ویرایش توسط هاست 97 : July 3rd, 2015 در ساعت 12:08
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
Ovh معمولا (!!!) روی این موارد حساس هست و حتی بدون ابیوز شما هم آی پی را مسدود میکند و گاها هم اهمیتی نمیدهند
بنده احساس میکنم مشکل از کانفیگ شماست!
ممکن هست اصلا اتک سنگین روی سرور نباشد و فایروال ترافیک را نگه دارد و بصورت اتک سنگین تبدیل شود ( تجربه ثابت کرده )
برای یک روز فایروال را کلا خاموش کنید و وب سرور را نیز بدرستی کانفیگ کنید تا درخواست را نگه ندارد
اگر هم توانایی کانفیگ ندارید اساتید در این تاپیک حاضر هستند
ویرایش توسط هاست 97 : July 2nd, 2015 در ساعت 10:31
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
من پیشنهاد میکنم سایتتون رو منتقل کنید روی ovh
اینجوری اتک بشید در اصل اتک از شبکه داخلی ovh خواهد بود و خود دیتاسنتر دست به کار میشه
دوست عزیز؛ اگر هم بخواهید در ایران بمانید و هم این مشکل را نداشته باشید هیچ راه خاص دیگری ندارید؛ up کردن تاپیک به شما کمکی نخواهد کرد
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
میدونم تاپیک قدیمی هست و شاید پست دادن در اون اشتباه باشه ولی یک مورد جالب نظرمو جلب کرد.
هیچ کدوم از دوستان به فکرشون نرسید که این احتمال هست که اتکر آیپی OVH رو برای فریب قربانی ، جعل ( Spoof ) کرده باشه. در نتیجه زمانی که شما به دیتاسنتر پیام میدید که فلان آیپی شما درحال اتک هست و دیتاسنتر بعد از بررسی متوجه کذب بودن ادعای شما میشه مسلما رسیدگی نمیکنه ( علی الخصوص OVH که پشتیبانیش زبانزد هست )
برای مشکلی که این دوستمون داشتند و مشکلات از این قبیل بهترین راه حل استفاده از دیتاسنترهایی هست که پراویدر خارجی اونها توان مقابله با دیداس داشته باشه مثل Telia
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)