درود
1.جدا از خوشگلاسیون و نمای مدرنش یجور تنش توش هست که کاربرو اذیت میکنه.مثل کفش نو میمونه !نو و پر زرقو برقه ولی پا رو میزنه و کمی ناراحته.شاید بعدا جا باز کنه و بهتر بشه!... اعتقاد پیدا کردم که فقط برای ویژگیهای جدیدش باید بهش کوچ کرد چرا که ویژگیهای قدیمو ویندوز 7 خیلی راحتتر و با ثباتتر انجام میده.
2.دیدم عزیزانی گفتن پس از یک سال کسانی که ویندوزشون لایسنس درست داشته نباید پول بدن!...اینطور نیست یا دست کم من جایی ندیدم که گفته باشن.
3.پس از آپگرید شما تا 1 ماه بعد زمان دارین که از طریق خود ویندوز داون-گرید بکنید و به ویندوز قبلیتون برگردین.
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
طبق این لینک گفته شده که 1 سال رایگان هست: https://www.microsoft.com/en-us/wind...-faq#ui-id-100
- البته فقط آپگرید
> Is the upgrade really free?
Yes, it’s free. This is a full version of Windows, not a trial or introductory version. It is available for a limited time: you have until July 29, 2016 to take advantage of this offer. Once you upgrade, you’ll have Windows 10 for free on that device. You can learn more here.
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
من ویندوز 10رو دانلود و نصب کردم فوق العادس ولی نمیدونم چرا مث که لپ تاپ با این که رام 4 داره به سختی میتونه تحمل کنه و وقتی مثلا با KM p میخوام فیلم ببینم گیر میکنه و فقط با پلیر جدید خودش میشه نگاه کرد
دوستان، من روی لپ تاپ ویندوز 7 اوجینال دارم.
ایا به وسیله خود پیام مایکروسافت به ویندوز 10 ارتقا دهم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
ایا لیسانس ویندوز 10 برای من رایگان خواهد بود؟ چون ویندوز 7 لیسانس اورجینال دارد.
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)