موفق باشید هم استانی عزیز
موفق باشید هم استانی عزیز
درود
آقای محسن سلطانی یک انتقاد کاربردی برای شما داشتم
اگر می خواهید سریع پیشرفت کنید و بازار درگاه های از دست رفته قدیم(پی لاین)رو به دست بیارید با کارمزد پایین یا حتی رقابتی شروع کنید نه اینکه هنوز یک ماهه نشدید بزنید کارمزد 2 درصد (که این درصد در بین درگاه ها بالاترین هست)
یک نظر دیگه:کاری کنید که کاربران مطمئن شوند سایت شما ***** نخواهد شد و مانند زرین پال پایدار خواهد بود.
در پناه حـــق
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
Bitpay شباهت بیشتری به payline داشت ، از همه نظر
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بنده نمیدونم منظورتون قالب است یا چیز دیگری
لطفا این لینک:
https://pay.ir/developers/gateway-help
را با مستندات پی لاین و بیت پی مقایسه کنید
این مستندات به همراه gateway را بنده کدنویسی کردم
با احترام
- - - Updated - - -
این 2 تاپیک با هم ادغام شده و از طرفی گفته شده پی لاین با pay.ir برگشته ، بنده هم عرض کردم پی لاین با 2 برند برگشته است
کار اشتباهی انجام دادم؟
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
با نمایندتون صحبت شد و هشدار های لازم داده شد.
با توجه به اینکه دفعه سوم هست که مشکل ایجاد میکنید و در تاپیکی که به شما ارتباطی نداره شرکت میکنید، از این پس هرگونه صحبت بدون مدرک، پوچ، توهین آمیز و از روی عصبانیت، منجر به پیگیری قضایی و قانونی از سمت پرداخت الکترونیک سامان خواهد بود.
این مورد جهت اطلاع به تمامی سیستم های پرداختی که در این انجمن فعالیت میکنن، منجمله شما درج شده. فین تک ایران جایی برای بازی های بچگانه نداره.
موفق باشید.
ویرایش توسط Neo2 : December 17th, 2016 در ساعت 23:39
به اطلاع كاربران پي لاين مي رساند، طبق اطلاعيه هاي صادره گذشته، پي لاين هيچگونه فعاليت تجاري نداشته و به دو برند جديد pay.ir و bitpay.ir تقسيم شده.
فلذا از امروز ميتوانيد با توجه به صلاحديد خود از برندهاي معرفي شده استفاده نماييد.
انیشتن گفته بود جنگ جهانی سوم را نمیدانم
اما جنگ جهانی چهارم با سنگ و چوب است
اما بنده جنگ جهانی سوم را میدانم
با پست و لایک و کلمه است !
همکاران عزیز دعوت به ارامش میکنم
اینهمه بحث و مجادله ندارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)