-
May 12th, 2016, 15:03
پاسخ : زرين پال رفع فيلتر شد.

نوشته اصلی توسط
delta
یک سوال؟ مگر سرورهای شما کجا هستند که رفع فیل کم کم باید برای مردم در دسترش باشند؟ ماهم سایت داشتیم و داریم و فیل هم شدیم وقتی از فیل در میاد یکی دو ساعت بعد 80 درصد ایران قابل مشاهده هست و ان 20 درصدم سرورشون رو کش هست که طول میکشه!! ما اروپا و امریکا هم سایت رو dns عوض میکنیم چند ساعته کلا باز میشه رو سرور جدید؟ بعد مال شما از دیشب تا الان من رو شاتل بعد رایتل بعد اسیاتک و الانم مغازه هستم رو اندیشه سبز هنوزم سایت اصلی شما فیل هست!!
چیزی که معلومه دارید با ssl ترفندی پیاده میکنید برای نشان ندادن فیل بودن سایت شما..
جواب: زرين پال از کلود استفاده ميکنه و سرورهای لايه بيرونی اون در ديتاسنترهای داخلی و بيرون از ايران پراکنده هست. هر چند سرور های داخلی اون هم به يک ديتاسنتر محدود نشده. معماری جديد زرين پال کمی پيچيده هست و دليل بروز مشکل در شرايط فعلی هم به همين دليل هست. ضمن اينکه کاربران حرفه ای ميدونن در روزهای گذشته شدت ******** زرين پال روی لايه dns انجام شده بود و به همين دليل بود که سايت از بعضی نقاط داخل کشور کلا باز نميشد. به جای اينکه dns آی پی های سرور ما رو برگردونه آی پی 10.10.34.36 رو برمرگردوند. ضمن اينکه مقام قضائی دستور بسته شدن درگاه های بانکی رو هم علاوه بر ******** صادر کرده بودن که خوشبختانه اين مورد هم رفع شد.
ویرایش توسط samansystems : May 12th, 2016 در ساعت 15:38
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2016 15:03
# ADS
-
May 12th, 2016, 15:06

نوشته اصلی توسط
samansystems
جواب: زرين پال از کلود استفاده ميکنه و سرورهای لايه بيرونی اون در ديتاسنترهای داخلی و بيرون از ايران پراکنده هست. اگر قرار بود با ssl و کارهای مشابه اينکار رو بکنيم به 8 روز نميکشيد همون روز اول اينکار رو ميکرديم.
الان سایت بدون مشکل برای کله ایران بازه؟
-
-
May 12th, 2016, 15:13

نوشته اصلی توسط
design46
الان سایت بدون مشکل برای کله ایران بازه؟
سايت بدون مشکل از داخل و خارج از کشور در دسترس هست.
-
-
May 12th, 2016, 15:15
خدا وکیلی من با ssl یا حالت عادی همچنان Server not found رو میبینم
-
-
May 12th, 2016, 15:20

نوشته اصلی توسط
nasleghermez
خدا وکیلی من با ssl یا حالت عادی همچنان Server not found رو میبینم
چشم. پس صبر کنيد مشکل رفع بشه.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2016, 15:24
عضو دائم
من که شخصا خیلی خوشحال هستم که مشکلتون برطرف شده
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2016, 15:36
عضو انجمن
چ زمانی ک فی لتر بودید و چ الآن برای من سایتتون با https در دسترس بود و هست.
اما نمیدونم چرا لینک alexa هنوز فی لتر هست.
اما خب خداروشکر رفع فی لتر شدید. اگر سایر دوستان هم این روال رو طی می کردند رفع فی لتر میشدند. بنظر من که خودشون نخواستند ...
-
-
May 12th, 2016, 16:42
خداکنه بالاخره کامل رفع ***** بشید. بلکن یک درگاه خوب بدون ***** باقی بمونه بتونیم تراکنش هامون را راحت انجام بدیم.
هر سایتی میری می خواهی پرداخت کنی به مشکل برمیخوری از آخر باید کارت به کارت کنی
-
-
May 12th, 2016, 18:48
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2016, 19:00
عضو انجمن
-