-
عضو انجمن
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان

نوشته اصلی توسط
SibaPal
سلام جناب مهدیزاده
فعال گردید.
امیدواریم دوستان کمتر حرکت غیراخلاقی انجام دهند
سلام
ممنون از تلاش شما .
فقط ممنون میشیم شماره تماس ثابت شرکت + همراه در دسترس در سایت قرار بدید .
لینک : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141061
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
تعداد تشکر ها از dakkeh20 به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2015 12:29
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان

نوشته اصلی توسط
dakkeh20
حتما جناب جنت مکان
شماره جدید شرکت امروز درج خواهد شد.
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
ببخشید سایت برای بنده هنوز بالا نمیاد
دلیلش چیه عزیز ؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
ببخشید سایت برای بنده هنوز بالا نمیاد
دلیلش چیه عزیز ؟
با سلام و عرض ادب
سایت در دسترس می باشد.
لطفا با یکی از آدرس های زیر وارد شوید
https://sibapal.com
http://sibapal.ir
-
-
با تشکر فراوان از سیباپال بخاطر امکانات اختصاصی که گذاشته و همچنین کارمزد کمی که گذاشته
بخش تیکتینگشون خیلی قوی داره عمل میکنه و در کمترین زمان ممکن تسویه هارو هم انجام میدن
با توجه به ارسال یکی از دوستان که گفتن تیکت زدن تا کارمزدشون صفر شد باید اعلام کنم که بخاطر خدمات فوق العادشون که کاملا ازشون راضی هستم اصلا تیکتی هم نمیزنم که کارمزدمو وردارن چون کاملا به پرداخت این کارمزد کم در کنار سرویس فوق العادشون راضی هستم (برای اطلاع هم کارمزدای من از جیب مشتری نمیره و کارمزدم رو روی کسر از حساب خودم تنظیم کردم)
بازم متشکرم سیباپال بخاطر سرویست
-
تعداد تشکر ها از nasleghermez به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nasleghermez
با تشکر فراوان از سیباپال بخاطر امکانات اختصاصی که گذاشته و همچنین کارمزد کمی که گذاشته
بخش تیکتینگشون خیلی قوی داره عمل میکنه و در کمترین زمان ممکن تسویه هارو هم انجام میدن
با توجه به ارسال یکی از دوستان که گفتن تیکت زدن تا کارمزدشون صفر شد باید اعلام کنم که بخاطر خدمات فوق العادشون که کاملا ازشون راضی هستم اصلا تیکتی هم نمیزنم که کارمزدمو وردارن چون کاملا به پرداخت این کارمزد کم در کنار سرویس فوق العادشون راضی هستم (برای اطلاع هم کارمزدای من از جیب مشتری نمیره و کارمزدم رو روی کسر از حساب خودم تنظیم کردم)
بازم متشکرم سیباپال بخاطر سرویست
از لطف شما متشکریم و تنها انجام وظیفه می باشد.
دیگر کاربران گرامی انجمن میتوانند بدون پرداخت هزینه درگاه اختصاصی خود را از ملی , سامان و فن آوا با کارمزد 0 درصد دریافت نمایند.
-
-
عضو جدید
با سلام ایا این امکان هنوز برقرار است ؟
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
-
تعداد تشکر ها از Mr-MAMAD به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr-MAMAD
با سلام ایا این امکان هنوز برقرار است ؟
درود
بله میتوانید از خدمات حرفه ای سیباپال به صورت رایگان استفاده نمایید
-
تعداد تشکر ها ازSibaPal به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2015, 00:46

نوشته اصلی توسط
SibaPal
درود
بله میتوانید از خدمات حرفه ای سیباپال به صورت رایگان استفاده نمایید
سلام.ببخشید برای شما چه سودی داره که رایگان میدید؟مگه میشه بدون سود این همه خدمات بدید؟حتما سودی واستون داره
بعد سوال دیگر این که بانک ملت رو هم در لیست تون بذارید.اکثر جا ها بانک ملت رو برای مچ کردن با سیستمشون انتخاب کرده اند. قصد ندارید درگاه اختصاصی ملت رو هم ارائه بدید؟
ویرایش توسط قزوین هاست : May 11th, 2015 در ساعت 00:51
-
تعداد تشکر ها از قزوین هاست به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2015, 13:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
سلام.ببخشید برای شما چه سودی داره که رایگان میدید؟مگه میشه بدون سود این همه خدمات بدید؟حتما سودی واستون داره
بعد سوال دیگر این که بانک ملت رو هم در لیست تون بذارید.اکثر جا ها بانک ملت رو برای مچ کردن با سیستمشون انتخاب کرده اند. قصد ندارید درگاه اختصاصی ملت رو هم ارائه بدید؟
درود
فعالیت شرکت گسترده می باشد و این نیز جزو سیاست کاری است.
در حال حاضر امکان ارائه درگاه ملت وجود ندارد
-
تعداد تشکر ها ازSibaPal به دلیل پست مفید