مثل OpenVZ هستند دیگه ، هرکی کشید ، کشید
مثل OpenVZ هستند دیگه ، هرکی کشید ، کشید
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
ببخشید ببخشید یه مشکل دیگه ای هم هست شاید نتونید از سایت های مثل آسان دانلود میهن دانلود و.... دانلود کنید به خاطر کانفیگ هاشون این طور که من دیدم ایپی ها اکثرا شیر هست و سرور اجازه دانلود همزمان نمیده!
ولی من خودم دانلود میکنم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
آخه عزیز تو که هیچی نمی دونی بی خودی صحبت نکن !
هنوز گیر منطقه ای نیوفتاده ای که اینترنت با سرعت 5 کیلو برات یه رویا باشه !
ایرانی جماعت تا مجبور نباشه بی خودی طرف gprs های داغون داغون همراه آخر و ایرانول نمی ره اصلا نمی ره
اینجا gprs همراه اول نهایت 4 کیلو می ده ؟ حالا من نوعی چه طوری می تونم بزارم دانلود عزیز ؟
یا مثلا ایرانسل که همش قطعی داره و بیشتر 3.5 کیلو نمی ده !
همه که مثل بعضی ها نیستند که شهرشون انواع و اقسام isp ها و خدمات رو داره ! بعدش هم برا اینکه 15 تومن اشتراک ماهیانه isp ندن می یان gprs که سرعت برق رو داره تو شهر های بزرگ وصل می کنن و می زارن دانلود !
یکی هم باید مثل من ماهی 72 هزار تومان هزینه وایرلس بده ! چون فقط امکانات نیست و این isp ! هم هر نازی که می خواد سر آدم در می یاره
وقتی عدالت رعایت نمی شه
هیچ کسی حق این رو نداره که بگه چه کسی درست استفاده می کنه چه کسی بد !!!
اینترنت حق همه هست پس می خوان بزارن دانلود می خوان بزارن فقط کانکت باشه !!!
اگر اینترنت مملکتی به این داغونی باشه بهتره اصلا نباشه
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
تکبیر!!!
راست میگه بنده خدا
الان مثلآ من نمیتونم ADSL داشته باشم
وایرلس هم بخوام بگیرم باید یه Power station 5 بگیرم که حدود 250 تومن قیمتش
اونم تو این رطوبت کنار دریا بعد 1 ماه میبینی قاطی میکن سر 2 ماه دیگه میره واسه خودش,میبری گارانتی یا میگه نوسان برق یا میگه رطوبت
حالا باید دوباره یکی دیگه بخری
ضمنن وایرلس مثل ای دی اس ال هزینه ماهانش پایین نیست
دیگه چی میخواین بازم بگم
آقا امیر هم خوب کاری میکن
آقا بشین تا صبح نیکیتا دانلود کن
تموم که شد بزن یه چیز دیگه دانلود کن حالشو ببر
اهان راستی:
تا 1 هفته پیش آی پی ها همش به نام ایرانسل و تهران بود
اما الان چند روزی که تست میکنم اسم استان و مرکز استانمون رو نوشت.
انگار آی پی هاشون دست کاری کردن.هر شهر استان آی پی خواصی داره قبلا همه مال تهران بود!
بله الان بحث شناسنامه هاست
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
هردو شون خیلی کم سرعتند ..... ولی ایرانسل از همراه اول بهتره !!!!!
مملی جان خودش رو کنترل کن برادر من همونیم که وی ام ویر رو همراه با اوبونتو با جی پی آر اس دانلود کردم و تو الکامپ به دوستان دادم! اینطور شاکی نشدم اگر سرنوشت من رو بدونید چی 8 بار سفارش ای دی اس ال دادم همش یهو لغو شد و.... دوستان در جریان هستند این دوستمون اینجا رو با u.k یا u.s اشتباه گرفتن جایی که بیشترین سرعت نتورک اش 10 مگابایت بیشتر نیست اونم همه نه ارگان های دولتی استفاده نکردن از جی پی آر اس با کامپیوتر حرومه! این جمله معروف من بود! پس هی نگید فلان بهمان! تو هندش هم با جی پی آر اس فیلم دانلود میکنند! ولی اونا کجا ما کجا!
به قول معروف هرکی خربزه میخوره پای لرزش میشینه! الان ایرانسل نمیکشه ساپورت بده به من یوزر چه مربوط پول دادم باید خدمات استفاده کنم اگر نمیتونه غلط میکنه اروزن میده بیاد بده 100 هزار تومن ولی با کیفیت! ای دی اس ال هم جدیدا داره این شکلی میشه تو نمایشگاه پر بود!
ای دی اس ال با مودم رایگان و.... اگر جلوتر میرفتیم یه چیز هم دستی بهمون میدادن!
زیر ساخت مشکل داره زیر ساخت!
مملی جان سریال مریال سراغ داری لینک بفرست
من کمر همت به اتمام پهنای باند ایرانسل بستم
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
پست ها داره بوی اسپم میده از صبح تا الان پست هاتون رو چک کردم کمتر از 50 تا کاراکتر هست اسپمر هم اسپمر های قدیم حداقل کمی کشش بدید!
مصطفی چمران
سلام
من 3 ماه تابستون رو از این استفاده کردم و الان هم دارم استفاده میکنم
بین 20 تا 30 کلیوبایت میتونید دانلود کنید
بسته به مدل گوشی داره که کلاس edge اش چطوری باشه
گوشی من 5230 هست و کلاس 32 edge رو داره.
پهنای باند هم 468 kbps میده
ایرانسل!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)