صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 23456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 58 , از مجموع 58

موضوع: الکامپ 93

عضو انجمن saeed1988m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    515 پست

پیش فرض پاسخ : الکامپ 93

واقعا به معنای کامل فروشگاه ......

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    80 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parmenides نمایش پست ها
    همکار عزیز گویا شما دچار یک اشتباه شدید که مرسوم هم هست. GNU بودن مجوز انتشار به معنی رایگان بودن و غیر قابل فروش بودن نیست. از شرکت هایی هم که خلاف اصول مجوز محصولات متن باز عمل می کنند نمیشه دفاع کرد. مجددا عرض می کنم من از کار چند شرکت نرم افزاری لذت بردم. به جای شکایت و عصبانی بودن کار فنی و مطالعه کرده بودند. از نظر من تمام کار های همکاران از نوشتن یک اسکریپت ساده تا پروژه های بزرگ دارای ارزش بالایی هست.

https://www.gnu.org/philosophy/selling.html

"Many people believe that the spirit of the GNU Project is that you should not charge money for distributing copies of software, or that you should charge as little as possible—just enough to cover the cost. This is a misunderstanding. Actually, we encourage people who redistribute free software to charge as much as they wish or can. If this seems surprising to you, please read on."
    شما درست متوجه نشدی
    لینکی که دادم رو درست بخون ، لینکی که دادی ربط مستقیم به مطلبی که من می گم نداره
    یک قسمتی از FAQ رو برات می زارم شاید راحت تر متوجه بشی

If I use a piece of software that has been obtained under the GNU GPL, am I allowed to modify the original code into a new program, then distribute and sell that new program commercially? (#GPLCommercially) You are allowed to sell copies of the modified program commercially, but only under the terms of the GNU GPL. Thus, for instance, you must make the source code available to the users of the program as described in the GPL, and they must be allowed to redistribute and modify it as described in the GPL.
    These requirements are the condition for including the GPL-covered code you received in a program of your own.
    http://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html
    Iranian Pentesters Home

عضو جدید parmenides آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    سلام

متاسفانه یا خوشبختانه ما هم رفتیم

وضعیت نمایشگاه هر سال بدتر از سال قبل میشه،

به قول دوستمون فروشگاه بود، نه نمایشگاه!

متاسفانه اطلاعات فنی 90% غرفه داران بیش از اندازه کم بود. ( حتی شرکت های تخصصی)

فرپام هم که یک تریلی جور کرده هرجا میره با خودش میبره! اطاقک های رک هم 2 ساله که من تو هر نمایشگاهی میرم می بینم.

همه دنبال بازاریابی بودن!

سرور پارس هم که همش می خواست اس اس ال بفروشه!

باز شرکت مبتکر دمش گرم، شروع کرده به تولید رک های ایرانی .

در کل امسال شرکت های پدر مادر دار نبودند و یه جورایی تحریم کردند نمایشگاه رو.

اینم بگم:

اگه دوستانی انتقاداتی مطرح می کنند به این دلیل است که از بالا نگاه می کنند، و اشراف اطلاعاتی دارند در این زمینه. شاید برای یک کاربر عادی نمایشگاه خیلی هم جذاب بوده باشد!

از نظر بنده سطح نمایشگاه رسانه های دیجیتال که به قول دوستان با نمایشگاه فرش و کودک میکس شده بود،؛ بسیار بالاتر از الکامپ بود!

