-
October 7th, 2015, 13:57
عضو دائم
قیمت ها شکسته شد !! | ارائه سرور مجازی آمریکا | هلند | آلمان |شروع از 10 هزار تومان| رم چهار گیگ 14 هزار تومان | آسیا سازان
ویرایش توسط mhiizadi : November 5th, 2015 در ساعت 13:46
دلیل: آپدیت لیست سرور های موجود
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2015 13:57
# ADS
-
October 15th, 2015, 22:16
عضو جدید
پاسخ : قیمت ها شکسته شد !! | ارائه سرور مجازی آمریکا | هلند | آلمان |شروع از 10 هزار تومان| رم چهار گیگ 14 هزار تومان | آسیا سازان
امکان تست داری من با رم 4گیگ می خواهم هلند می خواهم بازدید ارسال کنم فضا مهم نیست سرعت مهم
-
-
October 15th, 2015, 22:16
عضو دائم
پاسخ : قیمت ها شکسته شد !! | ارائه سرور مجازی آمریکا | هلند | آلمان |شروع از 10 هزار تومان| رم چهار گیگ 14 هزار تومان | آسیا سازان

نوشته اصلی توسط
xvz123
امکان تست داری من با رم 4گیگ می خواهم هلند می خواهم بازدید ارسال کنم فضا مهم نیست سرعت مهم
سلام . شب بخیر .
در سایت تیکت ارسال کنید عزیز .
ارادت .
-
-
October 25th, 2015, 10:12
عضو دائم
سلام
از آمریکا موجود ندارید؟
-
-
October 25th, 2015, 15:58
عضو جدید
با سلام و عرض ادب.
شما هر نوع سیستم عاملی که بخوایم رو نصب می کنید؟
من میخوام روی سرور چند تا نرم افزار ران کنم داخل سیستم شخصی با مجازی ساز روی ویندوز 7 بالا میاد به راحتی اما روی سرور تا 2008 و 2003 بالا نیامد.
گر بخوایم این کار رو انجام میدید؟
یکی از نرم افزارها BlueStacks هستش.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
-
-
October 25th, 2015, 16:01
با سلام، 3 ماهه از ایشون vps هلند دارم، هیچ مشکلی نداشتم. آیپی رو هم لطف کردند بعد از 1 ماه به درخواست خودم عوض کردند. من راضی ام ...
-
تعداد تشکر ها از Mohsen_msi به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2015, 20:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Metalik
سلام
از آمریکا موجود ندارید؟
سلام . تنها رم یک گیگ موجود هست در صورت لزوم یه تیکت ارسال کنید در سایت .

نوشته اصلی توسط
ma3oud91
با سلام و عرض ادب.
شما هر نوع سیستم عاملی که بخوایم رو نصب می کنید؟
من میخوام روی سرور چند تا نرم افزار ران کنم داخل سیستم شخصی با مجازی ساز روی ویندوز 7 بالا میاد به راحتی اما روی سرور تا 2008 و 2003 بالا نیامد.
گر بخوایم این کار رو انجام میدید؟
یکی از نرم افزارها BlueStacks هستش.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام .
بله سیستم عامل درخواستی تون رو موقع سفارش بنویسید در قسمت یادداشت های سفارش یا تیکت کنید پس از سفارش مورد رو برامون .
ارادت /.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mohsen_msi
با سلام، 3 ماهه از ایشون vps هلند دارم، هیچ مشکلی نداشتم. آیپی رو هم لطف کردند بعد از 1 ماه به درخواست خودم عوض کردند. من راضی ام ...
خوشحال هستم که راضی هستید .
امید وارم این راضی بودن همیشگی باشه برایتان و دایمی .
با تشکر از ارسال نظرتون در این تایپیک .
-
-
October 25th, 2015, 20:56
عضو جدید
با سلام مجدد
سرور usa2gb و de2gb تمام شده؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
-
-
October 26th, 2015, 08:11
سلام
من میخاستم سرویس usa1gb رو سفارش بدم ولی رو سفارش که میزنم میگه خارج از دسترسه! تو سایتم قیمتا فرق میکنه! هنوزم قیمتا همین قیمتای تاپیکه!؟
-
-
October 26th, 2015, 09:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام . تنها رم یک گیگ موجود هست در صورت لزوم یه تیکت ارسال کنید در سایت .
1 گیگ ssd دارید؟
-
-
October 26th, 2015, 10:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Metalik
1 گیگ ssd دارید؟
بله موجود هست - امریکا و هلند فقط موجود هست .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Masood11
سلام
من میخاستم سرویس usa1gb رو سفارش بدم ولی رو سفارش که میزنم میگه خارج از دسترسه! تو سایتم قیمتا فرق میکنه! هنوزم قیمتا همین قیمتای تاپیکه!؟
سلام . صبح بخیر .
فروش به صورت عمومی نیست ؛ فروش عمومی حدود 2 هفته هست که تمام شده .
در سایت تیکت ارسال کنید تا خدمتتون ارسال بشه عزیز .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ma3oud91
با سلام مجدد
سرور usa2gb و de2gb تمام شده؟
سلام . سرور المان خالی نداریم و پر هست .
در مورد امریکا هم تنها 1gb موجود هست و میتونم بهتون بدم.
ویرایش توسط mhiizadi : October 26th, 2015 در ساعت 10:28
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید