-
September 24th, 2010, 19:47
عضو انجمن
پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني
سلام
یه پیشنهاد دارم
قضیه ساده تر از این چیزاست
چندی پیش این مشکل خیلی شرکت ما رو آزار می داد
یک واحد رسیدگی به شکایات درست کردیم در شرکت
ParsDev.Ir -
بر روی تمامی شبکه ما که بالای 5 هزار سایت فارسی است اگر سایتی اسکریپت نال شده فارسی استفاده کند و برنامه نویس هم به ما خبر دهد ما با مشتری برخورد خواهیم کرد دقیقا مانند کپی رایت جهانی و abues های که از دیتاسنترها می گیریم.
از دیگر هاستینگ ها هم تقاضا دارم یک صفحه در سایت خود مبتنی بر این موضوع ایجاد شود.
خوشحال میشوم نظر بقیه دوستان را در این مورد بدونم
ارادتمند
دقیقا , یکی از بهترین کارها هست
عرض که کردم متاسفانه بعضی از هاستینگ ها هم اونجا تبلیغ دادن و به نظر من تبلیغ خودش یک نوع حمایت هست /
-
-
September 24th, 2010 19:47
# ADS
-
September 24th, 2010, 19:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GOD
عزیزم شما که اینهمه زحمت کشیدی و این اسکریپت رو نوشتی باید مثل سایر برنامه نویس ها (فروشگاه ساز حامد) ثبت میکردید اسکریپت رو که دیگه کسی جرات نکنه استفاده کنه
سایر دوستان هم از حالا به فکر باشند
پورتال شورای عالی انفورماتیک کشور
Untitled Page
بهترین کار اینه که من گفتم واسه شکایت هم اول باید ثبت کنی این ایکرسپت رو بعد برای شکایت کنی

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
September 24th, 2010, 19:55
عضو انجمن
جناب root باید در نظر داشت که همه این کار رو نمیکنند و مشتریاشون رو نمیپرونند
پ. ن : جناب root لطفا جواب پ.خ من رو بدهید
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
September 24th, 2010, 20:36
عضو دائم
از صحبت هاي ايشون در ياهو استنباط ميشه بنده يك چيزي هم به ايشون بدهكارم و بايد جلوي جمع بابت اين كه برنامه من رو منتشر كردند ازشون عذر خواهي كنم 
اميد جان اسكريپت من رو گذاشتي و آب از سرش رد شد، دشمني احتمالي شما با من با اين ماجرا به كنار!تا كي ميخواي زحمات ايراني ها رو به باد بدي؟!
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 21:26
عضو دائم
بابا د ز د ی به کنار چرا یک سایتی زده که به همه داره همش ضرر میزنه؟ یعنی نباید جلوی سایتی رو گرفت که جز ضرر چیزی نیست؟ تمام اسکریپتاش شل دارند و ... یعنی واقعا تو ایران کسی جلوی همچین سایتی رو نمیگیره؟ به خاطر یک بازی سایت ما رو فیل کردند بعد اینا راحت دارند پدر ملت رو در میارن هیچ؟
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 21:37
عضو دائم
ببخشيد قضيه روشن هست ولي جهت اطلاع بگم پست هاي بنده توسط كاربر جديدي هم كه ساخته بودم (testingcms) مجددا نيازمند تاييد هستند و آخرين پست من كه شديدا به ضررشون بود و كاملا منطقي و قانوني و محترمانه صحبت كرده بودم پاك شد !
به هر حال الان هر كي شكايتي از پي سي ول داره لطف كنه بگه يا اطلاع رساني كنه تا يكجا اين شكايت انجام بشه
چون چت خصوصيشون با يكي از دوستان عزيز بوده من نميخوام حرفهاي تحت اون چت رو هم انتقاد كنم يا ضميمه پرونده كنم چون فكر مي كنم به اندازه كافي مدرك براي محكوم كردن اقدام ناشايست ايشون داريم
فقط خدمت ايشون عرض كنم بنده طبق گفتتون لشكر كشي نمي كنم عزيز من!دارم تعدادي از شاكيان رو كه حقشون رو پايمال كرديد اما به دلايلي مثل كمبود وقت يا بي اعتمادي نسبت به قوانين ، اقدام قانوني خاصي رو انجام نداده بودند جمع مي كنم تا يك بار براي هميشه ثابت شود هر حقي خوردني نيست!
ببخشيد بحث رو مذهبي مي كنم!ولي امام حسين هم مقاميش نزد خدا كم نبود!ايشون هم مي تونستند هر درخواستي رواز خدا بكنند و يقينا مقبول بشه ولي ايستادگي كردند و نشون دادند 72 نفر چند صد هزار نفر رو هم شكست مي دهند البته وقتي كه حق باهاشون باشه.
بهتر ياد بگيريم در مقابل هر ظلمي كوتاه نياييم...من نه پولدارم و نه بيكار كه بيام كلي وقتم رو صرف شكايت بكنم...پس به همون دلايلي كه گفتم دارم پيگيري ميكنم...انشالله دوستاني كه حقشون خورده شده كوتاه نيايند.
بدرود
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 21:56
-
تعداد تشکر ها ازskrsoft به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2010, 23:31
عضو انجمن
رضا جان اگر کمکی از دستم بر میاد بگو برات انجام بدم
شدیدا حمایتت می کنم
در ضمن به آقای داوری هم خبر بدین ایشون هم شدیدا شاکی هستن از اینا با پشتیبانی مارکت ساز هم در ارتباط باشی برای جمع کردن شاکی خوب جواب میده
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
تعداد تشکر ها از Kambiz به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2010, 00:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Kambiz
رضا جان اگر کمکی از دستم بر میاد بگو برات انجام بدم
شدیدا حمایتت می کنم
در ضمن به آقای داوری هم خبر بدین ایشون هم شدیدا شاکی هستن از اینا با پشتیبانی مارکت ساز هم در ارتباط باشی برای جمع کردن شاکی خوب جواب میده
سلام
به همكاري آقاي داوري كه حضوري ايشون رو ميبينه سپردم بهشون اطلاع بده تا اگر تمايل داشته باشند اقدام كنيم.
اگر دوستان مورد ديگري از نقض كپي رايت رو دارند كه ميتونه شكايت كنه رو هم لطفا اعلام كنند تا تعداد مون بيشتر بشه
-
-
September 25th, 2010, 00:37
شل ريختن تو اسكريبت ها هم 1 تخلف.
اينم حتما بايد بررسي شه.خيلي ها سايت مهم و بربازديد دارن به راحتي از اسكريبت هاي بي سي ول استفاده ميكنن كه روحشون هم خبر نداره توش شل باشه...
-