موفق باشید.
    این اشراف از طبقه بالا را که میفرمایید در کلام شما و بقیه دوستان دیده نمیشه برادر. بنده مدعی نیستم بله به قول شما کاربریم، اما شما دوستانی که توهم اشراف دارید باید یکم مستدل حرف بزنید. همتون حرف از آمار هایی می زنید و میگید مدارکش هم موجوده! ما کاربریم آقا کاربر داس! بگین چی خوشحالتون میکرد اگه بود؟ خودتون چی دارید؟ چرا ارایه نکردین؟ چیزی ندارین ؟ ای بابا چرا ؟
    ویرایش توسط parmenides : December 10th, 2014 در ساعت 14:07

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parmenides نمایش پست ها
    [size=3]این اشراف از طبقه بالا را که میفرمایید در کلام شما و بقیه دوستان دیده نمیشه برادر. بنده مدعی نیستم بله به قول شما کاربریم >
    بنده که اشراف اطلاعاتی ندارم برادر من! شما منظور منو نگرفتی

ولی خیلی باحالن بعضیا

ساده ترینش یه سرور نود32 رو نهایت میشه با 100-200 ت راه اندازی کرد

چند غرفه دیدم فقط لایسنس می فروختند!

هر لایسنس رو ماهانه 5-10 هزار تومان هم بدید و 1000 تا مشتری !

عضو جدید parmenides آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    38 پست

همه فقط دارن انتقاد می کنند. خب این جامعه it ما رو مگه کی تشکیل داده؟ خود ما هستیم دیگه، همه چسبیدن به ۴ تا کاری که بلدن ول کنم نیستن. بفرمایین شروع کنید ماشالا اینجا هم همه صاحب کار هستین، مگه دلتون نو آوری نمیخاد؟ اگر هم کار نشدنیه برای همه نشدنیه اینقدر انتقاد غیر سازنده نکنید فقط دیتا بیس فروم پر میشه.

7. تعداد تشکر ها ازparmenides به دلیل پست مفید

عضو انجمن !MihanIt! آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    797
    تشکر تشکر شده 
    1,064
    تشکر شده در
    811 پست

فراپیامک ک همیشه بوده امسالم بود
    |تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
    | شماره : 08337279040
    |سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    321
    تشکر شده در
    206 پست

وقتی یک متر جا رو میدن 90 تومن خب معلومه چی میشه دیگه میان لایسنس میفروشن، اما داف های خوبی داشت
    ویرایش توسط rules : December 10th, 2014 در ساعت 15:08

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

اصلا جالب نبود

اما داف های خوبی داشت
    البته تعداد خیلی کمی از این داف های مورد نظر وقتی با یه بازدید کننده خانوم مواجه میشن جوری رفتار میکنن انگار خانم های بازدید کننده اومدن نشان داف بودن رو ازشون بگیره یا اطلاعات خیلی کمی دارن و نمیتونن جواب سوال رو بدن ..

یه غرفه رفتیم دوستم خواست فرم مخصوص همکاری شون رو پر کنه تخصصی که میخواستن هم داشت ولی خانوم مورد نظر تا ما رو دید فرم ها رو گرفت دستش حتی نذاشت فرم رو بخونیم ! درحالی روی تابلو هیچ تاکیدی روی خانم یا اقا بودن وجود نداشت ..

یه جا که درباره هاست سوال میپرسیدم یه خانومی باید جوابم رو میداد اصلا سوالاتم براش تازگی داشت و نمیدونست چی جواب بده بعدش یه لحظه گفت الان میام گذاشت رفت دیگه پیداش نشد بعد از همکارشون که آقا بودن سوال کردم ایشون هم اصن انگار گوشش ناشنوا بود 10 بار یه سوال رو براش تکرار کردم تا متوجه شد بعد یه جواب ناقص داد ..

یه غرفه برای هاست رایگان رفتیم که یه خانومی الکی شماره ما رو گرفت که به عنوان بازدید کننده ،برای هاست کد تخفیف رو بفرستن که انگار سرکارمون گذاشت هیچ کدی جز کد فعال سازی اس ام اس برامون نفرستام (اونم تبلیغ بود) بعدم که پشتیبانی تماس گرفتیم جوابی نگرفتیم ازشون ..

کلا پشیمون شدم وقتم رو برای همچین نمایشگاهی گذاشتم

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 23456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)