-
عضو جدید
200 خط اختصاصی رایگان + نمایندگی دائم و نامحدود
مهلت این آفر به پایان رسیده است...
200 خط اختصاصی رایگان
تعرفه 85 ریالی واقعی برای کلیه خطوط 2000 و 5000 همراه اول ( مالیات محاسبه شده است و کل بازگشتی به پنل شما اضافه می شود )
پشتیبانی از کلیه اپراتورهای 1000 و 2000 و 3000 و 5000 و نام تجاری و 021 و بین المللی
شرکت ثبت شده در سال 1392 با هدف ارائه خدمات بر بستر پیام کوتاه
امکان تعریف نامحدود کاربر و نامحدود نماینده مشابه
امکان ثبت دامنه اختصاصی با قابلیت تغییر لوگو - تعرفه ها و ...
امکان فعالسازی ثبت نام آنلاین ( تحویل آنی پنل ) برای کلیه نمایندگان دارای دامنه اختصاصی
کلیه پنل ها نامحدود ( در سالهای بعد مبلغی پرداخت نمی کنید )
کلیه خطوط نامحدود ( تا زمانی که اپراتور از ما مبلغی درخواست نکند )
امکان فعال سازی شارژ آنلاین برای کاربران و نمایندگان شما بدون نیاز به انباشت شارژ در پنل شما ( مابه التفاوت خرید کاربرانتان به پنل شما آنی اضافه میگردد)
بازگشت اعتبار کلیه پیامهای نرسیده و گزارش کامل ارسال
دامنه آی آر انتخابی و رایگان!
4 خط 6 و 7 و 8 رقمی رند و عمومی رایگان
امکان ارسال تفکیک جنسیت و سن + دکل های ایرانسل + منطقه ای ایرانسل + کد پستی + منطقه ای همراه اول + نقشه کد پستی + بانک مشاغل + انواع گزارش گیری + دفترچه تلفن + ارسال از فایل + پاسخگوی هوشمند + نظرسنجی + مسابقه پیامکی + پشتیبانی ایمیل،تیکت و تلفنی + وب سرویس + نوبت دهی + کنترل با موبایل + ارسال از موبایل+ مدیریت تبریک و اخطار و اقساط و ....
ارسال پیامک اطلاع رسانی هنگام ارسال تیکت + پرداخت + درج فیش و...
امکان خرید سر شماره های 10 و 11 و 12 رقمی با قیمت بسیار مناسب
تعرفه ثابت با هر مقدار خرید تعرفه 85 ریال ، حتی 10 هزار تومان شارژ ( با امکان کاهش تعرفه )
Tehranpanel.net
نام کاربری و کلمه عبور : demo
کل امکانات فقط 220 هزار تومان
ویرایش توسط 2244 : August 5th, 2014 در ساعت 14:44
دلیل: افزایش قیمت
-
-
May 29th, 2014 22:52
# ADS
-
June 20th, 2014, 00:24
پاسخ : 200 خط اختصاصی رایگان + نمایندگی دائم و نامحدود
هزینه ارسال شما خیلی بالاست. کافیه یه جستجو ساده انجام دهید و ببینید. که پنل نمایندگی با قیمت 100 تومن تعرفه ارسال پایین تر از این هم وجود داره.
بنده فقط نظر خودم را اعلام کردند. تصمیم گیری با کاربران هست.
-
-
June 20th, 2014, 02:09
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sms.mojit.ir
هزینه ارسال شما خیلی بالاست. کافیه یه جستجو ساده انجام دهید و ببینید. که پنل نمایندگی با قیمت 100 تومن تعرفه ارسال پایین تر از این هم وجود داره.
بنده فقط نظر خودم را اعلام کردند. تصمیم گیری با کاربران هست.
سلام
ممنون از اظهار نظر صریحی که فرمودین. نظر شما همکار خوبم هم برای ما بسیار محترم و متین است. مسلما هم تصمیم گیری نهایی با کاربران است ولی من یک چند تا از شرایط را یک بار دیگر برای شما مرور می کنم تا کاربران با مقایسه بهتر بتونن درست تر تصمیم بگیرن:
تعرفه ای که ما توی این آفر اعلام کردیم 85 ریال واقعی بدون نیاز به پرداخت مالیات است و بازگشتی هم به پنل شما افزوده می شه. حالا خودتون تعرفه رو محاسبه کنین. ما با ارقام بازی نکردیم!
شما توی این سیستمی که ما معرفی کردیم برای خرید شارژ کاربران و نمایندگانتون نیاز نیست که خدا تومن شارژ رو توی پنلتون انباشته کنین تا اینکه کی و کی قرار است خرید شارژ داشته باشد. در این سیستم کاربران و نماینده های شما می توانند با اجازه شما مستقیما از درگاه ما از بانک ملت بنام شارژ سامانه پیام کوتاه که هیچ نامی از ما نیست خرید را انجام و شما بلافاصله بدون هیچ کارمزدی اختلاف تعرفه را آنی دریافت کنید. این سیستم برای کاربران نماینده ی شما و تا آخر قابل اجراست.
در این سیستم که خدمتتون معرفی کردیم شما برای تعریف نماینده مبلغی پرداخت نمی کنید و حتی می توانید اجازه ی ساخت نماینده را به نمایندگان خود بدهید یا ندهید. اختیار با شماست . که همین منبع درآمد خوبی میتواند باشد.
