به صفحه پرداخت نمی ره
صفحه سفید می شه با هر دو درگاه تست شد
به صفحه پرداخت نمی ره
صفحه سفید می شه با هر دو درگاه تست شد
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
سلام.
سرور VDS (نه vps) آلمان چه نوع مجازی سازی داری؟ cpu بدون لیمیت؟ تعداد هسته؟ میزان فرکانس cpu? لطفا بفرمایید تا سفارش بدهم. ممنون. نوع پیکر بندی هارد؟ هارد RAID چنده؟ RAID سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ این اطلاعات واقعا ضروریه. با گارانتی 100% منابع دیگه؟
ویرایش توسط parsicode.com : June 13th, 2015 در ساعت 18:31
ایشون بن شدن ، برای اطلاعات بیشتر تیکت بدین به ایشون
راه اندازی سرور آپدیت نود 32 ، برنامه نویسی برای وب و ویندوز ،
شماره تماس : 09335887170 , yahoo: i.zeid , Skype: sonalsoft@live.com
افرشون خیلی خوب بود هست الان میخوام 2 تا سرور تهیه کنم چون دیدم ایشون بن هستن و توی نظر های اخر کمی از خدماتشون انتقاد شد دو دل شدم که بخرم یا نه
ممنون میشم از دوستانی که سرور گرفتن بیان کیفیت سرویس های ایشون رو شرح بدن ! ایا پشتیبانی خوبی دارن ؟
قطعی زیاد هست ؟
ما که راضی بودیم
و الان از ایشون 4 تا سرویس دارم و تمامی سایت هام رو روی سرورهاشون منتقل کردم تا الان قعطی ندیدم
خرید اسکریپت های بدون باگ تراوین با پشتیبانی
Phone: 09398533517
دو ماه هست از این شرکت سرویس گرفتیم و کاملا پشیمونم
تماس که جواب نمیدن سرور تمدید میکنیم تحویل نمیدن سرور همیشه خاموشه پنل مدیریت نداره الانم بخش ورود کاربران 3-4 روزه تعطیله
پول گرفته و هیچی
هیچکسم پاسخگو نیست بن هم که شدن باید از طریق فتا پیگیری کنین.
ای کاش سایت قبل شروع کار این جور شرکت ها یه تاییده ای چیزی میداد که حداقل اعتماد کسی نسبت به بقیه دوستان هم از بین نره.
من کلی دنبال این تایپیک گشتم خدا خیرتون بده که آوردینش بالا.طرف کلاهبرداره الان 4 روزه پیداش نمیکنم مرتیکه گوشیش رو هم محدود کرده.هیچ خبری ازش نیست و پرتال کاربران رو هم بسته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)