-
May 22nd, 2015, 19:00
عضو انجمن
پاسخ : سوتی های جالب نماد اعتماد الکترونیکی

نوشته اصلی توسط
aminrt4
بحث این تیکت امنیت بود نه ضعف تایید نهایی خبر پیشنهاد کنید به اینماد پیگیری کنن البته اگر منطقی این پست دنبال کرده باشین
هیچ جای این تاپیک حرفی از امنیت زده نشده! عنوان: سوتی های جالب نماد اعتماد الکترونیکی! بحث بر سرِ سوتی دادن بود، نه امنیت! و فکر میکنم حتی در منطق شما هم به این مورد بشه سوتی گفت!
در موردِ امنیتش میشه یک کتاب نوشت انقدر که خوبه!
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015 19:00
# ADS
-
May 22nd, 2015, 19:01
عضو انجمن
نماد هم رفت بر باد !
البته اون زمانی که بروی لوگوی نماد تبلیغات ظاهر شد بر باد رفت ...
-
تعداد تشکر ها ازali0000 به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 19:17
فکر کنم این پست برای زیر سوال بردن اعتبار نماد با تمسخر زده شده در حالی که این مشکل سطح پایین هست و درجه ای نداره که اعتبار یک سایت بخواید زیر سوال ببرید اگر خیلی دوست دارین میتونین به سایت گزارش بدین و منتظر درست کردن مشکل باشین + یک تشکر ،یک سیستم درست کردن هیچوقت هم نزدن 100% کامل مشکلهایی از اول تا الان داشتن و دارن و نیاز دارن کاربر ها مشکلات ببینن و گزارش بدن، نه بیاین مچ بگیرین و بزنین داخل انجمن بگین من فلان کار کردم خیلی بزرگم اینا کوچیکن
این مشکل هم از نویسنده این سایت بوده که حتما برخورد می کنن البته لینک خبر ها قدیمیه شاید اصلا نوسنده قدیمی هنوز باهاشون همکاری نداشته باشه
-
تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 19:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminrt4
فکر کنم این پست برای زیر سوال بردن اعتبار نماد با تمسخر زده شده در حالی که این مشکل سطح پایین هست و درجه ای نداره که اعتبار یک سایت بخواید زیر سوال ببرید اگر خیلی دوست دارین میتونین به سایت گزارش بدین و منتظر درست کردن مشکل باشین + یک تشکر ،یک سیستم درست کردن هیچوقت هم نزدن 100% کامل مشکلهایی از اول تا الان داشتن و دارن و نیاز دارن کاربر ها مشکلات ببینن و گزارش بدن، نه بیاین مچ بگیرین و بزنین داخل انجمن بگین من فلان کار کردم خیلی بزرگم اینا کوچیکن
این مشکل هم از نویسنده این سایت بوده که حتما برخورد می کنن البته لینک خبر ها قدیمیه شاید اصلا نوسنده قدیمی هنوز باهاشون همکاری نداشته باشه
کسی اینجا حرفی از بزرگی و کوچیکی نزد. دوستمون به یک سوتی - که نباید همچین چیز پیشپاافتادهای باشه - بر خوردن و اومدن به اشتراک گذاشتن. اینماد یک نهاد غیرانتفاعی نیست که بخواد به مرور زمان عیوبش رو با گزارش کاربرها برطرف کنه! یک نهاد دولتی با بودجه کلان - و جدیدا درآمد نسبتا زیاد- هست که بدون شک ازش انتظار میره از ابتدا درست و محکم کار کنه. کار تو این ابعاد مهربانی و گزارش دوستانه سرش نمیشه واقعا، اون مربوط به خاله بازی هست. تو فضای جدی اینچنینی احتمال داره کار به دکتر بازی کشیده بشه!:دی
البته این مورد اصلا چیز خاصی نیست که بخوایم به عنوان ایراد بهش نگاه کنیم، اما بدون شک چنین نهادی باید نظارت قویتری نسبت به محتوای خروجی وبسایتش داشته باشه!
-
-
May 22nd, 2015, 19:36
اگر کسی از دوستان هزینه تبلیغات را می دانند اعلام کنند
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 19:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 19:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2015, 19:50
درود
پس الان تکلیف چیه؟
نمیشه که همینطوری بمونه!
ینی هیچ کاری انجام نشده!!!
-
-
May 22nd, 2015, 19:50
اینماد هک شده ؟ کلاه سفید کیه ؟
-
-
May 22nd, 2015, 19:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
حمید چه چشمی داری

میبینی برادر؟ عکسِ ما رو برداشتن میذارن آواتارشون، خجالتم نمیکشن!

نوشته اصلی توسط
taleshifr
اینماد هک شده ؟ کلاه سفید کیه ؟
خیر قربان، اون لینک به هک شدن ارتباطی نداشت. تنها یک صفحه برای نشان دادن یکی از ایرادهای اینماد بود. اما از نظر هک شدن، اون لینک نشاندهنده هک شدن نیست.
-