدی برای ادامه فعالیت در بخش بازارچه تعیین بشه.

موفق باشید.
    درود بر شما.
    ببینید داستان اینجاست که عرف و قانون یکسان نیستند و اینکه چه کسی عرف رو تعیین میکنه هم مبهم هست. اصلا تو این آشفته بازار قیمت‌ها و تخفیف‌های نجومی آیا عرفی وجود داره؟!
    بخش بازارچه این انجمن در هیچ خریدی سهیم نیست و صرفا یک فضا برای ایجاد ارائه و درخواست هست. طبق قانون کشوری‌ای که شما ابداع کردید آیا سایت‌های دیوار و شیپور کاری به‌جز این انجام میدن؟!
    برای مثال آخرین تاپیک خودتون رو در بازارچه بررسی میکنیم:
    سرور ابتدا با قیمت ۱ میلیون و هفتصد و هشتاد و چهار هزار تومان جهت ارائه درج شده. ۱ روز بعد (بگذریم از این نکته که شما حتی قوانین این انجمن کوچک رو هم رعایت نمیکنید و با وجود قانون ۲-۳۴ همچنان به صورت بی‌مورد تاپیکتون رو آپدیت کردید) مبلغ ۳۲۰ هزار تومان و دو روز بعد به اذن خدا ۷۸۴ هزار تومان تخفیف دادید!
    پیشنهاد میکنم کتاب "۲۵ اصل حیاتی موفقیت" رو مطالعه بفرمایید. خیلی خوب آموزش میده که مسئولیت اشتباه‌های خودمون رو گردن سایرین نندازیم.
    به شما یک فضایی جهت فعالیت داده شده که بتونید کسب‌وکارتون رو معرفی کنید و بهش رونق بدید. ما هم مثل شما زندگی داریم و بدون شک همین فرصت چند دقیقه/ساعتی روزانه‌ای هم که صرف مدیریت این انجمن میکنیم فقط به دلیل علاقه به وب‌هاستینگ هست. قرار نیست ما ۲۴ ساعت قیمت سرویس‌های ارائه شده رو بررسی کنیم.

17. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 23456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)