سلام در دیتاسنتر روند تازه میتوانید کولو کنید اگر سوالی داشتید می توانید با من در میان بزارید.
ouriran.com
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
سلام
اعضای محترم من بدنبال
من تعداد 10 سرور مختص محاسبات ریاضی دارم و به دنبال مکانی مناسب با قیمت نرمال برای رااندازی این سرور ها هستم
لطفا در صورت امکان راهنمایی نمایید
از اینکه دیتاسنتر آسیانک رو انتخاب کردم خریت محض بود
به شدت پشیمان هستم پردیس پارس آنلاین کیفیتش با این چیزی که آسیاتک در دیتاسنتر آپاداناشون میده قابل مقایسه نیست
آسیاتک هفته ای چند بار قطع میشه یا کندی شبکه داره هر سری یک بهانه در میارن
فقط چون تازه حدود هزار تا سایت روی این سرورها هست انتقال دادم و دردسرای تغییر آی پی و اینها نمیدونم الان برگردم مجدد به پارس آنلاین یا منتظر بمونم درست شه
به معنای واقعی بدجوری پشیمونم افسوس که آسیاتک رو انتخاب کردم اینا فایروال سخت افزاری هم ندارن برای دی دی او اس ها حتی روی این دیتاسنترشون و با کوچکترین حمله ای کل شبکه شون میخوابه
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
هرچه قدر هزینه بکنید همانقدر سرویس میگیرید البته الان فکر کنم قدر برخی میزبانهای واسط را بیشتر بدانید #(تا جایی که مطلع هستیم هزینه آسیاتک خیلی کمتر هست نسبت به پارس (البته پارس هم چند مرکز و چند قیمت دارد) - آفر شما را نمیدانیم)
پیشنهاد میکنیم الان برای رهایی از مشکل ببینید چه پرووایدری در ان مرکز خدمات کلوکیشن میدهد سریعا به آنها انتقال دهید و آیپی های فعلیتونم اینجوری عوض نمیشه و میرید پشت فایروال آنها و طبیعتا شبکه آنها بهتر از شبکه فعلی شما باید باشد چون مشتری یک یا دو سروره نیستند، اینجوری میتوانید تقریبا به شرایط stable برسید تا تصمیم بگیرید چه بکنید.
نکته : از پارس هم میتوانید حتی با کیفیت بیشتر از پردیس که مستقیم خدمات گرفتید با ترافیک خیلی ارزانتر مصرفی برای میزبانی وب سایت محتوایی سرویس بگیرید، با واسط های خدمات دهنده باید وارد مذاکره شوید.
هزینه کلوکیشن ها به خدمات و زیرساخت شبکه و فایروال و سایر تجهیزاتی که برای یک یونیت سرویسی دهی به مشترکین آماده شده است مشخص میگردد.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : April 20th, 2016 در ساعت 01:39
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)