آقا هنوز سفارش پی پل با شرایط اعلام شده انجام میگردد ؟
آقا هنوز سفارش پی پل با شرایط اعلام شده انجام میگردد ؟
ایشون کارشون عالیه در اسرع وقت تحویل میدن و مشکلات رو هم پیگیری میکنن...
حساب بیزینس هم امکان ارائه هست ؟!
بجز مواردی که خلاف قوانین پی پال هست حساب مسدود و یا لیمیت بشه ( فهمیدن هویت واقعی ما / پرداخت به حساب ما توسط دلار هک شده ... چون نمیشه همه مشتری هارو کنترل کرد که دلارشون واقعی باشه ... / شک کردن به هویت و ... ) امکان باز گشایی هست یا خیر ؟
اماکن ارائه مدارک اختصاصی امارات با پرداخت هزنیه جداگانه وحود داره ؟ ( مدارک واقعی )
در صورت امکان در تلگرام با بنده تماس بگیرید ♥
سلام
درحال حاظر فقط اکانت پرسونال و پریمیر قابل ارایه می باشد،در مواردی که فرمودید اگه مدارک بخوان و مشکلشون مدارک باشه 100% حساب باز خواهد شد ولی اگه حساب رو "Close"کنند به هیچ عنوان قابلیت بازگشایی نیست جدید پی پال روی سورس ارز شدیدا حساس شده است از هرجایی ارز گرفتید حتما به فروشنده اعتماد داشته باشید که ارز ..xxx....تحویلتون نده
خیر مدارک به کسی ارایه نمیشه ولی در صورت تمایل هر پنلی از هرسایت خارجی تمایل داشتید میتوانیم باز کنیم
https://t.me/ayvanic
با احترام
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
با سلام
امکان عقد قرارداد هست ؟
و این که اگر ما ارز ***ی نخریم خیالمون راحته که لیمیت نمیشه ؟ ( میشه اینو در قرارداد ذکر کرد ؟ )
| تلگرام : @pooyashf
atilnic.comبه زودی
سلام و درود
من یه ویزا کارت سه ساله از سایت x گرفتم خاستم باهاش پی پال وریفای کنم نتونستم! یه بار وارد کردم کارتو بعد حذف کردم دیگه اجازه نداد وارد کنم!
امکانش هست با همین ویزا کارت شما برام باز کنید؟
اگر خیر
این ویزا کارت 30 دلار پول توش هست میتونید منتقل کنید به کارتی که خودتون صادر کردید؟
ویزا کارت های شما پنل برای استعلام موجودی دارند؟
ممنون میشم پاسخ بدید
صمیمانه منشکرم
از صداي گذر آب چنان مي فهمي تندتر از آب روان ، عمر گران مي گذرد ...
زندگي را نفسي ارزش غم خوردن نيست!
آنقدر سير بخند كه نداني غم چيست!
سلام
از اون ویزا کارت به هبچ عنوان برای اکانت دیگه ای نمیشه استفاده کرد . و ما دسترسی نداریم به اون ویزاکارت شما ،شما میتونید اکانت پی پال از ما خریداری کنید و ما ویزاکارت جدید به شما ارایه خواهیم کرد و میتونید از موجودی ویزاکارت قبلی تون برای پرداخت هاتون استفاده کنید
با احترام
atilnic.comبه زودی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)