-
March 24th, 2015, 17:11
عضو انجمن
پاسخ : نصب nginx و nginx +apache بدون نیاز به پلاگین بصورت رسمی توسط دایرکت ادمین
دوستان هنگام نصب با خطای زیر رو به رو میشم :
Wrong modsecurity_ruleset set in options.conf. Comodo ruleset is compatible with webserver=apache only. Please switch to OWASP for other combinations
-
-
March 24th, 2015 17:11
# ADS
-
March 24th, 2015, 17:52
عضو دائم
پاسخ : نصب nginx و nginx +apache بدون نیاز به پلاگین بصورت رسمی توسط دایرکت ادمین

نوشته اصلی توسط
H.G.N
دوستان هنگام نصب با خطای زیر رو به رو میشم :
Wrong modsecurity_ruleset set in options.conf. Comodo ruleset is compatible with webserver=apache only. Please switch to OWASP for other combinations
مد سکیوریتی هنوز مچ نیست با apache + ngnix ابتدا مد سکیوریتی رو روی no بزارین بعد save وall build کنید سرور رو .
-
-
March 24th, 2015, 18:05
عضو انجمن
ورژن آپاچی 2.4 هست مشکلی نیست که از این بابت ؟
همچنین ماژول Comodo در قسمت پلاگین های دایرکت ادمین نصب شده است.
apache + ngnix در افزایش سرعت لود صفحات تاثیر میزاره یا نه ؟ یا خود Apache بهینه کانفیگ بشه بهتر از این دو تا عمل می کنه ؟
-
-
March 24th, 2015, 18:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
H.G.N
ورژن آپاچی 2.4 هست مشکلی نیست که از این بابت ؟
همچنین ماژول Comodo در قسمت پلاگین های دایرکت ادمین نصب شده است.
apache + ngnix در افزایش سرعت لود صفحات تاثیر میزاره یا نه ؟ یا خود Apache بهینه کانفیگ بشه بهتر از این دو تا عمل می کنه ؟
باسلام
خیر مشکلی نیست کلا دیگر در دایرکت ادمین پشتیبانی از مورادی مثل php 5.2 apache2.2 , ... وجود ندارد و فقط کاستوم بلید 1.2 را قرار دادند که اگر کسی تمایل دارد استفاده کند.
درمورد nginx+apache هم عمکرد بسیار خوبی دارد و میتوانید استفاده کنید
-
-
March 24th, 2015, 18:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
asrhosting
مد سکیوریتی هنوز مچ نیست با apache + ngnix ابتدا مد سکیوریتی رو روی no بزارین بعد save وall build کنید سرور رو .
مطابق فرمایش شما عمل کردم اما Comodo حذف نشد.
modsecurity=no
modsecurity_ruleset=comodo
apache_ver=2.4
-
-
March 30th, 2015, 23:21
سلام دوستان
برای این که بخوایم بعد از نصب nginx+apache بهینه تر کار کنه باید چیکار کنیم،یعنی کانفیگ خاصی باید انجام بشه و مقداری معینی داخل فایل های کانفیگ ست بشه؟
-
-
March 31st, 2015, 00:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H.G.N
مطابق فرمایش شما عمل کردم اما Comodo حذف نشد.
modsecurity=no
modsecurity_ruleset=comodo
apache_ver=2.4
سلام
./build rewrite_confs
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
-
April 4th, 2015, 23:19
عضو انجمن
درود
دوستان تازیگیا nginx+apache رو همراه با ioncube نصب کردید؟ whmcs کلا بالا نمیاد!
بنده دایرکت و کاستوم بیلد رو آپدیت کردم و سایت از کار افتاد و دیگه بالا نیومد ، در هر حالتی که بگید امتحان کردم و متوجه شدم آپاچی مشکل داره ولی با nginx اوکیه و بالا میاد.
خیلی روش کار کردم و تمام لاگ ها رو چک کردم ولی به نتیجه نرسیدم ، فقط به آپدیت کاستوم بیلد شک داشتم و تصمیم گرفتم یک دایرکت ادمین دیگه نصب کنم و روی اون هم امتحان کنم!
در کمال ناباوری دیدم روی روی سرور جدید هم همین مشکل هست و تا الان نتونستم راش بندازم.
دوستان دیگه بعد از آپدیت به این مشکل نخوردید؟
-
-
April 4th, 2015, 23:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
da6276
درود
دوستان تازیگیا nginx+apache رو همراه با ioncube نصب کردید؟ whmcs کلا بالا نمیاد!
بنده دایرکت و کاستوم بیلد رو آپدیت کردم و سایت از کار افتاد و دیگه بالا نیومد ، در هر حالتی که بگید امتحان کردم و متوجه شدم آپاچی مشکل داره ولی با nginx اوکیه و بالا میاد.
خیلی روش کار کردم و تمام لاگ ها رو چک کردم ولی به نتیجه نرسیدم ، فقط به آپدیت کاستوم بیلد شک داشتم و تصمیم گرفتم یک دایرکت ادمین دیگه نصب کنم و روی اون هم امتحان کنم!
در کمال ناباوری دیدم روی روی سرور جدید هم همین مشکل هست و تا الان نتونستم راش بندازم.
دوستان دیگه بعد از آپدیت به این مشکل نخوردید؟
مشکل میتونه از php باشه
ماژول های آپاچی رو چک کردید ؟ و مازول های پی اچ پی
دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
-
-
April 5th, 2015, 02:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
مشکل میتونه از php باشه
ماژول های آپاچی رو چک کردید ؟ و مازول های پی اچ پی
بله چک شد و بدرستی نصب شده و مشکلی نداره.
به قدری کلافه شدم که روی یک سرور دیگه از 0 اوکی کردم ولی با اونم همینطوره ، فقط به این نتیجه رسیدم که آپدیت جدید مشکل داره.
به دایرکت ادمین اطلاع دادم و منتظر پاسخشون هستم.
-