بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
ورژن آپاچی 2.4 هست مشکلی نیست که از این بابت ؟
همچنین ماژول Comodo در قسمت پلاگین های دایرکت ادمین نصب شده است.
apache + ngnix در افزایش سرعت لود صفحات تاثیر میزاره یا نه ؟ یا خود Apache بهینه کانفیگ بشه بهتر از این دو تا عمل می کنه ؟
به زودی ...
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
سلام دوستان
برای این که بخوایم بعد از نصب nginx+apache بهینه تر کار کنه باید چیکار کنیم،یعنی کانفیگ خاصی باید انجام بشه و مقداری معینی داخل فایل های کانفیگ ست بشه؟
درود
دوستان تازیگیا nginx+apache رو همراه با ioncube نصب کردید؟ whmcs کلا بالا نمیاد!
بنده دایرکت و کاستوم بیلد رو آپدیت کردم و سایت از کار افتاد و دیگه بالا نیومد ، در هر حالتی که بگید امتحان کردم و متوجه شدم آپاچی مشکل داره ولی با nginx اوکیه و بالا میاد.
خیلی روش کار کردم و تمام لاگ ها رو چک کردم ولی به نتیجه نرسیدم ، فقط به آپدیت کاستوم بیلد شک داشتم و تصمیم گرفتم یک دایرکت ادمین دیگه نصب کنم و روی اون هم امتحان کنم!
در کمال ناباوری دیدم روی روی سرور جدید هم همین مشکل هست و تا الان نتونستم راش بندازم.
دوستان دیگه بعد از آپدیت به این مشکل نخوردید؟
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
درود
با تمام نسخه های php و apache mpm تست شد و هیچ کدوم کار نکرد.
با یکی از پشتیبان های دایرکت ادمین مشکل رو مطرح کردم و تائید شد که ورژن 1283 کاستوم بیلد برای nginx+apache همراه با ioncube 4.7.5 مشکل داره.
برای درک بهتر این معضل اسکریپت کاستوم بیلد رو به آخرین نسخه آپدیت کنید و سپس تمام پکیجها رو آپدیت کنید ، مشاهده میکنید که لودر ioncube عمل نمیکنه و whmcs کار نمیکنه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)