به نظر من بهترین سیباپال هست
تسویه خیلی سریع و پاسخگویی فوق العاده مناسب
فراگیت
شتاب ها
درگاه بانک
با سلام ...
اگر فعالیت شما به صورت اولا قانونی و ثانیا به صورت حرفه ای هست ، پیشنهاد من زرین پال هست . شما میتونی برای اینکه هم اعتماد مشتریانت رو نسبت به کسب و کار خودت بالاتر ببری و هم اینکه از تسویه حساب سریعتری برخوردار بشی ، سطح خودتون رو به طلایی ارتقا بدید . این کار صرفا به نفع شما نیست ، بلکه هم به نفع خود شماست و هم به نفع مشتریان شما چرا که اگر سطح شما طلایی باشه و لوگو زرین پال رو در سایت خودتون بزنید ، خیلی راحت مشتریان شما با دیدن سطح تایید طلایی شما در سرویس زرین پال اعتمادشون از کسب و کار شما بالاتر میره ...
علاوه بر اون سرویس زرین پال جزو محبوب ترین و معروف ترین سرویس دهنده ها در زمینه درگاه پرداخت واسطه هست ...
اما اگر به هر دلیلی قصد استفاده از زرین پال رو ندارید ، پیشنهاد بعدی من به شما فراگیت هست ، اونم به واسطه شناخت و تجربه ای که داشتم . فراگیت رو بعد از زرین پال بهتون پیشنهاد میکنم ...
ضمنا یه مورد خیلی مهم : لطفا سیاست امنیت اطلاعات و قوانین هر کدوم از سرویس دهنده های درگاه پرداخت واسطه ای که قصد استفاده ازش رو داشتید رو اول از هر اقدام دیگه ای ( حتی ثبت نام ) به خوبی و با دقت مطالعه کنید .
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضرتعالی،
زرین پال و فراگیت تائید شده هستن. حتما از این دو سرویس دهنده بگیرید.
با تشکر
دوست عزیز من پشنهاد میکنم کار حرفه ای دارید انجام میدی با 80 تومن میتونید مجوز لازم برای نماد-ستاد سامندهی سایتها- بگیرید و از درگاه بانک ملت-پاسارگادو... استفاده کنید بدون کارمزد مستقیم میره حسابتون
35 تومن تایید آدرس میگیرن-40 تومن دفتر اسناد رسمی اگر آشنا دارید 15 تومن-5 تومن اداره پست به همین راحتی من 7 روزه تونستم درگاه بگیرم
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
Zarinpal
زرین پال
مطمئن و بهترین در ارائه درگاه و پشتیبانی
شاید، شاید، و بازهم شاید یه کم کارمزدش بالا باشه، ولی خیال آدم راحته
به نظر بنده، استفاده از درگاه واسط مطمئنی مث زرین پال از درگاه مستقیم هم بهتره،
اگر مشاهده کنید جدیدا سایتهای معتبر هاست هم موقع پرداخت میبینید که درگاه پیشفرضشون روی زرین پاله
دلیل هم، پشتیبانی بهتر، دارا بودن همه نوع ماژول و افزونه و اسکریپت پرداخت به صورت رایگان برای تمام سیستم ها و پرداخت ussd و غیره
قصد تبلیغ هم ندارن، فقط قصدم اطلاع رسانی بود دوستان
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
بله منم موافقم که نباید این وبسایت های متخلف به همین راحتی توی سایت درگاه بانک (DargahBank.ir) منتشر بشن .
چون تخلف خودش چند نوع داره :
1 - تخلف از قوانین شرع
2 - تخلف از قوانین عرف
3 - تخلف از قوانین داخلی درگاه پرداخت
و.....
شاید این کاربرها فقط به جهت اینکه با قوانین داخلی درگاه پرداخت در تضاد بودن متخلف شناخته شده باشن.
اصلا حرکت حرکت درستی نیست .
حتی دادگاه هم بجز مفسدین فی العرض و برخی موارد دیگه اسم هر متخلفی رو علنا منتشر نمیکنه ....
این کار از نظر بنده محکوم هست .
ویرایش توسط friend_sre : June 30th, 2016 در ساعت 05:46
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)