با سلام
من vps دارم ولی اگه بخوام vps شما رو جایگزین کنم نیاز به تست دارم...
واسه تست هم دارید ؟؟
با سلام
من vps دارم ولی اگه بخوام vps شما رو جایگزین کنم نیاز به تست دارم...
واسه تست هم دارید ؟؟
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
آقا یک سرور رم 2 گیگ الان سفارش بدم کی آماده میشه؟هنوز آفر با پرجاست؟
ویرایش توسط berbidvps : August 30th, 2015 در ساعت 22:38
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
رم یک تو عنوان نوشتید 10 ، من پیدا نکردم لینک خرید رو ؟
یک سرور با رم 2 گیگ خریدم همه چیزش خوبه!20 20!
ویرایش توسط alirezaazad : August 31st, 2015 در ساعت 15:30
سرور با رم 2 خریدم بعد بی دیلیل cpu مصرف بالا داشت. گفتند لیمیت هست. 10 تومان هم دادیم تا سی پی یو نامحدود کنه.فرقی نکرد. سرور های ایشون بیشتر درد کسایی می خوره که اصلا کاری نمی خوان بکنن و پولشون رو بیرون بریزن. برگشت وجه درخواست دادیم گفتند که انجام نمیدیم. سرور 2 روزه خریداری شده و کلی هم هزینه کانفیگ شده. طبق ماده 37 قانون تجارت الکنرونیک به دلیل پس نگرفتن سرور از جانب این شخص و خسارتی که به ما زده شده شکایت خواهد شد .
با سلام ببخشید وظیفه دونستم که تو این تاپیک شرکت کنم و نظرشخصیخودمو بنویسم هدفم نه دفاع هست نه چیز دیگه فقط میخوام نظر شخصیمو بگم من ازین اقا مدتی هست سرویس دارم تو این مدت واقعا از سرویس های که خریدم راضی بودم هم از پشتیبانیشون و هم از کیفیت سرویس هاشون در واقع نسبت به قیمت هایی که میده کیفیت خیلی خوبی ارائه میده انشالله که روز بروز موفق تر باشند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)