اگر قرار باشه بازار بازار بشه
باید رسیلر دادن قطع بشه
و یا شرایط مشکلی براش گذاشته بشه
بله
خیر
اگر قرار باشه بازار بازار بشه
باید رسیلر دادن قطع بشه
و یا شرایط مشکلی براش گذاشته بشه
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
@Aria
حرف های شما کاملا متین ولی خدا وکیلی سرویس هایی که دوستان ارائه میدن حرف نداره! من بحثم اصلا خودم نیست! کسانی مثل آقا رضا مدیر وب دی دی سرویس های بسیار خوبی ارائه میده ، پشتیبانی خیلی خوبی داره و واقعا اطلاعاتش در حدی هست که به راحتی به مشتریان حتی حرفه ای خودش هم پاسخگو باشه (در سطح تیم ملی). یا همین جناب تک وب (آقای شاهری) واقعا کیفیت سرویس هاشون خیلی عالیه! یا آقا ممد ، یا آقا کامبیز یا ... !
اما متاسفانه عده ای هستند که جز تخریب بازار و شکستن نرخ سرویس ها هیچ کاری ندارند! به قول VPSPersia.com (فکر کنم) یارو بچه محصله! از مدرسه میاد میشینه تیکت جواب بده! خوب 1 رسلر گرفته ماهی 5 تومن میده! جاییش که نسوخته که ! میخواد بشه میخواد نشه! کاری هم به کار اون بنده خدا که کلی سرمایه گذاشه، وقتشو گذاشته و ... نداره! (البته این فقط مربوط به رشته ی ما نیست تو ایران
)
در کل! من با حرف جناب شاهری موافقم! یا باید رسلر بودن قطع بشه ، یا حد اقلش قیمتش جوری باشه که طرف وقتی میاد بخره نتونه مفتاد تومنی بفروشه!
اونوقت هر کس میاد تو کار هاستینگ بخواد سرور بگیره ، کم کم کم باید 80 تا 100 تومن پول بده. وقتی این پولو داد دیگه نمیتونه مفت بده!
سلام.
خوب من هم همین رو میگم دیگه !
شما کیفیت کار خودت رو بالا ببر تا مشتری ای مثل شما بیاد یک جای عمومی مثل این انجمن، بگه فلانی سرویس خوب میده و همین میشه بهترین روش تبلیغات !
درضمن، اگر واقعاً کسی با خرید از فردی که شما مثال زدید کارش راه میوفته، همون بهتر که مشتری افراد حرفه ای نباشه چون 2 روز بعد جمع می کنه و سایتشم تمدید نمی کنه و میره چون کارش جدی نیست
درضمن، شما که مسلمون هستید، توی قرآن اومده که انسان رو از هر چیز منع کنید، بیشتر به طرفش میره پس زیاد خودتون رو خسته نکنید چون اگر کل ایران هم سرویس Reseller رو حذف کنند، هزاران سایت خارجی هست که بسته نامحدود نمایندگی رو میده ماهی 4 دلار !
با تشکر.
@Aria
بنده با اجازتون نیمه سرورکی دارمشما کیفیت کار خودت رو بالا ببر تا مشتری ای مثل شما بیاد یک جای عمومی مثل این انجمن، بگه فلانی سرویس خوب میده و همین میشه بهترین روش تبلیغات !یه کمی وقت کنم کار هاستینگ هم میکنم 24 ساعته
(
)
اگه منظورتون کسانی هست که من مثال زدم :درضمن، اگر واقعاً کسی با خرید از فردی که شما مثال زدید کارش راه میوفته، همون بهتر که مشتری افراد حرفه ای نباشه چون 2 روز بعد جمع می کنه و سایتشم تمدید نمی کنه و میره چون کارش جدی نیست
همشون تجربه ی بالایی دارن در این زمینه (حد اقل 2 سال) و به همه اثبات شده که از بهترین ها هستند
مگه شما نیستید؟درضمن، شما که مسلمون هستید، توی قرآن اومده که انسان رو از هر چیز منع کنید، بیشتر به طرفش میره پس زیاد خودتون رو خسته نکنید چون اگر کل ایران هم سرویس Reseller رو حذف کنند، هزاران سایت خارجی هست که بسته نامحدود نمایندگی رو میده ماهی 4 دلار !. در مورد این حرف هم حق با شماست ولی اگه بخوایم به بازار جهانی نگاه کنیم که آی وب 600 گیگ هاستی رو میده 10 ساله 200 تومن (فک کنم) . این که نشد دلیل که ما ارزون بدیم!
فرض کنید من یک سرور گرفتم با 2 تا cpu از سری 5600 و 48 گیگ رم ،در کل! من با حرف جناب شاهری موافقم! یا باید رسلر بودن قطع بشه ، یا حد اقلش قیمتش جوری باشه که طرف وقتی میاد بخره نتونه مفتاد تومنی بفروشه!
10 تا هارد 1 تراباید هم داره . لاین هم 2 گیگه و 200 تا ریت دانلود میده . 200 تا آی پی هم دارم ، همه چیز زیاده . 100 ترابایت هم ترافیک دارم .
همه اینا رو خریدم 100 هزار تومان . میشه باهاش نزدیک به 50-60 تا وی پی اس داد . خوب معلومه که میام از 1 گیگ رم شروع می کنم و قیمت 10 هزار تومان میدم برای 1 گیگ .
اگه مفتاد تومانی رو تعطیل کنیم ، دیگه طرف از این کارا نمی کنه . بحث اینه در مرحله اول ، بچه مچه ها رو ور داریم .
جمله ای از یک بچه مدرسه ای بعد از اتمام کلاس تقویتیه ریاضیات تابستانه . این برای sta شد . جر خوردمکی یک هاست نا محدود با پهنای باند و امکانات نامحدود میخواد که اصلا داون نشه ؟ پی ام بده تا بهش بگم . برام همش دعا می کنید![]()
![]()
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
سلام.
اکثر دوستانی که اینجا سرور دارن ثبت شده هستن و یا میخوان ثبت بشن. به نظر من یک تعاونی یا اتحادیه برای خود راه اندازی کنید و لیست کسانی که عضو این تعاونی یا اتحادیه هستند داخل سایت مرجع قرار گیرند. این بهترین روش برای ساماندهی هست.
ببخشید اگه بی ربط گفتم توروخدا گیر ندید بهم![]()
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
دوست عزیز هر تعاونی یا اتحادیه برای خود قانونی دارد .
این تعاونی نمی تواند مجازی باشد. با این حرف ها توی تاپیک به جایی هم نمیرسد. دوستانی که موافقند با تعاونی هماهنگ کنند دوستان در شرکت یکی از همکاران جمع شوند و به یک نتیجه ای برسد.
اولین نفر هم خوده بنده پا پیش میزارم برای شرکت در این جلسه و عضو رسمی تعاونی میشوم(هنوز نه به باره نه به دار من عضو شدم
)
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
بنده هم موافقم. البته اینجا از شهرهای مختلف کاربر داریم ولی به نظرم یک جلسه تهرانیها (که فکر کنم بیشتر باشن) برگزار کنند، بعدش برای برگزاری وبینار هم هماهنگی بشه همونجا که بچه های استانهای دیگه هم وارد گود بشن.
به شرط اینکه بچه های شهرهای اطراف تهران هم تنبلی نکنن و بیان.
برای میزبانی جلسه هم داوطلب می پذیریم :دی
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)