یک سرور تست هلند ازتون گرفته بودم کیفیتش خدایی عالی بود و به تناسب قیمتی که میدن از همه جا به نظرم بهتر میاد - یک سرور سفارش داده شده امیدواره همه چیز خوب پیش بره سفارش های زیادی دارم با توجه به نوع کاری که می کنم - ممنون
یک سرور تست هلند ازتون گرفته بودم کیفیتش خدایی عالی بود و به تناسب قیمتی که میدن از همه جا به نظرم بهتر میاد - یک سرور سفارش داده شده امیدواره همه چیز خوب پیش بره سفارش های زیادی دارم با توجه به نوع کاری که می کنم - ممنون
سلام خسته نباشید من یک سرویسی برای کریو می خواستم آیا می توانید کانفیگ کنید
اگر می شود کانفیگ کنید و برای تست ۲۴ ساعت به ایمیل ali_2008aghaii@yahoo.com بفرستید
بعد از بررسی سرویس می خواهم تمدید کنم قیمت و شرایط هم بفرمایید
پ ن : برای استفاده شخصی و دوستان می خواهم کمتر از ۲۰ یوزر
با تشکر
سرور تست برای شما ارسال شد
کانفیگ ها بر روی سرور های ما به رایگان انجام میشود
خوشحال میشیم نظرتون در مورد کیفیت کار مون بشنویم .
- - - Updated - - -
با تشکر سرور شما ارسال شده و امیدواریم همکاری بلند مدتی داشته باشیم
در ضمیته این موضوع که تعداد بالایی سرور می خواید پیشنهاد می کنم از سیستم ریسلری ما استفاده کنید
ارایه نمایندگی فروش سرور مجازی با امکان ساخت فوری توسط شما بدون نامی از ما و از ۶ دیتاسنتر معتبر جهان :
1-نمایندگی فروش VDS - تمامی لوکیشن ها یک جا - اروپا OVH فرانسه و OVH Canada - USA و لوس انجلس آمریکا Nobis Tech و آلمان Hetzner و هلند Ecatel فول وارز - تحویل فوری - هزینه ست آپ یک بار ۹۰۰۰ تومان
مجازی سازی KVM - تحویل فوری - کنترل پنل فول SolusVM :
آمریکا Arizona دیتاسنترNobis Tech روت اختصاصی به آسیا وکانادا منترال OVHو آلمان Hetzner وفرانسه OVH و هلند Ecatel فول وارز
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
یک vps با کانفیگ ویندوز سرور ۲۰۰۸ امکانش هست؟
malas.shiraz@gmail.com
تست یک روزه
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
از سرور تستی که گرفتم بسیار راضی بودم ۲ سرور از آمریکا و هلند سفارش دارم.
یک پلن یک گیگ آلمان با ویندوز 2008 r2 تست میدید؟
یک سرور هلند سفارش داده شد لطفا OS زیر نصب کنید
https://www.kali.org/news/kali-linux...day-scheduled/
سلام به یک سرور تست نیاز دارم . تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)