-
September 2nd, 2014, 22:45
عضو دائم
ثبت دومین رایگان ملی .ir - روبینا سرور
با سلام و احترام
به جهت ثبت دومین رایگان به لینک سایت مراجعه نمائید. http://www.Roobinaserver.ir - از بالای سایت، منوی خدمات روبینا سرور - خدمات رایگان روبینا سرور
به دلیل عدم ثابت بودن احتمالی لینک فقط از منوی بالای سایت اقدام به ورود به صفحه خدمات رایگان مراجعه نمائید.
با تشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : September 3rd, 2014 در ساعت 09:32
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
!MihanIt!, Aguila*Roja, am0020, downloaddl, faraz.server, hasanazizi, HPxf, InterServer.ir, pardazonline, psfa, sina.click, sitetheme
-
September 2nd, 2014 22:45
# ADS
-
October 29th, 2014, 20:55
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دومین رایگان ملی .ir - روبینا سرور
جناب سجادیه/شریفی پیشنهاد میکنم روند ارائه کد تخفیف دامنه رایگان رو از این حالت روتین خارج بفرمایید.
با این حالتی که وجود داره، با چند خط کد نویسی میشه تمام کدهای تخفیف رو یک نفر استفاده کنه. که مسلما این نه به نفع سرویسدهنده، و نه به نفع سایر کابرهاست.
موفق باشید.
-
-
October 29th, 2014, 22:15
تا جایی که من میدونم و اون موقع که من یک دامنه ثبت کردم وقتی کد را زدم و قبول کرد دامنه ثبت نشد و به حالت تایید نشده دراومد و بعد به صورت دستی توسط شرکت تایید و بعد دامنه ثبت شد.یعنی هر شخص امکان ثبت یک دامنه رایگان داره.
-
تعداد تشکر ها ازmahdi512 به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2014, 01:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
جناب سجادیه/شریفی پیشنهاد میکنم روند ارائه کد تخفیف دامنه رایگان رو از این حالت روتین خارج بفرمایید.
با این حالتی که وجود داره، با چند خط کد نویسی میشه تمام کدهای تخفیف رو یک نفر استفاده کنه. که مسلما این نه به نفع سرویسدهنده، و نه به نفع سایر کابرهاست.
موفق باشید.
با سلام و احترام
هر کد تخفیفی فقط برای کاربرای جدید و بدون هیچ سفارشی قابل استفاده هست و اگر کاربری قبلا حتی یک سفارش غیر فعال هم داشته باشد سیستم اجازه استفاده از کد تخفیف را نمیدهد، که طبیعتا سیستم ثبت دومین برای این بخش خودکار نیز نمیباشد و بعد از تایید دومین ثبت میشود.
با این روال نه کسی میتواند چند دومین ثبت نماید و نه چند اکانت ایجاد نماید و خرید نماید.
پیشنهاد بهتری دارید ؟ بفرمائید حتما استقبال میشه از تفکرات شما و خوشحال میشیم که اهمیت دادید.
با تشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : October 30th, 2014 در ساعت 01:49
از سال 1385 تا کنون
-
-
October 30th, 2014, 10:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام و احترام
هر کد تخفیفی فقط برای کاربرای جدید و بدون هیچ سفارشی قابل استفاده هست و اگر کاربری قبلا حتی یک سفارش غیر فعال هم داشته باشد سیستم اجازه استفاده از کد تخفیف را نمیدهد، که طبیعتا سیستم ثبت دومین برای این بخش خودکار نیز نمیباشد و بعد از تایید دومین ثبت میشود.
با این روال نه کسی میتواند چند دومین ثبت نماید و نه چند اکانت ایجاد نماید و خرید نماید.
پیشنهاد بهتری دارید ؟ بفرمائید حتما استقبال میشه از تفکرات شما و خوشحال میشیم که اهمیت دادید.
با تشکر
آها، من فقط پست اول رو خوندم و ننوشته بودید که هر کاربر فقط یک بار اجازه استفاده داره.
به هر حال، در صورتی که یک کپچا برای دریافت کد تخفیف در نظر بگیرید، حداقل ۲ فایده برای شما خواهد داشت:
۱- جلوی روبوتهای احتمالی گرفته میشه.
۲- bounce rate سایت شما در حال حاضر بسیار بالاست!(۳۹.۹۰٪). با این کار میتونید تا حد زیادی این امتیاز رو پایین بیارید که نتیجهاش نمایش بهتر در جستجوها و ... خواهد بود.(دقیقا کاری که بنده اینجا انجام دادم و bounce rate سایتم (هرچند که هیچ اهمیتی نداره و فقط برای کسب تجربه انجام شد) از ۴۳ به زیر ۱۰ رسید و نتیجه اش شد:Let me google that for you)
-
-
November 20th, 2014, 20:48
عضو جدید
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
-
November 30th, 2014, 21:55
عضو انجمن
درود
با اجازه از استاتر
شما با پدر خودتون هم همینطوری صحبت می کنید؟
بهتره ادب رو رعایت کنید !
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
-
-
March 10th, 2015, 02:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
با اجازه از استاتر
شما با پدر خودتون هم همینطوری صحبت می کنید؟
بهتره ادب رو رعایت کنید !
متاسفانه همین موارد خیلی وقت ها باعث دلسردی میشود ،امیدوار هستیم کمی فرهنگ بهتر شود.
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
-
-
May 15th, 2015, 12:55
سرور مناسب برای گیم mw3 چی پیشنهاد می کنید؟
اکانت تست دارید ؟
-