در این سیستم که خدمت شما ارائه می کنیم شما سالیانه مبلغی برای تمدید سالیانه پرداخت نمی کنید چه برای پنل ها و چه برای خطوط تا زمانی که اپراتور برای خطوط تغییر رویه ندهد.
توی این سیستم که تقدیمتون میکنیم شما فقط 100 هزار تومن پرداخت می کنین و 200 تا خط رایگان میگیرین که اگه قیمت هر خط رو 500 تا تک تومن هم محاسبه کنیم نمایندگی با تمام این امکانات براتون رایگان در اومده.
و ....
این رو هم مد نظر داشته باشید که هر شرکتی سیاست کاری خودش رو داره و از روش های مربوط به خودش استفاده می کنه.
در نهایت من باز هم به نظر شما احترام می گذارم و انتخاب را برابر گفته خودتون به کاربران واگذار میکنم.
ویرایش توسط 2244 : June 20th, 2014 در ساعت 12:45
-
-
June 21st, 2014, 16:27
اصلاح می کنم.
من حساب کردم . ودیدم شرکت های دیگه تعرفه پایین تر میدن ولی ازاون تر مالیات میگیرند. . و با این کارشون هیچ سودی به کاربراشون نمیرسونن .
-
-
June 21st, 2014, 17:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sms.mojit.ir
اصلاح می کنم.
من حساب کردم . ودیدم شرکت های دیگه تعرفه پایین تر میدن ولی ازاون تر مالیات میگیرند. . و با این کارشون هیچ سودی به کاربراشون نمیرسونن .
ممنون از شما همکار خوب که با دقت و ذکاوت به مسائل نگاه کردید.
-
-
June 23rd, 2014, 18:42

نوشته اصلی توسط
2244
200 خط اختصاصی رایگان
تعرفه 85 ریالی واقعی برای کلیه خطوط 2000 همراه اول ( مالیات محاسبه شده است و کل بازگشتی به پنل شما اضافه میشود )
پشتیبانی از کلیه اپراتورهای 1000 و 2000 و 3000 و 5000 و نام تجاری و 021 و بین المللی
شرکت ثبت شده در سال 1392 با هدف ارائه خدمات بر بستر پیام کوتاه
امکان تعریف نامحدود کاربر و نامحدود نماینده مشابه
امکان ثبت دامنه اختصاصی با قابلیت تغییر لوگو - تعرفه ها و ...
امکان فعالسازی ثبت نام آنلاین ( تحویل آنی پنل ) برای کلیه نمایندگان دارای دامنه اختصاصی
کلیه پنل ها نامحدود ( در سالهای بعد مبلغی پرداخت نمی کنید )
کلیه خطوط نامحدود ( تا زمانی که اپراتور از ما مبلغی درخواست نکند )
امکان فعال سازی شارژ آنلاین برای کاربران و نمایندگان شما بدون نیاز به انباشت شارژ در پنل شما ( مابه التفاوت خرید کاربرانتان به پنل شما آنی اضافه میگردد)
بازگشت اعتبار کلیه پیامهای نرسیده و گزارش کامل ارسال
دامنه آی آر انتخابی و رایگان!
4 خط 6 و 7 و 8 رقمی رند و عمومی رایگان
امکان ارسال تفکیک جنسیت و سن + دکل های ایرانسل + منطقه ای ایرانسل + کد پستی + منطقه ای همراه اول + نقشه کد پستی + بانک مشاغل + انواع گزارش گیری + دفترچه تلفن + ارسال از فایل + پاسخگوی هوشمند + نظرسنجی + مسابقه پیامکی + پشتیبانی ایمیل،تیکت و تلفنی + وب سرویس + نوبت دهی + کنترل با موبایل + ارسال از موبایل+ مدیریت تبریک و اخطار و اقساط و ....
ارسال پیامک اطلاع رسانی هنگام ارسال تیکت + پرداخت + درج فیش و...
امکان خرید سر شماره های 10 و 11 و 12 رقمی با قیمت بسیار مناسب
تعرفه ثابت با هر مقدار خرید تعرفه 85 ریال ، حتی 10 هزار تومان شارژ ( با امکان کاهش تعرفه )
Tehranpanel.net
نام کاربری و کلمه عبور : demo
کل امکانات فقط 100 هزار تومان
دوست عزیز تعرفه هاتون تو نسخه دمو برای هر مقدرا شارژ به صورت ثابت 85 ریال نیست
-
-
June 28th, 2014, 14:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mamadco
دوست عزیز تعرفه هاتون تو نسخه دمو برای هر مقدرا شارژ به صورت ثابت 85 ریال نیست
سلام
منظورتون رو متوجه نشدم. اگه جملتون سوالیه که نسخه دمو فقط برای نمایش امکانات هست و همه امور مالی نمایشی هست. اگر هم منظور دیگه ای دارین بفرمایین خدمتتون توضیح بدم.
- - - Updated - - -
امکان اجاره روزانه خطوط رند جهت برگزاری مسابقات و غیره به همراه دریافت پیامک جهت نمایندگان و کاربران فراهم شده است.
به www.tehranpanel.ir بخش امکانات مراجعه کنید.
-
-
July 6th, 2014, 23:30
Delivery 100% میخوام دارین؟ هم همراه اول هم ایرانسل
-
-
July 6th, 2014, 23:43
عضو انجمن
نگاه به تاریخ ها هم بندازید
-