مخابرات که کاهش داده و مشکلی نداره!
مخابرات که کاهش داده و مشکلی نداره!
سلام همه اینترنت ها می بایستی کاهش قیمت بدن های وب هم چند روزه کاهش داده مثلا پکیج 50 گیگ 30 تومن گذاشته خیلی خوبه
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
شهراد هم تغییر تعرفه داده گفتم در جریان باشید
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
درود
قبلا از پارس انلاین سرویس 2 مگ 3 ماهه با ترافیک 4 گیگ برای هر ماه به قیمت حدود 78 میخریدم الان اون سرویس حذف شده و قیمت همونه فقط بجای 4 گیگ در ماه سرویس ها شده 6 گیگ در ماه
نمیدونم چرا سخته براشون قیمت ها رو کاهش بدن شاید من به 6 گیگ در ماه نیاز نداشته باشم !!
خیر دوست عزیز پهنای باند از همان اول جدا شد ... تو پست های دیگه هم تیو هیمن تاپیک گفتم ...
اگه برای مثال شما 1 گیگ ترافیک میخرید اگه توی ایران مصرفش کنید ( به هر صورتی مهم نیست فقط داخل ایران باشه ) تا 3 برابر ترافیکتون مجاز به مصرف هستین یعنی 3 گیگ ! اما اگه از خارج کشور مصرف کنید به اندازه حجمی که دارید امکان مصرف هست که همان 1 گیگ است ...
چیزی که خودشون جلوش نوشتن دقیقا بعد از دانلود اون مقدار سرعتتون یواش یواش کم میشه
ویرایش توسط Mr.Pouria : August 1st, 2016 در ساعت 16:55
دوستان پست های قبلی رو نخوندم (چون صفحات زیاده) ولی خواستم بگم سرعت دانلود شاتل من شده 1.5 mb/s :| قبلا +600 kb بود.... شما هم افزایش سرعت داشتید ؟
Untitled.png
سفارش برنامه نویسی وب (php)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)