منم ازشون سرور دارم و دان شده
احتمالا مشکلی براشون پیش اومده که جواب تلفن رو نمیدن
انشاالله بزودی مشکل حل بشه و ما هم بیش تر از این شرمنده مشتری هامون نشیم !
منم ازشون سرور دارم و دان شده
احتمالا مشکلی براشون پیش اومده که جواب تلفن رو نمیدن
انشاالله بزودی مشکل حل بشه و ما هم بیش تر از این شرمنده مشتری هامون نشیم !
مشکل ایجاد شده طبق اعلام قبلی مشکل نا معلومی بود که با گزارش به دیتا سنتر حل شد.
انشاالله که در آینده شاهد اینگونه مشکلات خبری نباشه
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
اما تحت هیچ شرایطی فکر نکنید که بنده پیگیر نیستم فقط کمی صبر کنید در گام اول با ایمیل تماس بگیرید و سپس تماس تلفنی ! چون بنده اگه قرار باشه تلفن جواب بدم اول باید 60 بار تعریف کنم قضیه چیه و بعضی وقتها تهدید به مرگ و یا تهدید به شکایت در دادگاه های بین المللیو یا اتهام کلاه برداری و ... ! اینا همه هست و واسه این تلفن رو بزارید مرحله آخر !
ممنون از صبر و حوصله کلیه مشتریان عزیز
salam agha bazam in vps worldstream down shode man nemidonam man ghablan ws dashtam injori nabod alan moshtariha ro havan
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
متاسفانه سرور ما هم دان شد !
ما که قید این سرور رو میزنیم ولی امیدوارم دوستان توجه کنند که وقتی یه کاری رو شروع می کنید و مسئولیتی رو به عهده میگیرید باید تو کارتون جدی(مسئولیت پذیر) باشید و البته مسلط(داشتن تخصص کافی در این زمینه) !
اگر این دو اصل رعایت بشه (که کمتر کسی رعایت میکنه)هیچ وقت مشکلات این چنینی و مشابه پیش نخواهد آمد !
(منظورم شخص خاصی نیست و کلی عرض کردم)
امیدوارم یه زودی همه این مشکلات برطرف بشه
موفق باشید
ghaye best vps biya javabgo ma bash va server hamono bede ya hazinamono
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------
قضیه چیه ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f3/18834/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)