-
عضو انجمن
فروش ویژه خرداد - سرور مجازی از امریکا و انگلیس *** رم 1 گیگ 15 هزار تومان *** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر
با سلام
با افر جدید در خدمتتون هستیم
سرور هایی از امریکا و انگلیس و هلند از دیتاسنتر های Enzu و Rapidswitch و Ecatel تهیه کردیم
که با افر های باور نکردنی در خدمت شما دوستان هستیم
افر ها به مدت محدود موجود می باشد
این افر ها لایف تایم می باشد یعنی این افر به ازای هر ماه تمدید وجود خواهد داشت و فقط برای ماه اول نیست!!
** مجازی سازی با وی ام ویر ESXi 6.0 انجام گرفته
** در صورت تمایل پنل تعویض سیستم عامل - ریبوت - خاموش - روشن کردن - مشاهده مصرف پهنای باند و ... نیز ارائه می شود
** تمامی سرویس ها داری 3 ساعت تست رایگان جهت ارائه کیفیت می باشند
** تمامی سرویس ها تا 1 هفته قابلیت برگشت وجه به صورت کامل می باشد
** انواع کانفیگ ها رایگان می باشد
** برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
با تشکر
----------------------------------------------------------- Update 1 -----------------------------------------------------------
سرویس هلند اضافه گردید و می تونید از پست اول تاپیک سفارش بدید
با همان کیفیت عالی و همان قیمت , امکان ارائه تست نیز وجود دارد
از نمونه ویژگی های این دیتاسنتر : پینگ بسیار کم نسبت به سایر دیتاسنتر های اروپایی و فول وارز بودن این دیتاسنتر می باشد
اسکرین شات هایی از پرت سرور ایکاتل :
----------------------------------------------------------- Update 2 -----------------------------------------------------------
با سلام
سرور جدید امریکا از دیتاسنتر فوق العاده Enzu واقع در ایالت الینویز و در شهر شیکاگو به جمع سرور هامون اضافه گردید
از مزیت این دیتاسنتر می شه به پینگ پایین (کمتر از 200 در دو دیتاسنتر افرانت و پارس داده) نسبت به بقیه دیتاسنتر ها از جمله Equnix - ioFlood - colocrossing - Continuum را دارد (نتایج از Host-Tracker استخراج شده است)
دارای پرت عالی نسبت به دیگر کشور ها مانند انگلستان و هلند :
نمونه تست پرت از دیتاسنتر :
هم اکنون می توانید از این دیتاسنتر بسیار عالی و با کیفیت بسیار مناسب و قیمت عالی خریداری بفرمایید
با تشکر
ویرایش توسط hpnn.wm : May 30th, 2015 در ساعت 11:36
-
تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2015 22:24
# ADS
-
June 6th, 2015, 15:36
پاسخ : فروش ویژه خرداد - سرور مجازی از امریکا و انگلیس *** رم 1 گیگ 15 هزار تومان *** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر
با سلام. پورت سرور بسیار عالی هست. مهندس شما که خدایی نکرده مثل بعضی ها نخواهید بود که چند ماه سرویس میدن و بعد جمع میکنن و میرن. احتمالا از ماه بعد 6 ماهه تمدید خواهیم کرد.
آی پی اضافه هم برای سرور مجازی میدید؟ تعرفه؟
-
-
June 6th, 2015, 18:25
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه خرداد - سرور مجازی از امریکا و انگلیس *** رم 1 گیگ 15 هزار تومان *** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر

نوشته اصلی توسط
skydl2011
با سلام. پورت سرور بسیار عالی هست. مهندس شما که خدایی نکرده مثل بعضی ها نخواهید بود که چند ماه سرویس میدن و بعد جمع میکنن و میرن. احتمالا از ماه بعد 6 ماهه تمدید خواهیم کرد.
آی پی اضافه هم برای سرور مجازی میدید؟ تعرفه؟
نه قربان سود ما بسیار خوب هست برای چی با جمع کردنش این سود و 5 سال تلاشمون رو به باد بدیم
موردی از این بابت نداریم
در مورد ای پی اضافه در صورت تمایل می تونیم براتون از دیتاسنتر به صورت اختصاصی بگیریم
-
تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2015, 23:20
سلام
سرور آلمان قصد راه اندازی ندارید ؟؟؟؟؟؟
-
-
June 12th, 2015, 13:33
عضو انجمن
متاسفانه از اونجایی که هتزنر استاندارد های لازمه رو نداره نمی خواییم مشتری هامون رو ناراضی نگه داریم
و قیمت لیزوب + ای پی های اون هم یه مشکل هست
در حالت کلی سعی داریم که یه دیتاسنتر معتبر المانی پیدا بکنیم بعد
-
-
June 15th, 2015, 01:22
سلام خسته نباشید
من یه سرور وی پی ان میخوام از امریکا احتیاج دارم
قبلا open *** روی سرور هتزنر خودم داشتم الان میخوام فقط یه آی پی برای این موضوع داشته باشم امکان ارایه این سرویس رو دارید؟
ممنون
ویرایش توسط arashkosari : June 15th, 2015 در ساعت 01:25
-
-
June 16th, 2015, 22:52
عضو انجمن
متاسفانه مواردی که فرمودید خلاف قوانین انجمن هست
از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید
-
-
June 18th, 2015, 16:44
سلام
چند روز پیش برای سرور هلند توافق کردیم ...میخوام انتقال رو شروع کنم لطفا در یاهو پاسخگو باشید تا هماهنگ کنیم
-
-
June 18th, 2015, 20:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ariya_music
سلام
چند روز پیش برای سرور هلند توافق کردیم ...میخوام انتقال رو شروع کنم لطفا در یاهو پاسخگو باشید تا هماهنگ کنیم
متاسفانه در یاهو زیاد فعالیت نمی کنم
اگر تیکت بدید و یا با جی تاک (Hang outs) در تماس باشید بهتر می تونم پاسخ گوی شما دوست عزیز باشم
-
-
June 19th, 2015, 00:48

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
متاسفانه در یاهو زیاد فعالیت نمی کنم
اگر تیکت بدید و یا با جی تاک (Hang outs) در تماس باشید بهتر می تونم پاسخ گوی شما دوست عزیز باشم
تو سایت ثبت نام نکردم ...در اسکایپ هم پیام فرستادم جواب ندادید...تو سایتتون چجوری باید ثبت نام کنم؟
-
-
June 19th, 2015, 12:31
عضو انجمن
بله متاسفانه اسکایپم بلاک شده بود که امروز تونستم بازش بکنم
الان توی اسکایپ انلاین هستم
برای ثبت نام هم از ادرس زیر استفاده بفرمایید
http://vpsco.ir/register.php
-