جناب خطیبی هنوز هم لپ تاپ میدین یا خیر ؟؟؟
رفتن من هیچ ربطی به وضعیت پیش آمده نداشت و اگر خوب دقت کنید، بنده دقیقا بعد از برطرف شدن کامل مشکل، خداحافظی کردم، زمانی که سرور ها up شدند و دیگر نیاز مبرمی به وجود من نبود، ضمن اینکه لردنیک فقط منو نداره...
بنده یک عاشق کامپیوتر هستم و در ضمینه های مختلفی از اون تسلط و تخصص دارم، از این بین برنامه نویسی چیزی هست که بیش از هر چیزی دوستش دارم و بهش اهمیت میدم. در حال حاضر هم یکی دو پروژه بزرگ دستم هست که می خواهم روی آن ها تمرکز کنم. رفتن من با آقای خطیبی از پیش هماهنگ شده بوده و چیزی نبوده که تو این یکی دو روزه بیان بشه.
یکسری از افراد با آقای خطیبی تماس گرفتند و چیزهایی گفتند که باعث خنده من شد: "آقای خطیبی چرا با علی تقوی بهم زدید؟ چرا با هم دعوا کردید؟ چه مشکل بزرگی هست که ما ازش بی خبریم؟!! نکنه دارید کلاه برداری می کنید؟ ... " من همینجا تمام این بیانات رو تکذیب می کنم و همانطور هم که توضیح داده بودم، به دلایل شخصی خودم از لردنیک رفتم. آقای خطیبی همچنان از دوستان صمیمی بنده هستند و ممکن است در آینده نه چندان دور باز هم در کنار هم باشیم.
موفق و پیروز باشید
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
قابل توجه دوستان این افر به دلیل ارئه سرور با پورت 10 گیگ دیگر معتبر نمیباشد
سلام
آقای خطیبی vps من دوباره داون شده! من باید چیکار کنم؟! یعنی اشتباه کردم یک ساله خریدم؟ تو یاهو هرچی PM میدم جوابی نمیگیرم، لطفا وضعیت رو مشخص بفرمائید.
ممنون
مشکل شما از طریق سیستم پشتیبانی در حال بررسی میباشد
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
من فقط یه نکته ای رو اضافه کنم، و اون اینه که دوستان عزیز، ما به هیچ وجه از طریق چت و تلفن Support نمیدیم، فقط کافیه یک تیکت به بخش پشتیبانی بزنید تا کارتون سریعتر انجام بشه.
ارادتمند، علی تقوی
مشکل اینجاست بعضی وقتها که مشکل پیش میاد حتی سایتتون هم بالا نمیاد که تیکت بزنیم!
مثل الان که پورتال پشتیبانیتون لود نمیشه.
با سلام
وی پی اس شما 6 تا ای پی استفاده کرده
و به حالت تعلیق در امده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)