سلام قالب سایت whmcs قسمت اطلاعات تیکت تاریخ و ساعتش میلادیه برام رایگان درست میکنید؟؟
سلام قالب سایت whmcs قسمت اطلاعات تیکت تاریخ و ساعتش میلادیه برام رایگان درست میکنید؟؟
من که گفتم:::
اینم عکس
4-2.png
کاربران گرامی در مورد فروش قالب در این تاپیک پست نزنید یا تاپیک شما به بخش فروش منتقل خواهد شد. این قالب مشکلاتی داره و پست اول هم گمراه کننده بود که ویرایش شد. در صورت حل مشکلات لطفا ایجاد کننده تاپیک پست اول را ویرایش کند.
ویرایش توسط PersianDOT : March 11th, 2016 در ساعت 18:44
سلام
دوستان گرامی بلاخره این قالب بدون ایراد و کامل آماده شد ؟
ارائه راهکارهای خاص و مشاوره در زمینه های وب ، طراحی ، سئو ، هاستینگ و سرور و ...
تلفن تماس : 00447924524911
ID Telegram : @peymannavard
با سلام
قالب بسیار شیک و جالبی است
روی لوکال تست کردم و پس از بررسی کلی روی سایت قرار خواهم داد
موفق باشید
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
سلام ممنون نظر لطف شما است دوست عزیز قالب کاملترو میتونید خریداری کنید
به زودی سایتی راه اندازی خواهد شد که فقط مخصوص whmcs است و فایل های راست چین رو میتونید از اونجا خریداری یا اینکه دانلود کنید موفق باشید
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز بزودی انتشار میدیم یه خورده دیگه دندون رو جیگر بزارین درست میشه
طراحی سایت و طراحی وب سایت
طراحی و پیاده سازی تمامی وب سایت ها به صورت اختصاصی
ایدی تلگرام: astatinestudio
کاش میشد افزونه ای برای شمسی سازی قالب نسخه 6 هم انتشار میکردین ممنون میشم
خب دوستان به صورت ماژول تر وتمیزی مبدل تاریخ رو برای دوستان قرار میدم که نیازمند لایسنس هست که به رایگان برای عزیزان قرار میدم ،5 لایسنس برای 5 عزیزی که اولین درخواستها رو انجام دادند به صورت پیغام خصوصی، تقدیمشون میشه برای برسی و احیانا ذکر باگ ها و مشکلات.سرافرازباشید.
P.e :
باگی دیگر مشاهده شد که مجددا باید برسی بشه...
ویرایش توسط Cpt.Price : March 20th, 2016 در ساعت 23:50
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)